Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 09 25, 13:43)
A tiesa, mani tai kitoi temoi isimkit is pirmo puslapio kudrieciu smile.gif

ne.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 25, 14:37)
tik juosta.

Respect thumb_yello.gif faina..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 25, 15:44)
sayonara biggrin.gif ot kokia, nu tegu, tegu pabuna tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 25, 13:49)
sayonara biggrin.gif ot kokia, nu tegu, tegu pabuna  tongue.gif

biggrin.gif tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 25, 14:49)
sayonara biggrin.gif ot kokia, nu tegu, tegu pabuna  tongue.gif

nutaikyk momentą, kai reikės atidarinėt temą. atidaryk ir pati išsitrinsi, jei jau toks noras yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 25, 15:54)
nutaikyk momentą, kai reikės atidarinėt temą. atidaryk ir pati išsitrinsi, jei jau toks noras yra biggrin.gif
ne nu tai gi as tiesiog issitryniau visas tas nesamone is kudros, tj nera tolko, kad ta nuoroda ten kabetu smile.gif aisku ji man kaip ir netrukdo, tiek kad tuscia. tiesiog gal kada nors atsiras kokis kitas linkas, katruo patenkinta busiu, gal tada bus prasme ji ten patalpinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 25, 13:59)
ne nu tai gi as tiesiog issitryniau visas tas nesamone is kudros, tj nera tolko, kad ta nuoroda ten kabetu smile.gif aisku ji man kaip ir netrukdo, tiek kad tuscia. tiesiog gal kada nors atsiras kokis kitas linkas, katruo patenkinta busiu, gal tada bus prasme ji ten patalpinti smile.gif

pindosia.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 25, 10:51)
Sea. Visos fotografijos su vejeliu. Jei kalbant apie pirmu komplekta - tai pirmoji smagesne ir dar daugiau lapu galetu but virsuj - tiesiog del kadro uzpildymo. Ir sujungei jas lievai - pamokinsiu prie progos. O akvarele priverte nusisypsoti..paraginai rudeni greiciau savo darba dirbt smile.gif

cool.gif Jauciu visiems ta pamoka prieinama nebus...
Ir tavo 16-35 ziauriai noreciau... Velnias ta krize...
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 09 24, 13:21)
Valanda, o apie blykstę Čia buvo diskusija  mirksiukas.gif Ten per kelis psl., Andrius net su pavyzdžiais aiškino  thumbup.gif Gal padės  mirksiukas.gif

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 24, 21:37)
man patinka ta sviesa bigsmile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2009 09 24, 21:52)
C-girl, taip vasariškai  thumbup.gif Ech, pavydu tų erdvių ten pas jus  wub.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 09 25, 07:50)
Senokai, buvom pasigede Taves smile.gif
Man tai patinka tavo ugnis, nerealiai pagavai ta zaisma  bigsmile.gif ir spalva maloni

Aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
aciu visiems uz nuomones ir pastabas mano darbams 4u.gif

Wyshnia, jei mane kada pamokins pasidalinsiu biggrin.gif nors galetu ms ir cia visiems parodyti kaip reikia jungt, nereiketu progu laukt biggrin.gif
Atsakyti
jo, galėtų ar ms, ar kas kitas.
nes aš tai apskritai nemoku jungti, nekalbant apie "jungti gerai" biggrin.gif
Atsakyti