Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sadi @ 2009 09 19, 10:14)
ooo, kaip tik mintis šovė smile.gif gal padarom foto seminarą?
susirenkam, pafotkinam Mereditą, surenkam po penkis litus kavai ir varom į kavinę aptart rezultatus. Ką? Nugi visai šaunu būtų?  bigsmile.gif

mintis tai labai faina thumbup.gif norėtųsi ir man, bet jaučiu kad atsiras tinkamesnių kompanionių blush2.gif o ką, kaunietės, manot apie meetą? man tai jau visai norėtųsi ax.gif paskutiniu metu neberandu laiko fotikui (ir dėl to labai liūdna), o jei įvyktų meetas, gal kaip nors pavyktų vėl man į rankas jį paimti nors trumpam smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 19, 18:17-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 19, 18:17)
o aš šian fotkinau krikštynas ir buvau vienu momentu buvau nustebinta "kitos komandos" fotografo (su kur kas pranašesne technika ir manyč gerokai labiau nusimanantį) geranoriškumo. Kai įlindai į "jo teritoriją", tiesiog pasižiūrėt kaip iš kito kampo, žmogus ėmė ir pasitraukė, kad man nieko neužstotų, nors čia juk aš jam maišiaus:geda2:

aha, ir aš pastebėjau kad nei vienas iš tokių fotografų nekarto nesutrukdė kadro smile.gif matyt praktika daro savo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Nu davai bandau parašyt AZ tai Mereditai smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 19, 18:17-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 19, 18:17)
o aš šian fotkinau krikštynas ...............

pavydziu tokio patyrimo smile.gif
Atsakyti
užpavydėjau wacko.gif ir aš norėčiau komandinio fotografavimo group.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 09 19, 20:39)
užpavydėjau  wacko.gif  ir aš norėčiau komandinio fotografavimo  group.gif

tai koks cia pavydas, cia tik is nedrasumo, kad vienai nereiktu eit biggrin.gif o tu tai jau esi gi fotkinus sventes, tu jau pasikauscius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 19, 19:41)
tai koks cia pavydas, cia tik is nedrasumo, kad vienai nereiktu eit biggrin.gif o tu tai jau esi gi fotkinus sventes, tu jau pasikauscius biggrin.gif

nia, nu tai taip - aš jau kieta esu brunette.gif lotuliukas.gif
man dar kaustytis ir kaustytis biggrin.gif viskas su praktika ateina ir back'u pabūti labai norėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 09 19, 19:12)
mintis tai labai faina  thumbup.gif  norėtųsi ir man, bet jaučiu kad atsiras tinkamesnių kompanionių  blush2.gif  o ką, kaunietės, manot apie meetą? man tai jau visai norėtųsi  ax.gif  paskutiniu metu neberandu laiko fotikui (ir dėl to labai liūdna), o jei įvyktų meetas, gal kaip nors pavyktų vėl man į rankas jį paimti nors trumpam  smile.gif

as uz drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kartu su vėju skrist.

user posted image

O ši iš juostelės.

Tave trumpam užvaldęs Įkvėpimas.

Kai tavyje pabunda Įkvėpimas, galvoje ima skraidyti rožinis drambliukas. Jis net mintis tavas užvaldyti bando, Fantazijos jis prašo mėlyno paršiuko. Tūkstančiai būtybių galvoje tavo knibžda. O tu pieši, pieši, pieši... Iš naujo gimsta jos ant popieriaus lapo. Šiek tiek kitokios, kai kurios net nepanašios. Taip būtybės palieka mintis tavas, o mintyse užmiega pavargęs Įkvėpimas.
( Labai reikia nuomonių dėl aprašymo. blush2.gif )

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 09 20, 13:52)
Kartu su vėju skrist.

O ši iš juostelės.

Tave trumpam užvaldęs Įkvėpimas.

Patinka man tavo foto. Jos kitokios, ir žiūriu į jas kitaip smile.gif Faina thumbup.gif

Radau pas MB seną FED 5..... Kažkaip nelabai perprantu kaip nustatyt išlaikymą. O beto jis visiškai rankinis. Kaži bandyt? g.gif
Atsakyti
Sadi, Ačiū! 4u.gif Būtinai pabandyk. Maniškiui reikia pakelti tą ratuką išlaikymų ir pasukti. :}
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 09 20, 19:33)
Radau pas MB seną FED 5..... Kažkaip nelabai perprantu kaip nustatyt išlaikymą. O beto jis visiškai rankinis. Kaži bandyt?  g.gif

aišku, kad bandyk mirksiukas.gif aš pas MB tėvus irgi radau FED'ą, tik 3 ax.gif juostelė jau įdėta, bet vis dar nepadarytas pirmas kadras. kol kas emocinio nusiteikimo nėra, laukiu ramesnių laikų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 09 20, 20:42)
Sadi, Ačiū!  4u.gif  Būtinai pabandyk. Maniškiui reikia pakelti tą ratuką išlaikymų ir pasukti. :}

aha, suprantu kad kažkaip taip smile.gif tik pas mane neaiškiai kokiu principu tas ratukas sukasi kai nuspaudi užraktą smile.gif rodyklėlė turi grįžt į pradinę vietą, ar ne? Nes pas mane kartais grįžta, o prie kelių išlaikymų negrįžta g.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 09 20, 21:15)
aišku, kad bandyk  mirksiukas.gif  aš pas MB tėvus irgi radau FED'ą, tik 3  ax.gif  juostelė jau įdėta, bet vis dar nepadarytas pirmas kadras. kol kas emocinio nusiteikimo nėra, laukiu ramesnių laikų  ax.gif

smile.gif nu reikės nusipirkt juostelę bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti