Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Aciu visiems 4u.gif

Sea, man pirma patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 24, 16:04)
sako savo darbus reikia moket apgint, tai...smile.gif bandau biggrin.gif  visa tai ka matote kaireje puseje yra ir desineje, tik nesimato,nes fotografuota is toli ir fotografavimo kampas truputi kitoks biggrin.gif  todel man jos ir dera smile.gif

tai aš taip ir supratau kad norėjai parodyti artimesnį planą ir bendrą vaizdą, bet jie vis tiek kažkokiu tai būdu turi derėti smile.gif O dabar gaunas kad vienas toks jaukus, norisi ten pasivaikščioti, o kitas toks, eilinis smile.gif Beje šią vasarą pirmą kartą buvau Birštone, tai man labai patiko thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 24, 16:08)
Na rudeniniai lapai visur tokiu paciu spalvu biggrin.gif
tik kaip supratau uk kitokie lapai biggrin.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Smiltis @ 2009 09 24, 16:28)
tai aš taip ir supratau kad norėjai parodyti artimesnį planą ir bendrą vaizdą, bet jie vis tiek kažkokiu tai būdu turi derėti  smile.gif O dabar gaunas kad vienas toks jaukus, norisi ten pasivaikščioti, o kitas toks, eilinis  smile.gif Beje šią vasarą pirmą kartą buvau Birštone, tai man labai patiko  thumbup.gif

smagu,kad patiko Birstonas wub.gif

aciu labai uz pastabas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 24, 13:43)
o cia mano siandienos rudenine nuotaika 4u.gif dekit i suns dienas biggrin.gif

Nedesiu - man kairioji labai rudeniska tongue.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Senokai rodziausi....atrodo g.gif biggrin.gif

Sea, man patiko tavo rudeniskas darbelis ax.gif

Parodau dar nerudininska nuotaika...

Ugnis...

user posted image

Atsakyti

4u.gif

Cgirl, kaip gera tave cia matyt wub.gif smagiai laika leidot matosi is kadro thumbup.gif
Atsakyti
įdomiai kalbat smile.gif gal kiek tendencingai į vienus vartus bet nieko smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 09 24, 09:33)
Nors dabar pagalvojau, kad kai nepatinka niekas, tai tiesiog nesulauki jokio komentaro, matyt taip smile.gif

ir taip gali būti bet ir kitaip, tarkim - labai patinka bet būna jau tiek prikalbėta apie ją, kad nebeturi ko pridurti...

QUOTE(sayonara @ 2009 09 24, 10:07)
yra žmonių, profesionalų, kurie iš bet ko išlauš gerą fotografiją. aš ne iš tų, man turi būti ryšys su žmogum, bent menkutė gija, siejanti mane ir jį. kartais turi rankose svajonių modelį, bet nuotraukose tarsi ne jis....

o nemanai, kad tie "profesionalai" prieš fotosesiją susitinka ir patys renkasi ką fotografuoti ir ko ne wink.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 09 24, 10:08)
Kaip ir muzika vieni klauso del zodziu, kiti del melodijos.

treti dėl abiejų smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2009 09 24, 14:02)
turiu megejishka canon 400D, Kit'ini objektyva ir 50mm. noreciau isigyti (lygtais pribrendau, nes pasijaute gerokai ribojomos galimybes) nauja objektyva iki 1100lt. fotografuoju zmones, gamta. nors svarstau apie fullframe'a, bet pagal finansus manau reiktu dar paluketi ir pasitobulinti su 400D. fotkinu megejishkai, nesu profe, tad super duper kazhkokio objektyvo neieshkau (na uz tokia suma tai ir nelabai imanoma ax.gif), o simple - fotkint rutina, gyvenima hehe.

už įvardintą kainą yra tarkim Sigma 17-70, pasidomėk mirksiukas.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 09 24, 14:43)
o cia mano siandienos rudenine nuotaika 4u.gif dekit i suns dienas biggrin.gif

aš tai norėčiau didesnių ax.gif
Atsakyti
Colors...
I color my own life even if it is outside the lines

user posted image

Atsakyti
sea, akvarelė wub.gif
Atsakyti
Peppi 4u.gif rodau viena didesne biggrin.gif