Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Keleta Krikstynu akimirku:

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 24, 13:47)
eik i all sizes , apacioj yra nurodos wink.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 09 24, 12:53)
O ms yra  pagyręs skaitmeninę foto, pamenu pati nusistebėjau tada, čia kūdroj kažkuris iš Sea portretų  smile.gif

nail.gif laugh.gif

Sayonara, grazus T. portretas 4u.gif kokia muzika patinka taviskiui?

Jeliuk, parodyk ta pirmaja foto didesniu formatu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 24 rugsėjo 2009 - 13:24
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 24, 14:20)
nail.gif  laugh.gif
Sayonara, grazus T. portretas 4u.gif  kokia muzika patinka taviskiui?

user posted image
Atsakyti
canon'istes help!

laba smile.gif

turiu klausima, gal labiau - patarimai praverstu blush2.gif.

turiu megejishka canon 400D, Kit'ini objektyva ir 50mm. noreciau isigyti (lygtais pribrendau, nes pasijaute gerokai ribojomos galimybes) nauja objektyva iki 1100lt. fotografuoju zmones, gamta. nors svarstau apie fullframe'a, bet pagal finansus manau reiktu dar paluketi ir pasitobulinti su 400D. fotkinu megejishkai, nesu profe, tad super duper kazhkokio objektyvo neieshkau (na uz tokia suma tai ir nelabai imanoma ax.gif), o simple - fotkint rutina, gyvenima hehe.

busiu labai dekinga uz patarimus ir paaishkinimus kas kur kaip kodel 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 24, 13:20)
nail.gif  laugh.gif
Sayonara, grazus T. portretas 4u.gif  kokia muzika patinka taviskiui?

tuo metu, kai fotkinau, klausėsi man rodos queen'ų
Atsakyti

Jeliuk, man patinka ta pirmoji 4u.gif

Sayonara, turi skoni tavo vaikis mirksiukas.gif

o cia mano siandienos rudenine nuotaika 4u.gif dekit i suns dienas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 24, 15:06)
Keleta Krikstynu akimirku:
na man paskutine geriausia, tik galetu mamkos plauku nesimatyt. gal iseitu nukirpt kartu kerpant ta dideli vaizduokli is desines?
pirmojoj man tecio israiska nepatinka, as kirpciau teti iki nosies.
o antrojoj taip keistai tas planiskumas, tarsi atstumai skirias, bet vaiku dydis vienodas, mane tai blasko, kazkaip pirmas yspudis kad veidrodinis atspindys

QUOTE(Sea_ @ 2009 09 24, 16:43)
o cia mano siandienos rudenine nuotaika 4u.gif dekit i suns dienas biggrin.gif
Isdesiu tongue.gif man jos abi niftemu, o va pirma kaip viena su nuotaika smile.gif bet kvadrate geriau ziuretusi.
Atsakyti
Aciu Grethen 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aha, Sea, man irgi kairė faina, jauki tokia, o dešinė nelabai prie jos dera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 09 24, 15:58)
Aha, Sea, man irgi kairė faina, jauki tokia, o dešinė nelabai prie jos dera  smile.gif

sako savo darbus reikia moket apgint, tai...smile.gif bandau biggrin.gif visa tai ka matote kaireje puseje yra ir desineje, tik nesimato,nes fotografuota is toli ir fotografavimo kampas truputi kitoks biggrin.gif todel man jos ir dera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 24, 07:56)
vietoj to, kad jie aiskintusi, ka JIE ne taip padaro ir KODEL GADINA juostas, jie iesko kzk vos ne samokslu ir kaltu kitur.

Jo, įdomūs jie tikrai, požiūris į klientą atitinkamas. Nesidraskau aš su jais ten, pati ryškintis galiu, nors žiauriai tingisi biggrin.gif ir rankos bais nuo tos chemijos smirda biggrin.gif

Sayon, fainas tas tavo vaikis, ir akys pro akuliorius beveik kaip pas Bronių biggrin.gif bet liux, tikrai.

Jeliuk, pirma vaikio įdėta, tai tikrai prastoka, vaiko nuotrauka pykšt pokšt ir dar be kokybės. Krikštynų tai bendram albume manau bus su jom viskas gerai, atskirai jos na visos turi kabliukų.

Sea - pirmoji man patinka, antra nelabai įdomi.

Dėl portretų tai labai čia ms su Say viską gerai prirašė. Aš irgi turiu turėti ryšį su žmogumi, bent kokį. Teko čia man neseniai fotografuoti visiškai svetimus žmones, nei už pinigus, nei ką bet tokia situacija man kliuvo. Supratau kad visgi to daryti negaliu, taip viską atlikau mechaniškai be jokios meilės fotografijai. Fe. Nepatinka man taip. Komercija spėju visgi ne man, nes noriu turėti hobį - fotografija, jei užsiimsiu komercija, hobiui galas. Va kad ir su vestuvėm, labai smagu, kad tuos žmones pažinojau ir "dirbau" su užsidegimu, o dar kur visas postprocesingas - ryškinimas, indexai, foto atrinkimas albumui (su skirtingais formatais), albumo planavimas, klijavimas, tas užima tikrai daug laiko, negalėčiau to daryti kiekvieną mielą vasaros savaitgalį, per daug meilės ir jėgų atiduodu, kad po to galėčiau viską įvertinti tik pinigais. Man žymiai mieliau šypsena veide pamačius rezultatą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 24 rugsėjo 2009 - 15:15
QUOTE(Sea_ @ 2009 09 24, 17:04)
sako savo darbus reikia moket apgint, tai...smile.gif bandau biggrin.gif  visa tai ka matote kaireje puseje yra ir desineje, tik nesimato,nes fotografuota is toli ir fotografavimo kampas truputi kitoks biggrin.gif  todel man jos ir dera smile.gif
Na rudeniniai lapai visur tokiu paciu spalvu biggrin.gif
tik kaip supratau uk kitokie lapai biggrin.gif
Atsakyti