Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2009 09 24, 10:48)
o kodėl nepavyko? nebeturi jie?

Turi turi. Tik su pamokėjimu ten manoB nepatiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 24 rugsėjo 2009 - 10:50
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 23, 18:16)

jei labai noriu padurniuot - einu durniuot biggrin.gif va pvz su tuo heliosu - totalus briedas hihihi.gif - bet man patinka  biggrin.gif

o man tavo briedas sis visai patiko thumbup.gif

QUOTE(A.M @ 2009 09 23, 21:54)
ka manot apie sita?

man patiko thumbup.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 09 24, 10:03)
Man portretas - tai Zmogaus fotgorafija.
mano galva, blogiausia pleskinti bile pleskinti. Kaip jau minejau anksciau, isplaukes fonas uz objekto ir bile kokia emocija ant snukucio - tai ne portretas. Fotgorafas turi gerai zinoti ir gerai suprasti, ka daro. Modelis - neturi reiksmes, nes jis tik "nekalta auka" portreto daryme.  Taigi manau, kad portetas padaromas tiek placiu kampu, tiek siauru, jei kalbant apie technika. Aplinka reikalinga tiek, kiek ji gali itakoti is zmogaus issaukti Zmogu, reikalinga portretui. Ir nesvarbu, ar ji sukuriama, ar naturali, svarbu rezultatas (aplinka gali klastot, bet Zmogaus nesuklastosi:) ). Na ir svarbiausia momentas.. pvz., man per 10 sekundziu zmogus is esmes gali pasikeisti kelis kartus. Tai ir lauki, kol tos sekundes ateis smile.gif

taikliai aprasei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 24, 11:04)
o as noreciau paklausti ar esi kada pagyres koki nors skaitmenini kadra? smile.gif Jei cia nepasitaike tokio gerio, gal is kokiu zymesniu autoriu galetum pateikti koki pvz?
Cia as ne prie ko, save nuomones, del savu kadru nepakeiciau:))

yra, yra... tokį įvykį nelengva pamiršt biggrin.gif Degutės žolės buvo. bet dabar suabejojau ... jos lyg ir skaitmeninės buvo g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kaip jums toks portretukas:

user posted image
Atsakyti
Jeliuk - mano akiai truksta ryskumo ...
Atsakyti
Vat as ir galvoju, ar labai kliuna akys g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 24, 09:06)
ta proga Jums nustebęs žvilgsnis smile.gif)

O jau akys kokios didelės thumbup.gif nu labai liuks thumbup.gif

QUOTE(_ms_ @ 2009 09 24, 11:03)
Na ir svarbiausia momentas.. pvz., man per 10 sekundziu zmogus is esmes gali pasikeisti kelis kartus. Tai ir lauki, kol tos sekundes ateis smile.gif

labai įdomią temą užgriebėt thumbup.gif

O vat kaip susidoroti su tuo kad lauki to momento, ir tik pakeli fotiką , tas žmogus tiesiog sustingsta, iš karto tampa nebe savim unsure.gif Dažniausiai kažkaip man nepavyksta to išvengti unsure.gif , nors lyg ir užmegztas tas kontaktas, bendrauji, įdomu, lyg ir jau tas momentas kai nebėra tos įtampos iš abiejų pusių unsure.gif, bet tik pakeli fotiką prie akies ir vsio, tarsi liniją kokią kas nubrėžtų Dabar pagalvojau kad įdomu būtų iš šono pažiūrėt kaip kiti tai daro smile.gif

O ms yra pagyręs skaitmeninę foto, pamenu pati nusistebėjau tada, čia kūdroj kažkuris iš Sea portretų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 24, 11:42)
Vat as ir galvoju, ar labai kliuna akys g.gif

man - labai kliūna. nes stambus planas, be akių nelabai ko yra čia.
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 24, 13:37)
Kaip jums toks portretukas:
ir su akim ir be akiu man cia ne koks portretas butu smile.gif
Atsakyti
Valanda, o apie blykstę Čia buvo diskusija mirksiukas.gif Ten per kelis psl., Andrius net su pavyzdžiais aiškino thumbup.gif Gal padės mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip is Flicro idet cia foto, man neleidzia ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 09 24, 13:41)
Kaip is Flicro idet cia foto, man neleidzia ax.gif

eik i all sizes , apacioj yra nurodos wink.gif
Atsakyti