Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 23, 22:21)
1.Aha. Fotografavau draugės naujagimę, kurios mažulytis kūdikiškas užpakaliukas gavosi dėmėtas kaip dalmantino. Žiauriai supykau. umn.gif
2.Vestuvių juostas nepatingėjau išsiryškinti pati. Ir gavau komplimentą iš nuotraukų spausdintojos (tam pačiam procentre), kad gerai išryškinau didis.gif

3.Ai, tiesa, Sayon, žinai ką jie man dar pasakė? Sako, nu nesuprantam, šitas dalykas pasitaikė tik vat jūsų pažįstamų grupelei žmonių (na tipo man, tau, _ms_), kiti neva nieks nesiskundė. Gal kokią leopardų-dalmantinų aurą turim  lotuliukas.gif

1. blink.gif

2. nu saunuole wub.gif jetus, as turbut numirciau is baimes, kad nesugadinciau... doh.gif blush2.gif biggrin.gif

3. panasu, kad kazka vis tik turit laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 23, 23:21)
Aha. Fotografavau draugės naujagimę, kurios mažulytis kūdikiškas užpakaliukas gavosi dėmėtas kaip dalmantino. Žiauriai supykau. umn.gif
Vestuvių juostas nepatingėjau išsiryškinti pati. Ir gavau komplimentą iš nuotraukų spausdintojos (tam pačiam procentre), kad gerai išryškinau didis.gif

Ai, tiesa, Sayon, žinai ką jie man dar pasakė? Sako, nu nesuprantam, šitas dalykas pasitaikė tik vat jūsų pažįstamų grupelei žmonių (na tipo man, tau, _ms_), kiti neva nieks nesiskundė. Gal kokią leopardų-dalmantinų aurą turim  lotuliukas.gif

vietoj to, kad jie aiskintusi, ka JIE ne taip padaro ir KODEL GADINA juostas, jie iesko kzk vos ne samokslu ir kaltu kitur.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 24, 06:56)
vietoj to, kad jie aiskintusi, ka JIE ne taip padaro ir KODEL GADINA juostas, jie iesko kzk vos ne samokslu ir kaltu kitur.

vakar man parvežė kelias juostas, kol kas tik adoksus skenavau, tai yra yra leopardizmų.. o kontora akis drasko.. pavardėmis pupeliuko ir ms mėtosi, sako, čia tik jums blogai, visiems kitiems gerai.. man dar pareiškė, jeigu jums čia blogai, tai neryškinkit pas mus. gana drąsus pareiškimas klientui, sakyčiau. kažin, jų savininkas irgi taip pat mano - jei klientui kažkas nepatinka, lai valina nafig? smile.gif ir dar krizės metu.. gal jiems darbo per daug, pajamos kišenes drasko?.. g.gif

ta proga Jums nustebęs žvilgsnis smile.gif)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 24 rugsėjo 2009 - 08:08
QUOTE(sayonara @ 2009 09 24, 10:06)
vakar man parvežė kelias juostas, kol kas tik adoksus skenavau, tai yra yra leopardizmų.. o kontora akis drasko.. pavardėmis pupeliuko ir ms mėtosi, sako, čia tik jums blogai, visiems kitiems gerai.. man dar pareiškė, jeigu jums čia blogai, tai neryškinkit pas mus. gana drąsus pareiškimas klientui, sakyčiau. kažin, jų savininkas irgi taip pat mano - jei klientui kažkas nepatinka, lai valina nafig? smile.gif ir dar krizės metu.. gal jiems darbo per daug, pajamos kišenes drasko?.. g.gif

na su manim jei labai graziai snekejo. sake, jei dar bus tu taskeliu, tai pasakyti, jie patys skenuos ir tirs...arba ryskinti kitur smile.gif) zinoma, tai ir bus padaryta - ryskinsiu pas ms'a smile.gif vakar apie 40 kadru nuskenavau, tai ant kai kuriu radau taskelius.

apie nustebusi zvilgsni: ziauriai patiko akiniu stiklai tokie su akimis per juos. akcentas nerealus.

o cia ND apie ryskumo zona idedu (panasiai, kaip Say ar Bite lazdavojo mane neseniai biggrin.gif ). atsiprasau, kad pavelavau, bet mokytis juk niekada ne velu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 24 rugsėjo 2009 - 08:22
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 24 rugsėjo 2009 - 08:44
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 24, 08:19)
na su manim jei labai graziai snekejo. sake, jei dar bus tu taskeliu, tai pasakyti, jie patys skenuos ir tirs...arba ryskinti kitur smile.gif) zinoma, tai ir bus padaryta - ryskinsiu pas ms'a smile.gif

apie nustebusi zvilgsni: ziauriai patiko akiniu stiklai tokie su akimis per juos. akcentas nerealus.

Tau gerai, Tu vyras, su Tavim bobos gražiai kalba, o man akis drasko cool.gif

ačiū, man irgi šita fotkė tokia ne paprasta su akinukais, o keista, faina, akcentuota smile.gif) tikrai spausdinsiu ir albuman wink.gif

ms, ND užskaitom. Aišku, galėjo geriau pavykti, bet negi prie smulkmenų kabinėsies. bet kitą kartą pasistenk geriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 24 rugsėjo 2009 - 08:24
QUOTE(sayonara @ 2009 09 24, 10:22)
Tau gerai, Tu vyras, su Tavim bobos gražiai kalba, o man akis drasko cool.gif

matai, viena mano studente buvo. ir labai gera studente smile.gif

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 09 24, 10:22)
ms, ND užskaitom. Aišku, galėjo geriau pavykti, bet negi prie smulkmenų kabinėsies. bet kitą kartą pasistenk geriau biggrin.gif

o tai galetum pasakyt, kas blogai, nes nervina, kai tu tyli ir argumentu nepasakai smile.gif Man labai imponuotu tavo neigiama nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 24 rugsėjo 2009 - 08:27
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 24, 08:26)
o tai galetum pasakyt, kas blogai, nes nervina, kai tu tyli ir argumentu nepasakai smile.gif  Man labai imponuotu tavo neigiama nuomone smile.gif

lotuliukas.gif kartais žiūri į foto ir neturi ką pasakyti, lieka tylią trioškę įkalt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 23, 20:30)
kalbu apie heliosa su skaitmena be adapterio  mirksiukas.gif
ir bais gerai gaunas. tik as nesuprantu kiek Tu ten ranku turi, kad sugebi viska nulaikyt, sufokusuot ir dar migtuka paspasut mastau.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 09 23, 22:01)
seniai ką nors rodžiau, tai rodau vieną iš paprastų, nemandrų portretų smile.gif
Papriestarausiu visiem bet va man jis niekuom neypatingas smile.gif

QUOTE(A.M @ 2009 09 23, 23:54)
ka manot apie sita?
man visai patinka, tik isivaizduociau cia toki "astresni tipaza", reikejo jam piktesniam but cool.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 09 24, 10:06)
A as biski noriu labiau akytes matyt per tuos akinukus biggrin.gif kol iziurejau.. Patinka fonas, laideliai visokie.

Siaip norejau paklausti kai ko. Jus vertinat ar nuotrauka, ar nuotrauka autoriaus lygyje? Pastaruoju metu pastebiu tendencija issirinkti viena is parodytu, vienam antra patinka, kitam trecia ir paskutine.. retai buna kad nepatiktu nei viena (iskyrus Ediper atveji) biggrin.gif

Papildyta:
Nors dabar pagalvojau, kad kai nepatinka niekas, tai tiesiog nesulauki jokio komentaro, matyt taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 24, 11:33)

Siaip norejau paklausti kai ko. Jus vertinat ar nuotrauka, ar nuotrauka autoriaus lygyje? Pastaruoju metu pastebiu tendencija issirinkti viena is parodytu, vienam antra patinka, kitam trecia ir paskutine.. retai buna kad nepatiktu nei viena (iskyrus Ediper atveji) biggrin.gif

as vertinu daugiausia nuotrauka. Autorius man nesvarbu (aisku su mazom isimtim del atitinkamu salygu).
Atsakyti
Grethen, stengiuosi vertinti nuotrauką. Faktas, kad ne visada išeina. Sunkiau yra blogai įvertinti draugo nuotrauką, negu gerai - žmogaus, kuris man nemalonus biggrin.gif Draugo nesėkmę vis tiek kažkaip su avansu vertini dažniausiai. Gėda, bet taip jau būna. bet tikrai stengiuosi vertinti objektyviai visų pirma atsižvelgdama į nuotrauką. Be abejo, bendras autoriaus lygis kažkur kabo virš galvos, bet pati savo kailiu patyrusi "tu gali geriau" atvejų stengiuosi vertinti nuotrauką atskyrusi ją nuo bendro lygio. visai atskirti neįmanoma, manau. tokie mes, netobuli žmonės biggrin.gif
kai pateikiamos kelios nuotraukos, neišvengiamai kyla "ar renkuosi pirmą, už antrą, tik paskutinė" ir t.t. Todėl pati stengiuosi paprastai dėti po vieną foto smile.gif nebent galvoje yra susidėjusi serija ir viena be kitos fotkės tiesiog nerodomos.

aš kai nekomentoju, tai reiškia, kad tiesiog neturiu, ko naujo pasakyti. arba kad nepatinka biggrin.gif arba tingiu smile.gif arba žodžių trūksta.. doh.gif arba bijau, kad žmogus įsižeis ar kitaip neadekvačiai reaguos. nors dažniau parašau ir bijau, negu neparašau, NES bijau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 24 rugsėjo 2009 - 09:48
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 24, 10:33)
ir bais gerai gaunas. tik as nesuprantu kiek Tu ten ranku turi, kad sugebi viska nulaikyt, sufokusuot ir dar migtuka paspasut mastau.gif

nu kol kas tik dvi turiu lotuliukas.gif
dabar mastau, kaip as ten dariau... g.gif vienoj rankoj laikai heliosa, o kitoj fotika... fokusuojasi (jai ten taip galima pavadint hihihi.gif ) tai atitraukiant/pritraukiant objektyva prie fotiko... na, o mygtuka spaudziu tos rankos, kurioj laikau fotika, pirstu biggrin.gif

p.s. ai dar gi diafragma ten mazdaug pasireguliuoju ant objektyvo pries pradedama fotkint - is akies taip skant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 24 rugsėjo 2009 - 09:53