Sayon - paprastas ir nemandras tas portretas, bet bais negaliu nuo jo atplėšt akių
Kaip siurbikas koks prisisiurbia tos akys link manųjų. Tu sugebi tokius portretus padaryt!
QUOTE(sayonara @ 2009 09 23, 19:26)
jo, mistika vėl įvyko.
TIKITĖS, kad KAS NORS KONFLIKTUOS IR AKIS DRASKYS?
ŠYYYŠŠŠŠŠ
Cioce
Iš visos diskusijos nelabai supratau tik teiginio, kad neva juosta perėjimas į kitą lygmenį. Mark'ai visoki tai vo čia jau kitas lygis
juokauju žinoma. Nėra čia nei pirmo nei antro nei paskutinio lygio, su kuo fotografuoji, tas ir tinka, svarbu įvaldyti tai ką turi ir daryti nuotraukas tokias, kokios tave tenkina. Mane šiuo metu labiau tenkina juosta, ryt poryt gal bus kitaip
You never know..
Labas, Valanda. Apie blykstes ir aš kažkada domėjausi, bandžiau su savąja išmokt. Bet š.. gavosi, tai ją laikau tik extra atvejam ir tik ant auto fotografuoju reguliuodama jos exp +/-, dar jei jau ją naudoju, tai dažnai nuėmus nuo fotoaparato, nes jungiasi ji kažkaip distanciniu būdu, ir makaluoju tai iš vieno, tai iš kito šono, na bandau ir žiūriu koks rezultatas gaunasi.
Aš tai skenerio vis laukiu
turiu kalną juostų, tuoj užmiršiu, kas ten jose ir nufotografuota, kol jo sulauksiu.