Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(valanda @ 2009 09 23, 20:46)
Einu ieskot kisenej centu....
Ka patartumet? Kad kaina butu  padorumo ribose.

ziurint ka fotkinsi wink.gif

jei portretams - tai 50 mm f1.8 (jis fiksuotas ) pats optimaliausias variantas, nebrangus ir tuo paciu sviesus, bei palygint kokybiskas smile.gif (as tik tokiu ir fotkinu )

o va jei reik universalesnio - tai nzn kol kas ka patart, nes pati dar ieskojimuose smile.gif pageidautina, kad F butu iki 3.5 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 rugsėjo 2009 - 19:51
seniai ką nors rodžiau, tai rodau vieną iš paprastų, nemandrų portretų smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sayon - paprastas ir nemandras tas portretas, bet bais negaliu nuo jo atplėšt akių biggrin.gif Kaip siurbikas koks prisisiurbia tos akys link manųjų. Tu sugebi tokius portretus padaryt!

QUOTE(sayonara @ 2009 09 23, 19:26)
jo, mistika vėl įvyko.
TIKITĖS, kad KAS NORS KONFLIKTUOS IR AKIS DRASKYS?

ŠYYYŠŠŠŠŠ

Cioce lotuliukas.gif

Iš visos diskusijos nelabai supratau tik teiginio, kad neva juosta perėjimas į kitą lygmenį. Mark'ai visoki tai vo čia jau kitas lygis laugh.gif juokauju žinoma. Nėra čia nei pirmo nei antro nei paskutinio lygio, su kuo fotografuoji, tas ir tinka, svarbu įvaldyti tai ką turi ir daryti nuotraukas tokias, kokios tave tenkina. Mane šiuo metu labiau tenkina juosta, ryt poryt gal bus kitaip smile.gif You never know..

Labas, Valanda. Apie blykstes ir aš kažkada domėjausi, bandžiau su savąja išmokt. Bet š.. gavosi, tai ją laikau tik extra atvejam ir tik ant auto fotografuoju reguliuodama jos exp +/-, dar jei jau ją naudoju, tai dažnai nuėmus nuo fotoaparato, nes jungiasi ji kažkaip distanciniu būdu, ir makaluoju tai iš vieno, tai iš kito šono, na bandau ir žiūriu koks rezultatas gaunasi.

Aš tai skenerio vis laukiu unsure.gif turiu kalną juostų, tuoj užmiršiu, kas ten jose ir nufotografuota, kol jo sulauksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 23 rugsėjo 2009 - 20:17
Sayon - kadangi meistriskai moki apgaut - tai iskart klausiu, cia kas - skaitm. ar juosta? biggrin.gif

o siaip - man noretusi sivesesnes siek tiek tos veiduko puses smile.gif visa kita liuks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 rugsėjo 2009 - 20:17
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 23, 20:17)
Sayon - kadangi meistriskai moki apgaut - tai iskart klausiu, cia kas - skaitm. ar juosta? biggrin.gif

o siaip - man noretusi sivesesnes siek tiek tos  veiduko puses smile.gif  visa kita liuks  smile.gif

lotuliukas.gif juosta juosta. ir akivaizdu, kad procentre ryškinta (pati tingėjau, tad gavau ko nusipelniau), vėl leopardų man fone pridarė, jopsisiski..smile.gif)

Pupeliuk, ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 23, 21:19)
lotuliukas.gif  juosta juosta. ir akivaizdu, kad procentre ryškinta (pati tingėjau, tad gavau ko nusipelniau), vėl leopardų man fone pridarė, jopsisiski..smile.gif)

ai, tapetai ten tebūnie tokie mandri ax.gif
šiltas, mielas portretas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 23, 21:19)
lotuliukas.gif  juosta juosta. ir akivaizdu, kad procentre ryškinta (pati tingėjau, tad gavau ko nusipelniau), vėl leopardų man fone pridarė, jopsisiski..smile.gif)

Pupeliuk, ačiū biggrin.gif

as net nepastebejau tu leopardu biggrin.gif nieko nesuprantu dar tuose ryskinimuose smile.gif o tai ir procentras fufliacina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 23, 20:50)
ziurint ka fotkinsi wink.gif

jei portretams - tai 50 mm f1.8 (jis fiksuotas ) pats optimaliausias variantas, nebrangus ir tuo paciu sviesus, bei palygint kokybiskas smile.gif (as tik tokiu ir fotkinu )

o va jei reik universalesnio - tai nzn kol kas ka patart, nes pati dar ieskojimuose smile.gif pageidautina, kad F butu iki 3.5 smile.gif

Pirmaji turiu. bet mane siek tiek erzina jo fiksuotumas blush2.gif
Va apie ta universalesni but idomios numones blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 23, 21:15)
..

Labas, Valanda. Apie blykstes ir aš kažkada domėjausi, bandžiau su savąja išmokt. Bet š.. gavosi, tai ją laikau tik extra atvejam ir tik ant auto fotografuoju reguliuodama jos exp +/-, dar jei jau ją naudoju, tai dažnai nuėmus nuo fotoaparato, nes jungiasi ji kažkaip distanciniu būdu, ir makaluoju tai iš vieno, tai iš kito šono, na bandau ir žiūriu koks rezultatas gaunasi.

Labs, Pupeliuk. Bijau, kad ir as neocen su ja susikalbesiu:))
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 09 23, 21:01)
seniai ką nors rodžiau, tai rodau vieną iš paprastų, nemandrų portretų smile.gif

Nuosirdus zvilgsnis paimtas. Grynas toks. Malonus juostos minkstumas. Kiek jis turi verte globaliai- nezinau, bet as norec turet tokia savo vaiko nuotrauka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 09 23, 21:30)
as net nepastebejau tu leopardu  biggrin.gif  nieko nesuprantu dar tuose ryskinimuose smile.gif o tai ir procentras fufliacina?  g.gif

Aha. Fotografavau draugės naujagimę, kurios mažulytis kūdikiškas užpakaliukas gavosi dėmėtas kaip dalmantino. Žiauriai supykau. umn.gif
Vestuvių juostas nepatingėjau išsiryškinti pati. Ir gavau komplimentą iš nuotraukų spausdintojos (tam pačiam procentre), kad gerai išryškinau didis.gif

Ai, tiesa, Sayon, žinai ką jie man dar pasakė? Sako, nu nesuprantam, šitas dalykas pasitaikė tik vat jūsų pažįstamų grupelei žmonių (na tipo man, tau, _ms_), kiti neva nieks nesiskundė. Gal kokią leopardų-dalmantinų aurą turim lotuliukas.gif
Atsakyti
Valanda, bigsmile.gif sveika, 100 metu biggrin.gif
Del kitiniu- as turiu sigma 2,8 24-70mm, nu is esmes labai geras objektyvas,ypac prie 24-60mm, turi du minusus- ziauriai sunkus ir nemazas.
O vat Zuvialiok turi tamrona 28-75 atrodo 2,8, tai kaip supratau labai patenkinta, mazesnis ir lengvesnis 4u.gif
Atsakyti
Duoma patiko 2-tra ir paskutine,Ediper- i sita nespejau,Grethenn abi is paskutiniu ikeltu ir Sayonaros darytas portretas 4u.gif

ka manot apie sita?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2009 09 23, 17:44)
Nu *****, man atrodo, kad baisiai nelyyygis. Kame spilkos, a?

Nezinau kame ''ne lygis'' smile.gif Labas pargrizus 4u.gif

Diskusija ir as perskaiciau, nelabai supratau kai kuriu teiginiu, ale juosteliu prisipirkau su nuolaida - darysiu broka biggrin.gif
Atsakyti