Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2009 09 17, 22:07)
su lipukais  laugh.gif
mhm.. zodziu instrukcija butu "tvirtinti galima - nuimti nepatartina" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 17, 20:30)
mhm.. zodziu instrukcija butu "tvirtinti galima - nuimti nepatartina" biggrin.gif

ir man būtų įdomu koks stebuklingas būdas, nes kol kas visos nuotraukos stovi ant komodos arba... stalčiuje smile.gif
Atsakyti
lab dien biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes fotografiukes mirksiukas.gif gal kuri nors mamyte noretu ir galetu nebrangiai surengti trumpa fotosesija Kaune, rudenejanciame parke? ax.gif labai mazai turim bendru su MB foto blush2.gif gal dar ir suniuka pasiimtume rolleyes.gif
Gal kuri mamyte nebrangiai suteiktu mums si malonuma? 4u.gif Susidomejusias rasykite i az. aciu
Atsakyti
ooo, kaip tik mintis šovė smile.gif gal padarom foto seminarą?
susirenkam, pafotkinam Mereditą, surenkam po penkis litus kavai ir varom į kavinę aptart rezultatus. Ką? Nugi visai šaunu būtų? bigsmile.gif
Atsakyti
Ieva 4u.gif
user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 09 19, 11:14)
susirenkam, pafotkinam Mereditą, surenkam po penkis litus kavai ir varom į kavinę aptart rezultatus. Ką? Nugi visai šaunu būtų?  bigsmile.gif

super Sadi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 19 rugsėjo 2009 - 10:28
Aš turiu nusipirkus skelbimų lentą, ar kaip ji ten vadinasi. Nusidažiau rėmus raudonai, prikabinau su vinukais ant sienos ir ten su lipukais klijuoju nuotraukas. ;D Dar kažkur mačiau, kaip prie sienos virvutė, ir prie jos su tokiais gražiai skalbinių segtukais pritvirtintos nuotraukos. biggrin.gif

Sea, man antroji labai patinka. Tokia nuoširdi. 4u.gif
Atsakyti
susirenkam, pafotkinam Mereditą, surenkam po penkis litus kavai ir varom į kavinę aptart rezultatus. Ką? Nugi visai šaunu būtų?  bigsmile.gif

ui nezinau biggrin.gif man teko tryse fotkint, tai kaip taisykle - kas sustresnis kas naglesnis to ir geriausia fotkinimo pozicija biggrin.gif o tu isivaizduoji kaip jiems atsibos toj pacioj vietoj islaukt kol visos nufotkins is visu kampu lotuliukas.gif

na nebent Meredita taip sutiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 09 19, 10:14)

ideja super thumbup.gif
Atsakyti
aciu Duoma 4u.gif
Atsakyti

Aš visai pasirašyčiau. ax.gif

Sea, man patinka abi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 19 rugsėjo 2009 - 14:51
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 19, 12:14)
ui nezinau biggrin.gif man teko tryse fotkint, tai kaip taisykle - kas sustresnis kas naglesnis to ir geriausia fotkinimo pozicija biggrin.gif

o aš šian fotkinau krikštynas ir buvau vienu momentu buvau nustebinta "kitos komandos" fotografo (su kur kas pranašesne technika ir manyč gerokai labiau nusimanantį) geranoriškumo. Kai įlindai į "jo teritoriją", tiesiog pasižiūrėt kaip iš kito kampo, žmogus ėmė ir pasitraukė, kad man nieko neužstotų, nors čia juk aš jam maišiaus:geda2:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 19 rugsėjo 2009 - 17:23