Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(valanda @ 2009 09 23, 18:15)

Jo, Bitute. Tokia funkcija yra ir paciame aparate, bet nuotrauka tarsi susintetina, islieja.Tokia pasidaro , blogaja to zodzio prasme, tapybiska.

mane erzina tos triukšmų mažinimo programos, turiu visokiu ninju ir kodak kažkokią programą, bet esant poreikiui darau tokį dalinį triukšmų mažinimą, rankiniu būdu be papildomų PS įskiepių paglamūrinu veidus, neliečiant akių. Be tkokiu atveju jau fota praranda kokybę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 09 23, 18:16)
p.s. koks populiarumas temos  lotuliukas.gif

jo, mistika vėl įvyko.
TIKITĖS, kad KAS NORS KONFLIKTUOS IR AKIS DRASKYS?

ŠYYYŠŠŠŠŠ
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2009 09 23, 19:06)
Na, spalvotoje skaitmenoje, as su juo nesusitvarkau fool.gif . Dar dar, jei keist i JB. Bet daznai gaunu pastabu, jog "bjaurus skaitmeninis triuksmas" doh.gif

aš bažnyčioj daugmaž su 800 darau unsure.gif Tiesa pastaroji buvo šviesesnė už prieš ją buvusią, bet pasibandžius nusistačiau ant to paties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 23 rugsėjo 2009 - 18:45
QUOTE(sayonara @ 2009 09 23, 19:26)
jo, mistika vėl įvyko.
TIKITĖS, kad KAS NORS KONFLIKTUOS IR AKIS DRASKYS?

trūksta tik ms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 09 23, 19:21)

Peperoni, kodel briedas su Heliosu g.gif neseniai turiu, bet l.graziai jis tuos burbuliukus savo man susuka

kalbu apie heliosa su skaitmena be adapterio mirksiukas.gif

mazumele keisti kadrai gaunas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 rugsėjo 2009 - 18:31
smile.gif+2009 09 23, 19:28-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 23, 19:28)
aš  bažnyčioj daugmaž su 800 darau  unsure.gif  Tiesa pastaroji buvo šviesesnė už prieš ją buvusią, bet pasibandžius nusistačiau ant to paties.
čia šviežia
[žinoma buvo ir kur stiprokai matės, bet ...na reikia mokytis, nevienodas apšvietimas ten buvo. Paeini kitu kampu ir gauni visai kitka  smile.gif

Sakyciau gan sviesu ir kokybiska. Man su 1200 taip nepavyksta. Tiesa, diafragma tokiu atveju nuo 4 kazkur prasideda. Objektyvas labai tamsus gal... g.gif
Atsakyti
pepe, aisku.

valgau, kepu pyraga, i konflikta nelinkusi. jeigu ka dry.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2009 09 23, 19:10)
Buna tokie daikciukai, kurie nesimauna ant blykstes, o atspindi blykstelejima. Kazkaip tvirtinasi prie blykstes. Kur juos gaut ir kaip pritaisyt. Maza balta plokstele. Na, isivaizduojat apie ka as sneku. Jei uzknisau su savo klausimais, taip ir sakykit lotuliukas.gif  4u.gif

tai iš pačios blykstės išsitraukia šioks toks sklaidytuvas, dar galima baltą kortelę užkišt, kad atspindėtų. bet lyginant su tais variantais, man tas užmaunamas difuzeris yra daug geriau. dar audžiu mintį, kokių skaidrių spalvotų plėvelių susirast, kad į jį įdėt.
va, fotohobis kiek turi įvairių variantų šviesos sklaidymui.
apie šviesos sklaidytuvą buvo kažkuriam čia e-foto žurnale. nu bet ten toks ūkiškas jis biggrin.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 09 23, 19:16)
*sutinku, kad tai tikrai turėtų būti perėjimas į aukštesnį lygį.

nu jau.. seniau tik juosta buvo smile.gif o skaitmena skaitėsi aukštesnis lygis smile.gif o Tu dabar atvirkščiai.. biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 09 23, 19:16)
na jau, na jau biggrin.gif

tongue.gif aš žmones retai fotkinu, tai akių ir neblizginu, nors žinau, kaip tai daryt smile.gif tik poreikio nėr.
Atsakyti
Va dar viena iš ten pat, tik jau šviesesnių erdvių ir kitu ISO biggrin.gif
user posted image
Iš tikrųjų tai labai gerai ir konkrečiai per tokias "praktikas" savo spragas pamatai, tikiuos kada nors išeis į naudą...
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2009 09 23, 19:35)
Sakyciau gan sviesu ir kokybiska. Man su 1200 taip nepavyksta. Tiesa, diafragma tokiu atveju nuo 4 kazkur prasideda. Objektyvas labai tamsus gal... g.gif

na, jei prie aukšto ISO gaunasi šviesūs (net link padegimo) kadrai ir nebereik nei trupučio jų šviesint, tai to triukšmo nesijaus. bet jei nors kiek šviesinsi, tai išlįs.
Atsakyti
smile.gif+2009 09 23, 19:28-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 09 23, 19:28)

Cia neziurekit kaip i koki kurini. Dedu tik , kaip pavyzdi. Gana sviesioje patalpoje(palyginus), F3.5, ISO 800. Nu *****, man atrodo, kad baisiai nelyyygis. Kame spilkos, a?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2009 09 23, 19:35)

o koks objektyvas? g.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 09 23, 19:37)
pepe, aisku.

valgau, kepu pyraga, i konflikta nelinkusi. jeigu ka  dry.gif

hihihi.gif

as tera flue prigeriau - tai tokia lengvai apdujus biggrin.gif

kazkaip skaitau skaitau - ir nematau jokiu konfliktu , ale visi apie juos sneka ir dievagojais, kad ju nenori lotuliukas.gif
Atsakyti