Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Nikkė @ 2009 09 23, 16:12)
Tai kad nevisai taip.  biggrin.gif Psichologai net tyrimus yra padare - i neigiama informacija reaguojame gal 6 kartus stipriau, nei i teigiama. Taip kad, mielieji sudirbinetojai, jus atsimins dar ilgai. hihihi.gif

laugh.gif OMG....
Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2009 09 23, 16:33)
laukiu- nesulaukiu lotuliukas.gif

Kaip zinot kas turi. Jei neatsilieps tesiu ieskojimus 4u.gif

laugh.gif

kažkada buvo šnekėta, bet kadangi aš jos neturiu, tai ir neatsimenu smile.gif
Atsakyti
Tai kad nevisai taip.  biggrin.gif Psichologai net tyrimus yra padare - i neigiama informacija reaguojame gal 6 kartus stipriau, nei i teigiama. Taip kad, mielieji sudirbinetojai, jus atsimins dar ilgai. hihihi.gif

O mano Canonas sugedo. Error 99: Shooting is not possible. Turn the power switch to <off> and <on> again or re-install the battery.
Atia atia fotografavime bent jau kokiam meneseliui. cray.gif

taiptaip! uzsirasysiu dar ,kad nepamirsciau lotuliukas.gif

uzjauciu del aparato console.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 23, 17:21)
bet lyg ir erdvės dešinėje norisi, kažkaip neišbaigtas tas kadras atrodo, kiek kliūva kadravimas pats.  Ir bendrai lyg ir neblogai, bet visgi kažko iki galo trūksta, tiesa dar, jei būtų mano kadrai, tai šiltinčiau spalvas, kiek šaltokas atspalvis.
del tos erdves labai sutinku su Tavim ir Peperoni smile.gif kzkaip turiu problemu as su ja, vis pagailiu...sitoj nuotraukoj ypac
o va del spalvu, nu patinka man tas saltas atspalvis, uzsiltinu ir pasidaro per daug miela smile.gif bet vel gi su tuo saltumu reik padirbet, kad pakankamai itaigu butu
Atsakyti
norejau paklausti,o jus nepavargstat nuo kokybes? nuo visu spindinciu akiu ir graziai sudeliotu kompoziciju?
man tiesiog smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 09 23, 16:51)
norejau paklausti,o jus nepavargstat nuo kokybes? nuo visu spindinciu akiu ir graziai sudeliotu kompoziciju?
man tiesiog smalsu  blush2.gif

aš tai ne, nes taip dar nemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
Nežinau, Ediper... Kadangi man ta kokybė ir blizgantis nulaižytas stilius dra tolima siekiamybė, tai tikriausiai ne. Bet kadangi vienas iš fotoaparatų fotografuoja už mane, tai negresia man nei spindinčios akys nei kompozicija...
Atsakyti
ech kokie gražūs jūsų juostiniai kadrai wub.gif labiausiai įstrigo Duomos palyginimai su skaitmena.

Tik aš čia sau galvoju, kaip suprasti tai, kad dauguma persimetė ant juostos. Ar čia mada kokia užėjo, ar čia lygis kažkoks pasiektas g.gif Ir FK jei tik matosi juostos rėmelis tai jau ir fota visiems atrodo kažkokia ypatinga, nors iš tikro š... paskutinis.

Juostininkai dabar mane užmėtys kuom nors negeru.
Gal MS mane užtars, nes esu jį mačius g.gif ne neužtars... jis gi irgi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 23 rugsėjo 2009 - 16:23
QUOTE(bite maja @ 2009 09 23, 16:38)

kažkada buvo šnekėta, bet kadangi aš jos neturiu, tai ir neatsimenu smile.gif

Uztat. As irgi neatsimenu. Turejau, bet neaktualu buvo. Dabar net nezinau nei ko griebtis, nei kur ieskot:))

Klausimuks(irgi matyt aptartas kakur). Kaip gana nesviesiame kambaryje, nesukeliant ISO iki begalybes padaryt gan kokybiska zmogaus fotke. Arba pvz. baznycioje...

p.s. jei sneku absurdus- kuo greiciau vykit mane is temos pas maziau pazengusius.Garbes zodis nesupyksiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaktuke @ 2009 09 23, 17:21)
ech kokie gražūs jūsų juostiniai kadrai  wub.gif  labiausiai įstrigo Duomos palyginimai su skaitmena.

Tik aš čia sau galvoju, kaip suprasti tai, kad dauguma persimetė ant juostos. Ar čia mada kokia užėjo, ar čia lygis kažkoks pasiektas  g.gif  Ir FK jei tik matosi juostos rėmelis tai jau ir fota visiems atrodo kažkokia ypatinga, nors iš tikro š... paskutinis.

Gal MS mane užtars, nes esu jį mačius  g.gif  ne neužtars... jis gi irgi..

Nesu juostininke, bet mane "paima" svelnus juostos gilio perteikimas ir spalvos. Samoningas pakrasciu palikimassiek tiek erzina, bet dazniausiai kadrui mazai trukdo.
Papildyta:
man tiesiog smalsu  blush2.gif

Manes ne. kol negebu to pati padaryt, belieka tik ieskot tos elementarios, sterilios kokybes kitu darbuose ir bandyt isspaust is saves pacios. Zinoma, glamuru niekad nesizavejau, bet tiesiog "islaustos"kokybes- daznai to pasigendu savo igudziuose. Ka jau kalbet apie tiesiogini tos kokybes panaudojima kuryboje. doh.gif
Atsakyti
O mano Canonas sugedo. Error 99: Shooting is not possible. Turn the power switch to <off> and <on> again or re-install the battery.
Atia atia fotografavime bent jau kokiam meneseliui. cray.gif

o išbandei visus variantus - pakraut ar pakeist akumą, nuimt-uždėt objektyvą, kortelę pajudint, integruotą blicą įjungt-išjungt.. ?

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 09 23, 16:21)
Dėl Vievio tai visi irgi pasirašyčiau, jei kas man pagelbėtų su vežimuko kėlimu į traukinį nes su vaikais ryškiai būčiau, ar tas naujasis prašmatnus traukinys yra žemagrindis? Na pažiūrėsiu kaip pavyks, gal būsiu tądien pikta kaip ragana žiežula nuo buities ir vaikų, ir su niekuo nenorėsiu bendraut biggrin.gif čia man taip būna pastaruoju met laugh.gif

naujas traukinys žemagrindis. o iš Vln organizuokitės kartu, tai rasi pagalbos. iš Vievio irgi padėsim smile.gif

ai dar apie traukinį - mačiau reklamą, kad perkant iš karto į abi puses stoty bilietą, jis turi būti pigesnis smile.gif

QUOTE(valanda @ 2009 09 23, 16:23)
O apie blykste nieko niekur nematet. Beda ta,kad angliskai nesuprantu doh.gif

oo, sveika smile.gif
blykstę naudoju retkarčiais. bet nieko naudingo tikrai nepatarsiu ax.gif dažnai tik auto režimu, bet dedu difuzorių, sukinėju. o labiausiai mėgstu AV režime (diafragmos turbūt čia prioritetas), kai ilgesnis išlaikymas ir suveikus blykstei dar eksponavimas tęsiasi smile.gif kartais bandau reguliuot stiprumą, bet tai "metodom naučnogo tykanija" biggrin.gif tiesiog žiūriu rezultatą ir koreguoju.

gal porą tokių kadrų ir rasiu, bet nepavargau dar biggrin.gif žmones dar tik mokinuosi fotkint smile.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 09 23, 17:15)
Bet kadangi vienas iš fotoaparatų fotografuoja už mane, tai negresia man nei spindinčios akys nei kompozicija...

nu bet gi kaip gerai bigsmile.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 09 23, 17:21)
Tik aš čia sau galvoju, kaip suprasti tai, kad dauguma persimetė ant juostos. Ar čia mada kokia užėjo, ar čia lygis kažkoks pasiektas  g.gif  Ir FK jei tik matosi juostos rėmelis tai jau ir fota visiems atrodo kažkokia ypatinga, nors iš tikro š... paskutinis.

nu jau, lygis.. jei jau pavėpęs kadras, tai nei juosta neišgelbės, nei rėmelis ax.gif
parodyk pvz smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 09 23, 16:21)
ech kokie gražūs jūsų juostiniai kadrai  wub.gif  labiausiai įstrigo Duomos palyginimai su skaitmena.

Gal MS mane užtars, nes esu jį mačius  g.gif  ne neužtars... jis gi irgi..

pateik to š.. pavyzdžių. 4u.gif

neginu juostos, nes tikrai dažni atvejai, kad vien dėl to, kad foto juostinė, jos autorius tikisi kažkokio ypatingo įvertinimo. ir jo GAUNA. bet kalbėkim faktais - kas iš FK juostinių foto sulaukė ypatingo įvertinimo būdamas paskutiniu š..? smile.gif

man asmeniškai šūdai, kuriuos matau kūdros topuose, dažniau būna skaitmeniniai negu juostiniai. o tikrai šūdinas juostinis kadras gal vis tik nė vienas, mano galva, nėra puikavęsis topuose. taip, jie gauna gerus pradinius įvertinimus - iš "savų", bet į topus juostiniai šūdai nelipa - pernelyg daug žmonių yra itin skeptiškai nusiteikę dėl juostos. šis skepticizmas išnyksta, kai kadras yra tikrai geras, o tada jau nelieka skirutmo, juosta ar skaitmena.

be abejo, yra "gildijos", kurių nariai duoda gerus balus vien todėl, kad kadras juostinis, o ne skaitmeninis, tai neteisinga. aš asmeniškai jaučiu silpnybę juostai, taip, neneigsiu, bet nė karto neįvertinau teigiamai tų atvejų, kai iš šūdo spaudžiama varškė.

dar vienas dalykas, tai, kas Tau, man, bitei, ediper, ms ir visiems kitiems atrodo šūdas arba nešūdas, nebūtinai tokie ir yra. ir tikrai nebūtinai juostiniai kadrai yra nešūdas, o skaitmeniniai šūdas, ir atvirkščiai.

jeigu kas manys, kad ginu juostą - sustokit, paskaitykit iš naujo ir nusiraminkit. jeigu kas manys, kad ketinu konfliktuoti - apsigalvokit, nes neketinu. jeigu kas manys, kad šita diskusija yra kažkuria dalimi nauja - man rodos, klystat. vėl viskas iš pradžių, tik tikėtina, kad po jos, jei ji tęsis, vėl kas nors liks įskaudintas, nesuprastas arba kur nors išeis, iš kur sunku būna grįžti smile.gif
tad gal pačioje užuomazgoje ją pasmaugiam, kaip sakot? smile.gif
Atsakyti
nu sorry! biggrin.gif pasirodo visi fotkina nekokybiskai blink.gif biggrin.gif o va kai pereini per flikr'o albumus,kazkaip ne taip atrodo ax.gif smile.gif

dekui uz pasisakymus pasisakiusioms 4u.gif :***

Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 09 23, 10:23)
issitraukiau savo brokus syrit ir kazkaip nusvito  smile.gif pasirodo va kas man patinka!!! doh.gif  doh.gif rodau savo vaistus  biggrin.gif kol neisveze i reabilitacija  lotuliukas.gif

lomografija bigsmile.gif patyrinėt visai faina smile.gif man gal labiausiai priešpaskutinė, bet visas kitas taip pat po kelis kartus peržiūrėjau smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 09 23, 13:02)
Na dar pora mano skenduoles zolese smile.gif

malonios vėl spalvos. o foto patiko pirma, jaučiasi tas paskendimas pievoj smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ediper @ 2009 09 23, 17:52)
o va kai pereini per flikr'o albumus,kazkaip ne taip atrodo   ax.gif  smile.gif

aš tai ir tokio neturiu hihihi.gif nes ten reik dėt kokybiškus kadrus biggrin.gif o pas mane pagrinde vėjai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 23 rugsėjo 2009 - 17:06