QUOTE(Kaktuke @ 2009 09 23, 16:21)
ech kokie gražūs jūsų juostiniai kadrai
labiausiai įstrigo Duomos palyginimai su skaitmena.
Tik aš čia sau galvoju, kaip suprasti tai, kad dauguma persimetė ant juostos. Ar čia mada kokia užėjo, ar čia lygis kažkoks pasiektas
Ir FK jei tik matosi juostos rėmelis tai jau ir fota visiems atrodo kažkokia ypatinga, nors iš tikro š... paskutinis.
Juostininkai dabar mane užmėtys kuom nors negeru.
Gal MS mane užtars, nes esu jį mačius
ne neužtars... jis gi irgi..
pateik to š.. pavyzdžių.
neginu juostos, nes tikrai dažni atvejai, kad vien dėl to, kad foto juostinė, jos autorius tikisi kažkokio ypatingo įvertinimo. ir jo GAUNA. bet kalbėkim faktais - kas iš FK juostinių foto sulaukė ypatingo įvertinimo būdamas paskutiniu š..?
man asmeniškai šūdai, kuriuos matau kūdros topuose, dažniau būna skaitmeniniai negu juostiniai. o tikrai šūdinas juostinis kadras gal vis tik nė vienas, mano galva, nėra puikavęsis topuose. taip, jie gauna gerus pradinius įvertinimus - iš "savų", bet į topus juostiniai šūdai nelipa - pernelyg daug žmonių yra itin skeptiškai nusiteikę dėl juostos. šis skepticizmas išnyksta, kai kadras yra tikrai geras, o tada jau nelieka skirutmo, juosta ar skaitmena.
be abejo, yra "gildijos", kurių nariai duoda gerus balus vien todėl, kad kadras juostinis, o ne skaitmeninis, tai neteisinga. aš asmeniškai jaučiu silpnybę juostai, taip, neneigsiu, bet nė karto neįvertinau teigiamai tų atvejų, kai iš šūdo spaudžiama varškė.
dar vienas dalykas, tai, kas Tau, man, bitei, ediper, ms ir visiems kitiems atrodo šūdas arba nešūdas, nebūtinai tokie ir yra. ir tikrai nebūtinai juostiniai kadrai yra nešūdas, o skaitmeniniai šūdas, ir atvirkščiai.
jeigu kas manys, kad ginu juostą - sustokit, paskaitykit iš naujo ir nusiraminkit. jeigu kas manys, kad ketinu konfliktuoti - apsigalvokit, nes neketinu. jeigu kas manys, kad šita diskusija yra kažkuria dalimi nauja - man rodos, klystat. vėl viskas iš pradžių, tik tikėtina, kad po jos, jei ji tęsis, vėl kas nors liks įskaudintas, nesuprastas arba kur nors išeis, iš kur sunku būna grįžti
tad gal pačioje užuomazgoje ją pasmaugiam, kaip sakot?