aktyvus kokie visi siandien....
Vievis gal ir neblogai, spalio 4 man tiktu labiau nei 3 , nes spalio 2 jau turiu viena tusa (jau pusmeti planuojam, tai gal neivyks )
Grethen, patiko tavo kadrai, bet gal i vakara ka normaliai suformuluosiu.
ne i tema - gal kaz zinot kokiu geru knygu puslapiu anglu kalba - labai prireike vienos knygos, o uz popsa moket 25 USD nesinori...
QUOTE(bite maja @ 2009 09 23, 15:24)
jo. tik paprastai mes renkamės teigiamas nuomones, o tas, kurios mums nepatinka, esam linkę ignoruot
tai dabar guost jus reikia, kad neva galimai jusu nuomone nepasirinktina?
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 23, 14:41)
neva galimai jusu nuomone nepasirinktina?
nuostabi fraze, absoliuciai
QUOTE(BN @ 2009 09 23, 14:29)
ne i tema - gal kaz zinot kokiu geru knygu puslapiu anglu kalba - labai prireike vienos knygos, o uz popsa moket 25 USD nesinori...
torentuose ieškok, pvz., mininova.org.
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 23, 14:41)
tai dabar guost jus reikia, kad neva galimai jusu nuomone nepasirinktina?
tai, kad man absoliučiai vienodai, kieno ji nuomonę pasirinko. aš jos nepažįstu ir su ja negėriau
QUOTE(bite maja @ 2009 09 23, 15:49)
torentuose ieškok, pvz., mininova.org.
tai, kad man absoliučiai vienodai, kieno ji nuomonę pasirinko. aš jos nepažįstu ir su ja negėriau
tai cia tikriausiai tam neisgertam alkoholiui delto blogiausia
nu gera bitele.. gera... gera bitele raina.. gera...
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 23, 15:08)
tai cia tikriausiai tam neisgertam alkoholiui delto blogiausia
QUOTE(bite maja @ 2009 09 23, 14:24)
jo. tik paprastai mes renkamės teigiamas nuomones, o tas, kurios mums nepatinka, esam linkę ignoruot
Tai kad nevisai taip. Psichologai net tyrimus yra padare - i neigiama informacija reaguojame gal 6 kartus stipriau, nei i teigiama. Taip kad, mielieji sudirbinetojai, jus atsimins dar ilgai.
Grethen, saunuole! Pirma ypac patiko, grazi sviesa, gera nuotaika.
O mano Canonas sugedo. Error 99: Shooting is not possible. Turn the power switch to <off> and <on> again or re-install the battery.
Atia atia fotografavime bent jau kokiam meneseliui.
O, koks pagyvėjimas jaučiasi
Dėl Vievio tai visi irgi pasirašyčiau, jei kas man pagelbėtų su vežimuko kėlimu į traukinį nes su vaikais ryškiai būčiau, ar tas naujasis prašmatnus traukinys yra žemagrindis? Na pažiūrėsiu kaip pavyks, gal būsiu tądien pikta kaip ragana žiežula nuo buities ir vaikų, ir su niekuo nenorėsiu bendraut čia man taip būna pastaruoju met
Ediper, patiko trečia, tas judesys gan tikslingai atrodo, visos kitos man nelabai įdomios.
Grethenn, iš pirmųjų antra patiko (nekreipiant dėmesio į tą žolę nesufokusuotą, o gal ir į fokusuotą, tų žolių kažkaip nesinori) ir trečia nieko. Iš kitų įkelta antra įdomi, bet lyg ir erdvės dešinėje norisi, kažkaip neišbaigtas tas kadras atrodo, kiek kliūva kadravimas pats. Ir bendrai lyg ir neblogai, bet visgi kažko iki galo trūksta, tiesa dar, jei būtų mano kadrai, tai šiltinčiau spalvas, kiek šaltokas atspalvis.
Dėl Vievio tai visi irgi pasirašyčiau, jei kas man pagelbėtų su vežimuko kėlimu į traukinį nes su vaikais ryškiai būčiau, ar tas naujasis prašmatnus traukinys yra žemagrindis? Na pažiūrėsiu kaip pavyks, gal būsiu tądien pikta kaip ragana žiežula nuo buities ir vaikų, ir su niekuo nenorėsiu bendraut čia man taip būna pastaruoju met
Ediper, patiko trečia, tas judesys gan tikslingai atrodo, visos kitos man nelabai įdomios.
Grethenn, iš pirmųjų antra patiko (nekreipiant dėmesio į tą žolę nesufokusuotą, o gal ir į fokusuotą, tų žolių kažkaip nesinori) ir trečia nieko. Iš kitų įkelta antra įdomi, bet lyg ir erdvės dešinėje norisi, kažkaip neišbaigtas tas kadras atrodo, kiek kliūva kadravimas pats. Ir bendrai lyg ir neblogai, bet visgi kažko iki galo trūksta, tiesa dar, jei būtų mano kadrai, tai šiltinčiau spalvas, kiek šaltokas atspalvis.
QUOTE(bite maja @ 2009 09 23, 08:10)
negaliu patikėt savom akim. čia tikrai TU?
QUOTE(sayonara @ 2009 09 23, 07:20)
o kada pareisi į kolektyvą, a?
Man ypac malonu, kad prisimenat. Neleistinai nuo jusu atsilikau. Norisi vel pasitobulint. Labai noreciau dazniau uzsukt...
O apie blykste nieko niekur nematet. Beda ta,kad angliskai nesuprantu
QUOTE(Nikkė @ 2009 09 23, 15:12)
O mano Canonas sugedo. Error 99: Shooting is not possible. Turn the power switch to <off> and <on> again or re-install the battery.
man lygiai tas pats nutiko liepos pabaigoje, tik dar neprisiruošiau nunešt taisyklon
Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2009 09 23, 15:23)
Man ypac malonu, kad prisimenat. Neleistinai nuo jusu atsilikau. Norisi vel pasitobulint. Labai noreciau dazniau uzsukt...
tai ir užsuk, pameni, lapkričio 5 artėja
man rodos, Tu klausk čia temoje, tie, kas naudojasi blykstėmis, Tau tikrai paaiškins. jeigu temoje neatsilieps, tai galima gi asmeniškai užklausti tų, kas turi.
QUOTE(sayonara @ 2009 09 23, 16:28)
tai ir užsuk, pameni, lapkričio 5 artėja
man rodos, Tu klausk čia temoje, tie, kas naudojasi blykstėmis, Tau tikrai paaiškins. jeigu temoje neatsilieps, tai galima gi asmeniškai užklausti tų, kas turi.
laukiu- nesulaukiu
Kaip zinot kas turi. Jei neatsilieps tesiu ieskojimus