Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2009 09 23, 11:58)
tai jei ieškosi kokio canon 300v, tai rasi labai pigiai. jų ir nemažai, be to, ir nebrangūs, ir tikrai geri aparačiokai.

Tu ką tik pasakei, kad fotkini sau, o dabar zyzi, kad nemoki TAIP. Tu moki KITAIP. savaip.smile.gif))

dekui 4u.gif pasidomesiu labiau!

nu joa savaip...nemoku ir savaip! vat man ir patinka tokios nesamones,bet norisi,kad ir ne tik man patiktu ,bet is kitos puses fotografuoju sau... o tos mano foto,kurios patinka kitiems-nepatinka man! zodziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 09 23, 11:09)
eina sau!! ne nesitiki,kad patiko  blink.gif  bigsmile.gif

man ne laugh.gif aš kažkaip Purienai esu linkus pritart. aišku, čia tipo juosta, tai jau reik pasidžiaugt biggrin.gif... ir nepatogu tą džiaugsmą temdyt, bet man kokybės bent jau kažkokios norisi ... nu ždž, man nei vienas kadras nepatinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 23, 12:39)
man ne  laugh.gif aš kažkaip Purienai esu linkus pritart. aišku, čia tipo juosta, tai jau reik pasidžiaugt biggrin.gif... ir nepatogu tą džiaugsmą temdyt, bet man kokybės bent jau kažkokios norisi ... nu ždž, man nei vienas kadras nepatinka  ax.gif

dekui 4u.gif
niu tai nespesim dziaugtis,nes beveik visos(i) su juostom fotkina biggrin.gif
nemanau ,kad yra reiksme kokiu budu darai,svarbu rezultatas smile.gif

Atsakyti
man Ediper fotografijos patiko. ir pavadinimai labai patiko. Ir nenustebino tokios jos fotografijos. Is esmes, vertinant visa visuma - nuotraukas, kokybe, pavadinimus, kai kurioms is jusu ir norint tokios nesigautu smile.gif Saunuole Ediper, kad supratai, kad pradejai daryti. Ne kokybeje cia esme yra, o formoje. Taip, kad pataikei wink.gif

p.s. jei kuri neargumentuotai musit Ediper, ateis pilnatis be eiles lotuliukas.gif
p.p.s. jei ka, tai Ediper nepazistu, nemaciau nei gyvai, nei negyvai, nesnekejau, nei gyvai, ne virtualiai, niekas apie ja nieko nepasakojo, nezinau, kur gyvena, su kuuo gyvena ir t.t. Tiesiog tikrai objektyviai pasakiau savo subjektyvia nuomone lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 23 rugsėjo 2009 - 12:01
Na dar pora mano skenduoles zolese smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
del ediper nuotrauku pritariu Purienai ir bitei - man tai nesuvaldyti zaidimai fotografine forma ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 23, 12:58)
p.s. jei kuri neargumentuotai musit Ediper, ateis pilnatis be eiles  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Grethen - man pirma smile.gif tik gal kiek veiduka galejo pasukt daugiau i objektyva, na kokiais 5 laipsniais biggrin.gif

o antroj man kiek nenaturaliai atlauzta ta galvele atrodo g.gif ir erdves truputelio pagailejai g.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 23, 12:58)
man Ediper fotografijos patiko. ir pavadinimai labai patiko. Ir nenustebino tokios jos fotografijos. Is esmes, vertinant visa visuma - nuotraukas, kokybe, pavadinimus, kai kurioms is jusu ir norint tokios nesigautu smile.gif Saunuole Ediper, kad supratai, kad pradejai daryti. Ne kokybeje cia esme yra, o formoje. Taip, kad pataikei wink.gif

p.s. jei kuri neargumentuotai musit Ediper, ateis pilnatis be eiles  lotuliukas.gif
p.p.s. jei ka, tai Ediper nepazistu, nemaciau nei gyvai, nei negyvai, nesnekejau, nei gyvai, ne virtualiai, niekas apie ja nieko nepasakojo, nezinau, kur gyvena, su kuuo gyvena ir t.t. Tiesiog tikrai objektyviai pasakiau savo subjektyvia nuomone  lotuliukas.gif

ojei ! smile.gif

dekui MS 4u.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 09 23, 13:02)
Na dar pora mano skenduoles zolese smile.gif

man antra 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 09 23, 14:11)
del ediper nuotrauku pritariu Purienai ir bitei - man tai nesuvaldyti zaidimai fotografine forma ir tiek.

dziaugiuosi, kad ediper turi galimybe rinktis is keliu nuomoniu. Ir, zinoma, pasirinkti. ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 23, 12:46)
dziaugiuosi, kad ediper turi galimybe rinktis is keliu nuomoniu. Ir, zinoma, pasirinkti. ir tiek.

nemegdziok. skirtumas tik, ar renkiesi nuomones, kurios sukelia malonesnius jausmus, ar nuomonese ieskai argumentu.

tikriausiai tureciau pridurti, kad pazistu ms virtualiai ir gyvai, ir visada esu linkusi jam tusciai papriestarauti, be to, esu blogos nuotaikos - visiskai subjektyvi
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 09 23, 15:00)
nemegdziok. skirtumas tik, ar renkiesi nuomones, kurios sukelia malonesnius jausmus, ar nuomonese ieskai argumentu.

tikriausiai tureciau pridurti, kad pazistu ms virtualiai ir gyvai, ir visada esu linkusi jam tusciai papriestarauti, be to, esu blogos nuotaikos - visiskai subjektyvi

neaiskink.
ji gal nieko nepasirinks, nes jei taip nufotografavo - kitu nuomones, tik idomus laikas paskaitymams.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 09 23, 14:08)
neaiskink.
ji gal nieko nepasirinks, nes jei taip nufotografavo - kitu nuomones, tik idomus laikas paskaitymams.

jo. tik paprastai mes renkamės teigiamas nuomones, o tas, kurios mums nepatinka, esam linkę ignoruot smile.gif
Atsakyti