Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ediper, i sita nespejau ir meile seile thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Grethenn, 3-čia wub.gif wub.gif wub.gif Čia su naujuoju objektyvu?

Ediper thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Meile seile, I sita nespejau patiko! Visos tik, žiūriu, prie juostų pereina biggrin.gif
Atsakyti
Ediper - saunuole 4u.gif thumbup.gif man tai visos wub.gif , na gal trecia kiek maziau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 09 23, 09:10)
man 2 ir 3. nors antroj pusė veido nefokuse kliūna, o trečioj - tą stiebą galėjai praravėt biggrin.gif
oj bite, mes ten ir tap puse pievos nuravejom kol visas ramunes isrovem laugh.gif

QUOTE(ediper @ 2009 09 23, 11:23)
Man sioji labiausiai smile.gif bet kaip serija visos kartu puikiai ziurisi. saunuole 4u.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 09 23, 11:49)
Čia su naujuoju objektyvu?
mhm ax.gif visai smagus man jis, pradedu pamegti smile.gif

Aciu visoms uz grazius zodzius 4u.gif
Atsakyti
Ediper, man tai čia panašu į aklą juostos meilę. Peržvelgiau tavo nuotraukas su pavadinimais ir po to jau be jų. Pavadinimai negelbėja. Nieko aš čia įdomaus, intriguojančio nematau, apart broko. Paskutinė... gal ir kažkiek įdomesnė, bet tas formatas kžk negeras.
Atsakyti
eina sau!! ne nesitiki,kad patiko blink.gif bigsmile.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2009 09 23, 11:04)
Ediper, man tai čia panašu į aklą juostos meilę. Peržvelgiau tavo nuotraukas su pavadinimais ir po to jau be jų. Pavadinimai negelbėja. Nieko aš čia įdomaus, intriguojančio nematau, apart broko. Paskutinė... gal ir kažkiek įdomesnė, bet tas formatas kžk negeras.

cia meile ne juostai ,deja... ir nieko idomaus drinks_cheers.gif ir pavadinimai negelbeja drinks_cheers.gif tiesiog patinka nesamones man doh.gif ir net labai pasirodo doh.gif dabar specialiai eisiu daryt broku thumbup.gif kazkaip paskut.metu per daug jauciu akiu ryskinimu uzsiiminejau,tai cia kaip atgaiva ir tikras hobis! smile.gif
Atsakyti
Ediper - man tai visai fainos apie seilus ir meilę smile.gif thumbup.gif o tu su kuo fotkini? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 09 23, 11:20)
Ediper - man tai visai fainos apie seilus ir meilę smile.gif  thumbup.gif o tu su kuo fotkini?  g.gif

cia su vienu is mano grabeliu Praktica MTL3 doh.gif pradesiu ieskot naujo juostinio,tik dar nzn kokio . idomu buna su autofokusu kokiu ir kad siauros juostos ir kad nlb brangus? g.gif

bandziau ziuret i fotografija rimtai,nu ne man! unsure.gif nepatinka ka darau absoliuciai doh.gif
ech.. kaip ismokt fotkint tokius portretus kaip Sayonaros?!
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 09 23, 10:37)
cia su vienu is mano grabeliu Praktica MTL3  doh.gif pradesiu ieskot naujo juostinio,tik dar nzn kokio . idomu buna su autofokusu kokiu ir kad siauros juostos ir kad nlb brangus?

kokią skaitmeną Tu turi? gal canon?
aš Tavo vietoje ieškočiau autofokusinio juostinio tokio, kuriam tiktų nuo skaitmenos nusukti objektyvai. senesni modeliai nėra labai brangūs. aš pvz. savo pirmą juostinį autofokusinį canon pirkau už 300 litų, antrąjį (canon eos 1n) - už 700 litų. abu naudoti.

o kokie jau tie portretai? paprasti portretai, dauguma pagal šabloną, rakursai kartojasi. laikui bėgant "dašilo",kad galima su linijomis pažaisti, detalėmis. bet dar pusę Mėnulio ap..ikti reikia, kad kažkas tikrai vertingo gautųsi. 4u.gif
Atsakyti
ediper, požiūris pagirtinas biggrin.gif juk sau darai, sau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 09 23, 11:41)
kokią skaitmeną Tu turi? gal canon?
aš Tavo vietoje ieškočiau autofokusinio juostinio tokio, kuriam tiktų nuo skaitmenos nusukti objektyvai. senesni modeliai nėra labai brangūs. aš pvz. savo pirmą juostinį autofokusinį canon pirkau už 300 litų, antrąjį (canon eos 1n) - už 700 litų. abu naudoti.

o kokie jau tie portretai? paprasti portretai, dauguma pagal šabloną, rakursai kartojasi. laikui bėgant "dašilo",kad galima su linijomis pažaisti, detalėmis. bet dar pusę Mėnulio ap..ikti reikia, kad kažkas tikrai vertingo gautųsi.  4u.gif

joa canonas pas mane,dekui uz info 4u.gif
o portretas pas tave nemandri,neblizgantys,bet kalbantys! vo tokie man ir patinka,tik nemoku taip verysad.gif

QUOTE(peppi @ 2009 09 23, 11:44)
ediper, požiūris pagirtinas biggrin.gif juk sau darai, sau mirksiukas.gif

tai va! buvau pamirsus tai smile.gif kartais svetimas foto per daug ziureti irgi nesveika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 09 23, 10:57)
joa canonas pas mane,dekui uz info  4u.gif
o portretas pas tave nemandri,neblizgantys,bet kalbantys! vo tokie man ir patinka,tik nemoku taip

tai jei ieškosi kokio canon 300v, tai rasi labai pigiai. jų ir nemažai, be to, ir nebrangūs, ir tikrai geri aparačiokai.

Tu ką tik pasakei, kad fotkini sau, o dabar zyzi, kad nemoki TAIP. Tu moki KITAIP. savaip.smile.gif))
Atsakyti