Grethenn, 3-čia Čia su naujuoju objektyvu?
Ediper Meile seile, I sita nespejau patiko! Visos tik, žiūriu, prie juostų pereina
Ediper Meile seile, I sita nespejau patiko! Visos tik, žiūriu, prie juostų pereina
Ediper - saunuole man tai visos , na gal trecia kiek maziau...
QUOTE(bite maja @ 2009 09 23, 09:10)
man 2 ir 3. nors antroj pusė veido nefokuse kliūna, o trečioj - tą stiebą galėjai praravėt
oj bite, mes ten ir tap puse pievos nuravejom kol visas ramunes isrovem QUOTE(ediper @ 2009 09 23, 11:23)
Seilai!!!
Man sioji labiausiai bet kaip serija visos kartu puikiai ziurisi. saunuole QUOTE(Ninin @ 2009 09 23, 11:49)
Čia su naujuoju objektyvu?
mhm visai smagus man jis, pradedu pamegti Aciu visoms uz grazius zodzius
Ediper, man tai čia panašu į aklą juostos meilę. Peržvelgiau tavo nuotraukas su pavadinimais ir po to jau be jų. Pavadinimai negelbėja. Nieko aš čia įdomaus, intriguojančio nematau, apart broko. Paskutinė... gal ir kažkiek įdomesnė, bet tas formatas kžk negeras.
eina sau!! ne nesitiki,kad patiko
cia meile ne juostai ,deja... ir nieko idomaus ir pavadinimai negelbeja tiesiog patinka nesamones man ir net labai pasirodo dabar specialiai eisiu daryt broku kazkaip paskut.metu per daug jauciu akiu ryskinimu uzsiiminejau,tai cia kaip atgaiva ir tikras hobis!
QUOTE(Puriena6 @ 2009 09 23, 11:04)
Ediper, man tai čia panašu į aklą juostos meilę. Peržvelgiau tavo nuotraukas su pavadinimais ir po to jau be jų. Pavadinimai negelbėja. Nieko aš čia įdomaus, intriguojančio nematau, apart broko. Paskutinė... gal ir kažkiek įdomesnė, bet tas formatas kžk negeras.
cia meile ne juostai ,deja... ir nieko idomaus ir pavadinimai negelbeja tiesiog patinka nesamones man ir net labai pasirodo dabar specialiai eisiu daryt broku kazkaip paskut.metu per daug jauciu akiu ryskinimu uzsiiminejau,tai cia kaip atgaiva ir tikras hobis!
Ediper - man tai visai fainos apie seilus ir meilę o tu su kuo fotkini?
QUOTE(Sadi @ 2009 09 23, 11:20)
Ediper - man tai visai fainos apie seilus ir meilę o tu su kuo fotkini?
cia su vienu is mano grabeliu Praktica MTL3 pradesiu ieskot naujo juostinio,tik dar nzn kokio . idomu buna su autofokusu kokiu ir kad siauros juostos ir kad nlb brangus?
bandziau ziuret i fotografija rimtai,nu ne man! nepatinka ka darau absoliuciai
ech.. kaip ismokt fotkint tokius portretus kaip Sayonaros?!
QUOTE(ediper @ 2009 09 23, 10:37)
cia su vienu is mano grabeliu Praktica MTL3 pradesiu ieskot naujo juostinio,tik dar nzn kokio . idomu buna su autofokusu kokiu ir kad siauros juostos ir kad nlb brangus?
kokią skaitmeną Tu turi? gal canon?
aš Tavo vietoje ieškočiau autofokusinio juostinio tokio, kuriam tiktų nuo skaitmenos nusukti objektyvai. senesni modeliai nėra labai brangūs. aš pvz. savo pirmą juostinį autofokusinį canon pirkau už 300 litų, antrąjį (canon eos 1n) - už 700 litų. abu naudoti.
o kokie jau tie portretai? paprasti portretai, dauguma pagal šabloną, rakursai kartojasi. laikui bėgant "dašilo",kad galima su linijomis pažaisti, detalėmis. bet dar pusę Mėnulio ap..ikti reikia, kad kažkas tikrai vertingo gautųsi.
QUOTE(sayonara @ 2009 09 23, 11:41)
kokią skaitmeną Tu turi? gal canon?
aš Tavo vietoje ieškočiau autofokusinio juostinio tokio, kuriam tiktų nuo skaitmenos nusukti objektyvai. senesni modeliai nėra labai brangūs. aš pvz. savo pirmą juostinį autofokusinį canon pirkau už 300 litų, antrąjį (canon eos 1n) - už 700 litų. abu naudoti.
o kokie jau tie portretai? paprasti portretai, dauguma pagal šabloną, rakursai kartojasi. laikui bėgant "dašilo",kad galima su linijomis pažaisti, detalėmis. bet dar pusę Mėnulio ap..ikti reikia, kad kažkas tikrai vertingo gautųsi.
joa canonas pas mane,dekui uz info
o portretas pas tave nemandri,neblizgantys,bet kalbantys! vo tokie man ir patinka,tik nemoku taip
QUOTE(peppi @ 2009 09 23, 11:44)
ediper, požiūris pagirtinas juk sau darai, sau
tai va! buvau pamirsus tai kartais svetimas foto per daug ziureti irgi nesveika
QUOTE(ediper @ 2009 09 23, 10:57)
joa canonas pas mane,dekui uz info
o portretas pas tave nemandri,neblizgantys,bet kalbantys! vo tokie man ir patinka,tik nemoku taip
tai jei ieškosi kokio canon 300v, tai rasi labai pigiai. jų ir nemažai, be to, ir nebrangūs, ir tikrai geri aparačiokai.
Tu ką tik pasakei, kad fotkini sau, o dabar zyzi, kad nemoki TAIP. Tu moki KITAIP. savaip.))