Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Grathen, fainai bigsmile.gif spalvos labai malonios, ramios smile.gif man labiausiai tai pirma patiko - kaip per stiklą mergina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 09 22, 19:58)
o kokiu Tu metu daugmaž būsi? Aš tai tik į pavakarę iš kaimuko grįšiu. Jei spėčiau, tai norėčiau sudalyvaut susitikime  ax.gif  kaip kitos kaunietės, kada būtų noras meet'intis?
Ir į Vievį norėč, jei kas priimtų neaktyvią dalyvę į kompaniją  blush2.gif

aha, ir aš norėčiau visur dalyvaut kur tik galima smile.gif jūs tik garsiai čia praneškit smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 09 22, 20:08)
Nedidele dalis vakarykscio rezultato smile.gif

Man trečia labiausia wub.gif wub.gif

Išryškinau savo testinę juostelę pagaliau. viskas veikia kuo puikiausiai smile.gif spalvos fantastiškos wub.gif gėris thumbup.gif o atrodo - antikvarinis fedas smile.gif pasidariau tik indeksus (bijojau kad apskritai bus pššš....) tai dabar dar reik nuskanuot, ane g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 09 22, 21:44)
aha, ir aš norėčiau visur dalyvaut kur tik galima smile.gif jūs tik garsiai čia praneškit smile.gif
Man trečia labiausia  wub.gif  wub.gif
Išryškinau savo testinę juostelę pagaliau. viskas veikia kuo puikiausiai smile.gif spalvos fantastiškos  wub.gif gėris  thumbup.gif o atrodo - antikvarinis fedas smile.gif pasidariau tik indeksus (bijojau kad apskritai bus pššš....) tai dabar dar reik nuskanuot, ane g.gif

parasyk i az man savo skype smile.gif

as Taves prie darzelio palauksiu - parodysi? bigsmile.gif

Grethen - man labai patiko Tavo pasteliski portretai wub.gif lengvi lengvi - porcelianiniai tiesiog wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 rugsėjo 2009 - 21:14
Sveiki,
Net neabejoju, jog esat apie tai kalbeje, tiesiog ieskau krypties kur. Siuo metu domina viskas, kas susije su blykstes naudojimu. Teisingo sviesos nukreipimo prietaiseliai ir t.t. Mazdaug isivaizduoju, taciau techniskai nearti dirvonai. Gal kas neseniai matete kazkur nuorodele,ar patys apie tai snekejot. Tik krypti parodykit;)

Is anksto dekoju;)
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 22, 15:34)
tai o jeigu zmogus nesugalvoja ir jam dar depresija, tai reik kzko imtis, a? laugh.gif

nereik...vat ko nereik tai nereik...pasibaigus vienam keliui atsiranda kitas...o gal kaip tik - pailsėjus, patyrus kažkokių kitų išgyvenimų vėl paimi savo įnagį ir visai kitaip pažvelgi pro jį smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 09 22, 15:38)
atrodo, kad Van Gogas kopijavo kitų darbus, kol išmoko piešt  smile.gif

tai manau daug kam kažkaip vienaip ar kitaip buvo smile.gif
aš tik vėliau suvokiau, kad čia gal nereikėjo man karksėt biggrin.gif nebus vienodai kiekvienam o daugumai gali tikti tai, kas netiks kažkam vienam smile.gif žodž smile.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 09 22, 18:58)
Ir į Vievį norėč, jei kas priimtų neaktyvią dalyvę į kompaniją  blush2.gif

kamon biggrin.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 09 22, 19:08)

man pirmos dvi patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2009 09 22, 21:25)
Sveiki,
Net neabejoju, jog esat apie tai kalbeje, tiesiog ieskau krypties kur. Siuo metu  domina viskas, kas susije su blykstes naudojimu. Teisingo sviesos nukreipimo  prietaiseliai ir t.t.  Mazdaug isivaizduoju, taciau techniskai nearti dirvonai. Gal kas neseniai matete kazkur nuorodele,ar patys apie tai snekejot. Tik krypti parodykit;)

Is anksto dekoju;)

o kada pareisi į kolektyvą, a? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2009 09 22, 22:25)

negaliu patikėt savom akim. čia tikrai TU? mastau.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 22, 20:08)

man 2 ir 3. nors antroj pusė veido nefokuse kliūna, o trečioj - tą stiebą galėjai praravėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 09 22, 20:44)
Man trečia labiausia  wub.gif  wub.gif
Išryškinau savo testinę juostelę pagaliau. viskas veikia kuo puikiausiai smile.gif spalvos fantastiškos  wub.gif gėris  thumbup.gif o atrodo - antikvarinis fedas smile.gif pasidariau tik indeksus (bijojau kad apskritai bus pššš....) tai dabar dar reik nuskanuot, ane g.gif

ooo, lauksiu rezultatu wub.gif biggrin.gif

Gretchen, man 2 ir 3 wub.gif ypac 3 smile.gif
Atsakyti
Grethen, man 2 ir 3 4u.gif
Atsakyti
Grethen,man visos foto patinka smile.gif o bokeh koks idomus g.gif

pas many irgi vis dar besitesianti krize,tik as fotografuoju kaip pamisusi ir vis edu save,kad nesigauna verysad.gif
issitraukiau savo brokus syrit ir kazkaip nusvito smile.gif pasirodo va kas man patinka!!! doh.gif doh.gif rodau savo vaistus biggrin.gif kol neisveze i reabilitacija lotuliukas.gif

Meditacija
user posted image

Jaunuoliu gatve
user posted image

Seilai!!!
user posted image

I sita nespejau
user posted image

Meile seile
user posted image

Atsakyti
Grethen, man irgi 2 ir trecia, akys nerealios 4u.gif
Atsakyti
Grethen pirma ir trecia, ypac trecia l.gera negaliu atsiziuret rolleyes.gif

Ediper irgi trecioji patiko, dar su autobusu faina, idomus tavo brokai mirksiukas.gif

o as tai kaip duobej jauciuosi doh.gif kiek fotkinu, tai ner ka rodyt viesajai publikai blink.gif doh.gif gerai, kad nors i seimos albuma tinka biggrin.gif
Atsakyti