Grathen, fainai spalvos labai malonios, ramios man labiausiai tai pirma patiko - kaip per stiklą mergina
QUOTE(Peledike @ 2009 09 22, 19:58)
o kokiu Tu metu daugmaž būsi? Aš tai tik į pavakarę iš kaimuko grįšiu. Jei spėčiau, tai norėčiau sudalyvaut susitikime kaip kitos kaunietės, kada būtų noras meet'intis?
Ir į Vievį norėč, jei kas priimtų neaktyvią dalyvę į kompaniją
aha, ir aš norėčiau visur dalyvaut kur tik galima jūs tik garsiai čia praneškit
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 22, 20:08)
Nedidele dalis vakarykscio rezultato
Man trečia labiausia
Išryškinau savo testinę juostelę pagaliau. viskas veikia kuo puikiausiai spalvos fantastiškos gėris o atrodo - antikvarinis fedas pasidariau tik indeksus (bijojau kad apskritai bus pššš....) tai dabar dar reik nuskanuot, ane
QUOTE(Sadi @ 2009 09 22, 21:44)
Man trečia labiausia
Išryškinau savo testinę juostelę pagaliau. viskas veikia kuo puikiausiai spalvos fantastiškos gėris o atrodo - antikvarinis fedas pasidariau tik indeksus (bijojau kad apskritai bus pššš....) tai dabar dar reik nuskanuot, ane
Man trečia labiausia
parasyk i az man savo skype
as Taves prie darzelio palauksiu - parodysi?
Grethen - man labai patiko Tavo pasteliski portretai lengvi lengvi - porcelianiniai tiesiog
Sveiki,
Net neabejoju, jog esat apie tai kalbeje, tiesiog ieskau krypties kur. Siuo metu domina viskas, kas susije su blykstes naudojimu. Teisingo sviesos nukreipimo prietaiseliai ir t.t. Mazdaug isivaizduoju, taciau techniskai nearti dirvonai. Gal kas neseniai matete kazkur nuorodele,ar patys apie tai snekejot. Tik krypti parodykit;)
Is anksto dekoju;)
Net neabejoju, jog esat apie tai kalbeje, tiesiog ieskau krypties kur. Siuo metu domina viskas, kas susije su blykstes naudojimu. Teisingo sviesos nukreipimo prietaiseliai ir t.t. Mazdaug isivaizduoju, taciau techniskai nearti dirvonai. Gal kas neseniai matete kazkur nuorodele,ar patys apie tai snekejot. Tik krypti parodykit;)
Is anksto dekoju;)
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 22, 15:34)
tai o jeigu zmogus nesugalvoja ir jam dar depresija, tai reik kzko imtis, a?
nereik...vat ko nereik tai nereik...pasibaigus vienam keliui atsiranda kitas...o gal kaip tik - pailsėjus, patyrus kažkokių kitų išgyvenimų vėl paimi savo įnagį ir visai kitaip pažvelgi pro jį
QUOTE(bite maja @ 2009 09 22, 15:38)
atrodo, kad Van Gogas kopijavo kitų darbus, kol išmoko piešt
tai manau daug kam kažkaip vienaip ar kitaip buvo
aš tik vėliau suvokiau, kad čia gal nereikėjo man karksėt nebus vienodai kiekvienam o daugumai gali tikti tai, kas netiks kažkam vienam žodž
QUOTE(Peledike @ 2009 09 22, 18:58)
kamon
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 22, 19:08)
Nedidele dalis vakarykscio rezultato
man pirmos dvi patiko
QUOTE(valanda @ 2009 09 22, 21:25)
Sveiki,
Is anksto dekoju;)
Is anksto dekoju;)
o kada pareisi į kolektyvą, a?
QUOTE(valanda @ 2009 09 22, 22:25)
negaliu patikėt savom akim. čia tikrai TU?
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 22, 20:08)
man 2 ir 3. nors antroj pusė veido nefokuse kliūna, o trečioj - tą stiebą galėjai praravėt
QUOTE(Sadi @ 2009 09 22, 20:44)
Man trečia labiausia
Man trečia labiausia
ooo, lauksiu rezultatu
Gretchen, man 2 ir 3 ypac 3
Grethen,man visos foto patinka o bokeh koks idomus
pas many irgi vis dar besitesianti krize,tik as fotografuoju kaip pamisusi ir vis edu save,kad nesigauna
issitraukiau savo brokus syrit ir kazkaip nusvito pasirodo va kas man patinka!!! rodau savo vaistus kol neisveze i reabilitacija
Meditacija
Jaunuoliu gatve
Seilai!!!
I sita nespejau
Meile seile
pas many irgi vis dar besitesianti krize,tik as fotografuoju kaip pamisusi ir vis edu save,kad nesigauna
issitraukiau savo brokus syrit ir kazkaip nusvito pasirodo va kas man patinka!!! rodau savo vaistus kol neisveze i reabilitacija
Meditacija
Jaunuoliu gatve
Seilai!!!
I sita nespejau
Meile seile
Grethen, man irgi 2 ir trecia, akys nerealios