Rasytce, dėkui. :} Kodak gold 200 cia. :}
QUOTE(Duoma @ 2009 09 22, 13:29)
Rasytce, dėkui. :} Kodak gold 200 cia. :}
Pas mus to kodak gold ispardavimas maciau vienoj pardej - 5 juosteles 1 svaras... pirkciau, nu bet tik kad ryskinimas 6.50 kainuoja
QUOTE(peppi @ 2009 09 22, 12:58)
kalbėjau apie tai, kad stengiantis vienas prie vieno atkartoti kažkieno darbą gali turėti tiek pat ir neigiamos įtakos
tai o jeigu zmogus nesugalvoja ir jam dar depresija, tai reik kzko imtis, a? as is tikro niekada taip tiesiogiai nekopijavau, baisu, kad gausis, kad patiks, bet savimi didziuotis nebegalesiu. nors tokiu budu manau galima labai daug ismokti. ir tai turetu buti tik mokymosi priemone ar budas igusti pazvelgti kitaip. o kam tai gali pakenkti tai aisku geriau nemeginti
nebesigincykim suprantu ka nori pasakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 22, 16:34)
nors tokiu budu manau galima labai daug ismokti. ir tai turetu buti tik mokymosi priemone ar budas igusti pazvelgti kitaip. o kam tai gali pakenkti tai aisku geriau nemeginti
atrodo, kad Van Gogas kopijavo kitų darbus, kol išmoko piešt
wyshnia, pas mus irgi išpardavimas buvo. 36 kadrų juostelė kainavo apie 6,50. o tuo tarpu tokia pat juostelė tik 24 kadrų, apie 10. O kodėl užsienį toks brangus ryškinimas?
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 22, 16:34)
as is tikro niekada taip tiesiogiai nekopijavau, baisu, kad gausis, kad patiks, bet savimi didziuotis nebegalesiu.
tiksliai
QUOTE(Duoma @ 2009 09 22, 16:02)
wyshnia, pas mus irgi išpardavimas buvo. 36 kadrų juostelė kainavo apie 6,50. o tuo tarpu tokia pat juostelė tik 24 kadrų, apie 10. O kodėl užsienį toks brangus ryškinimas?
Lietuvoj gal darbo jega pigesne... Ir elektra... Cia siaip, juokaudama mastau
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 22, 15:25)
Pas mus to kodak gold ispardavimas maciau vienoj pardej - 5 juosteles 1 svaras... pirkciau, nu bet tik kad ryskinimas 6.50 kainuoja
prisipirk, prifotkink, tada sulauk, kol kažkas važiuos į LT, tada perduok tam kažkam, kad atvežtų man arba bitei, mes pigiai lietuviškai išryškinam ir gaudom kažką, kas važiuoja atgal į Londoną. užtruks, skamba gal ir absurdiškai, bet variantas. TOKIA kaina juostelių, šakiec..)
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 22, 10:00)
O aš sekmadienį būsiu Kaune įtariu, kaip norėč su kaunietėm susitikt, tik va sunkiausia laiką suplanuot...turiu būt keliose vietose net
o kokiu Tu metu daugmaž būsi? Aš tai tik į pavakarę iš kaimuko grįšiu. Jei spėčiau, tai norėčiau sudalyvaut susitikime kaip kitos kaunietės, kada būtų noras meet'intis?
Ir į Vievį norėč, jei kas priimtų neaktyvią dalyvę į kompaniją
Nedidele dalis vakarykscio rezultato
Grethen, jau kaip man auskaras paskutinėje patinka Puikus ryškus akcentas tokioje pastelinėje aplinkoje. Bet aplinka ir modelis taip pat puikiai dera. Ten kur portretas iš arti graži ramaus švelnumo ir švelnių spalvinių akcentų darna ("glamūrinai" odą?), tik ryškumas lyg į plaukus nušokęs (bet man netrukdo, tik pradėjau kabintis dėl įdomumo). Čia juosta?
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 09 22, 21:15)
Grethen, jau kaip man auskaras paskutinėje patinka Puikus ryškus akcentas tokioje pastelinėje aplinkoje. Bet aplinka ir modelis taip pat puikiai dera. Ten kur portretas iš arti graži ramaus švelnumo ir švelnių spalvinių akcentų darna ("glamūrinai" odą?), tik ryškumas lyg į plaukus nušokęs (bet man netrukdo, tik pradėjau kabintis dėl įdomumo). Čia juosta?
na ir pastabumas. oda neglamurinta, ir cia skaitmena mergaite turi nuostabia oda, apart keleto spuogu, bet apsvietimo deka ju nesimato. tik va prisipazinsiu kad maiselius paakiu maskavau.
aciu