Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Rasytce, dėkui. :} Kodak gold 200 cia. :}
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 09 22, 13:29)
Rasytce, dėkui. :} Kodak gold 200 cia. :}

Pas mus to kodak gold ispardavimas maciau vienoj pardej - 5 juosteles 1 svaras... pirkciau, nu bet tik kad ryskinimas 6.50 kainuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 09 22, 12:58)
kalbėjau apie tai, kad stengiantis vienas prie vieno atkartoti kažkieno darbą gali turėti tiek pat ir neigiamos įtakos mirksiukas.gif
tai o jeigu zmogus nesugalvoja ir jam dar depresija, tai reik kzko imtis, a? laugh.gif
as is tikro niekada taip tiesiogiai nekopijavau, baisu, kad gausis, kad patiks, bet savimi didziuotis nebegalesiu. nors tokiu budu manau galima labai daug ismokti. ir tai turetu buti tik mokymosi priemone ar budas igusti pazvelgti kitaip. o kam tai gali pakenkti tai aisku geriau nemeginti laugh.gif
nebesigincykim 4u.gif suprantu ka nori pasakyti
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 22, 16:34)
nors tokiu budu manau galima labai daug ismokti. ir tai turetu buti tik mokymosi priemone ar budas igusti pazvelgti kitaip. o kam tai gali pakenkti tai aisku geriau nemeginti laugh.gif

atrodo, kad Van Gogas kopijavo kitų darbus, kol išmoko piešt smile.gif
Atsakyti
wyshnia, pas mus irgi išpardavimas buvo. 36 kadrų juostelė kainavo apie 6,50. o tuo tarpu tokia pat juostelė tik 24 kadrų, apie 10. biggrin.gif O kodėl užsienį toks brangus ryškinimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 09 22, 16:34)
as is tikro niekada taip tiesiogiai nekopijavau, baisu, kad gausis, kad patiks, bet savimi didziuotis nebegalesiu.

laugh.gif
tiksliai
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 09 22, 16:02)
wyshnia, pas mus irgi išpardavimas buvo. 36 kadrų juostelė kainavo apie 6,50. o tuo tarpu tokia pat juostelė tik 24 kadrų, apie 10.  biggrin.gif  O kodėl užsienį toks brangus ryškinimas?  g.gif

Lietuvoj gal darbo jega pigesne... Ir elektra... g.gif Cia siaip, juokaudama mastau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 09 22, 15:25)
Pas mus to kodak gold ispardavimas maciau vienoj pardej - 5 juosteles 1 svaras... pirkciau, nu bet tik kad ryskinimas 6.50 kainuoja doh.gif

prisipirk, prifotkink, tada sulauk, kol kažkas važiuos į LT, tada perduok tam kažkam, kad atvežtų man arba bitei, mes pigiai lietuviškai išryškinam ir gaudom kažką, kas važiuoja atgal į Londoną. užtruks, skamba gal ir absurdiškai, bet variantas. TOKIA kaina juostelių, šakiec..smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 22, 10:00)
O aš sekmadienį būsiu Kaune įtariu, kaip norėč su kaunietėm susitikt, tik va sunkiausia laiką suplanuot...turiu būt keliose vietose net  doh.gif  smile.gif

o kokiu Tu metu daugmaž būsi? Aš tai tik į pavakarę iš kaimuko grįšiu. Jei spėčiau, tai norėčiau sudalyvaut susitikime ax.gif kaip kitos kaunietės, kada būtų noras meet'intis?
Ir į Vievį norėč, jei kas priimtų neaktyvią dalyvę į kompaniją blush2.gif
Atsakyti
Nedidele dalis vakarykscio rezultato smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Grethen, jau kaip man auskaras paskutinėje patinka bigsmile.gif Puikus ryškus akcentas tokioje pastelinėje aplinkoje. Bet aplinka ir modelis taip pat puikiai dera. Ten kur portretas iš arti graži ramaus švelnumo ir švelnių spalvinių akcentų darna ("glamūrinai" odą?), tik ryškumas lyg į plaukus nušokęs (bet man netrukdo, tik pradėjau kabintis dėl įdomumo). Čia juosta?
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 09 22, 21:15)
Grethen, jau kaip man auskaras paskutinėje patinka bigsmile.gif Puikus ryškus akcentas tokioje pastelinėje aplinkoje. Bet aplinka ir modelis taip pat puikiai dera. Ten kur portretas iš arti graži ramaus švelnumo ir švelnių spalvinių akcentų darna ("glamūrinai" odą?), tik ryškumas lyg į plaukus nušokęs (bet man netrukdo, tik pradėjau kabintis dėl įdomumo). Čia juosta?
lotuliukas.gif na ir pastabumas. oda neglamurinta, ir cia skaitmena smile.gif
mergaite turi nuostabia oda, apart keleto spuogu, bet apsvietimo deka ju nesimato. tik va prisipazinsiu kad maiselius paakiu maskavau.
aciu smile.gif
Atsakyti