Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2009 12 08, 22:55)
Net koncertai vyksta?  g.gif  bet cia turbut vyresniems.. mirksiukas.gif

Turbut. Nes mes lankem "Muzikos šalys", buvo koncertai, o dabar " linksmieji klavišai"
Atsakyti
QUOTE(Ania.ks @ 2009 12 09, 00:01)
Turbut. Nes mes lankem "Muzikos šalys", buvo koncertai, o dabar  " linksmieji klavišai"

Faina thumbup.gif Mes tai laukiam skambucio del nemokomas pamokos,bet manau del gripo gali ir nepaskambinti.. doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2009 12 08, 23:01)
bet cia vyresniems? ax.gif

Pernykščiame kalėdiniame koncerte šoko ir leliukai ant mamų rankų. Buvo Kalėdų senelis, visi gavo dovanų.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 12 09, 00:05)
Pernykščiame kalėdiniame koncerte šoko ir leliukai ant mamų rankų. Buvo Kalėdų senelis, visi gavo dovanų.

Laabai faina thumbup.gif Noriu,kad mano ziogas dalyvautu,bet mes nespesim,nes vasara isvykstam i Norvegija gyventi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2009 12 08, 23:05)
Faina  thumbup.gif  Mes tai laukiam skambucio del nemokomas pamokos,bet manau del gripo gali ir nepaskambinti.. doh.gif  schmoll.gif

Manau priklauso nuo mokytojos, mūsų grupėje visi lanko,(mazesniu vaiku tai nėra-sakė bijo gripo, bet ir kita mokytoja ) ,vėliau gali paskambinti, kai grupe sudarys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ania.ks: 08 gruodžio 2009 - 23:18
Mano draugė su 5 mėn. leliuku lanko Gerosios Vilties mokyklėlę. Tai pas juos planuojamas Naujametis karnavalas ir be problemų, kad epidemijos metu nelanko mokyklos. 4u.gif

Mes Jeruzalėje karnavalo neturim, o jei epidemijos metu nelankai mokyklos, tai Tavo problemos. Mokėk arba nutraukinėk sutartį... schmoll.gif
Atsakyti
Sian man paskambino is YAMAHOS mokykleles tai susitarem,kad sausi eisim i pamokeles,nes db labai anksti prasideda pamokeles tai tik sausi pardesim lankyti... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano draugė su 5 mėn. leliuku lanko Gerosios Vilties mokyklėlę. Tai pas juos planuojamas Naujametis karnavalas ir be problemų, kad epidemijos metu nelanko mokyklos.

sventine - kaledine pamoka, gerosios vilties mokykleleje, taip pat perkelta po nauju metu mirksiukas.gif
o vaikai , kurie nelanko del epidemijos, taip pat moka uz pamokas, arba nutraukia sutarti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(najamamyte @ 2009 12 11, 20:20)
o vaikai , kurie nelanko del epidemijos,  taip pat moka uz pamokas, arba nutraukia sutarti. ax.gif

Nu neturėtų šitaip būti unsure.gif
Atsakyti
suprantama,kad labai pikta,kai nelankai,o pinigelius visvien reikia moketi verysad.gif
bet argi,kitur taip nera?Pvz.muzikos mokykloje jei sergi ir nelankai,ar mokytojas serga,pinigai sumoketi jau i prieki,iki sausio men.buna,nes kaina mokama uz pusmeti,ir niekas ju negrazina,net jei nutarsi nebelankyti.Sokiu kolektyvuose lygiai tas pats,lankai nelankai tavo reikalas,menesio mokesti reikia moketi g.gif Turbut yra ir daugiau panasiu pavyzdziu g.gif
Taigi reikia tik paciam nutarti,ar reikalinga man ir mano vaikui pasirinkta veikla ar ne,ar galiu sau leisti lankyti burelius ir mokyklas tokiomis salygomis,kokias nustato ju vadovai... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Polina @ 2009 12 12, 09:30)
bet argi,kitur taip nera?

Na tikrai ne visur, mes lankom mokyklėlę, kurioj dėl ligos mokestis atidedamas, ir už dėl ligos praleistas dienas mokėti nereikia, muz. mokyklose taip, tikrai mokestis mokamas už pusmetį, bet tai nėra privati mokykla ir čia taisykles nustatinėja ne mokytojai 4u.gif Mano mergaitės lanko šokių būrelius, už praleistus užsiėmimus dėl ligos pinigėlių nemokame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2009 12 08, 23:05)
Faina  thumbup.gif  Mes tai laukiam skambucio del nemokomas pamokos,bet manau del gripo gali ir nepaskambinti.. doh.gif  schmoll.gif

ar jums jau paskambino? Ir as uzrasiau tai pamokelei savo vaika. Siaip noreciau lankyti su juo labiau del socializacijos...I darzeli neina, o kieme kitu vaikuciu kai iseinam nelabai ir sutinkam, ypac saltuoju metu.
Ar cia butu kas lanko Zirmunu mokyklele? ax.gif
Ar galima butu susimoketi ten ne uz menesi, o uz kiekviena karta nuejus? Ju puslapyje to neraso...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 12 gruodžio 2009 - 11:23