Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(babis @ 2009 10 30, 13:44)
O knygele ne 35 Lt kainuoja g.gif

knygele + cd - 55
Atsakyti
QUOTE(zole @ 2009 10 30, 14:13)
na man kol kas neaktulau, bet vis tiek labai idomu kiek siais laikais kainuoja muzikos mokykla?

man kazkaip pasirode kad menesinis menesis normalus nes ir kitur panasiai, nevalstybinese...
bet va knygutes...robio plonyte knyegele ir cd 55 litai bigsmile.gif va cia tai jau man apiplesimas vidury baltos dienos biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif gal kas noretu pasidalinti islaidas? mums tiktu ir atsisviesta knygute ir persirasytas cd. tai labai lauksiu pasiulymu 4u.gif

Mes galetume paskolinti ax.gif ,galesit "nusikopinti" cd ir Robio knygute.Nors galetume ir paruoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicca @ 2009 10 31, 17:28)
Mes galetume paskolinti  ax.gif ,galesit "nusikopinti" cd ir Robio knygute.Nors galetume ir paruoti mirksiukas.gif

Jus Vilniuj? mes dabar trumpam pas senelius, kai grisim, bandysim kazka tartis smile.gif parasykit i az. uz kiek parduotumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicca @ 2009 10 31, 17:28)
Mes galetume paskolinti  ax.gif ,galesit "nusikopinti" cd ir Robio knygute.Nors galetume ir paruoti mirksiukas.gif

Sveiki,

sakykit, o gal Jūs ir pamokėles pigiau pravest galėtumėte? bigsmile.gif
Atsakyti
Kaina tikrai nėra didelė. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 02, 10:55)
Kaina tikrai nėra didelė.  schmoll.gif

Juokavau čia aš.. Yamaha dirba sąžiningai, pagal autorines teises.. Čia - Lietuva, lietūs lij... Viską galima apeiti, pasirodyti gudresniems..
Dar info toms, kas gina muzikos mokyklas. Ar ten sudaromos sąlygos ir pratimai pagal amžiaus grupes kaip Yamahoje? Kažkaip negirdėjau.
Atsakyti
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 11 02, 15:12)
Juokavau čia aš.. Yamaha dirba sąžiningai, pagal autorines teises.. Čia - Lietuva, lietūs lij... Viską galima apeiti, pasirodyti gudresniems..

o kas čia blogo, kad žmogus perpirks knygutę su cd pigiau?
Kažkam nebereikia, kažkas sutaupys.
nepavydėkit, ir nejuodinkit Lietuvos ir lietuvių. Nuostabi šalis ir nuostabūs žmonės esam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakuros @ 2009 11 02, 14:26)
nepavydėkit, ir nejuodinkit Lietuvos ir lietuvių. Nuostabi šalis ir nuostabūs žmonės esam  bigsmile.gif

Bet ta perpirkta knygutė jau bus su visais mažojo mokinuko priedais ax.gif Juk knygutėse piešia, klijuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakuros @ 2009 11 02, 14:26)
nepavydėkit, ir nejuodinkit Lietuvos ir lietuvių. Nuostabi šalis ir nuostabūs žmonės esam  bigsmile.gif

Nepavydžiu. Juk uždirbs ne mokykla ir mokytojos, kurios pamokų metu vaikams visą dėmesį ir širdį atiduoda, o vargšė, "balta" lietuvaitė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 11 02, 14:34)
Nepavydžiu. Juk uždirbs ne mokykla ir mokytojos, kurios pamokų metu vaikams visą dėmesį ir širdį atiduoda, o vargšė, "balta" lietuvaitė  wub.gif

Kad kažin, ar mokytojoms kas nubyra už parduotas knygeles?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 02, 15:30)
Bet ta perpirkta knygutė jau bus su visais mažojo mokinuko priedais  ax.gif  Juk knygutėse piešia, klijuoja  ax.gif

tada neapsimoka knygutės perpirkti.
Atsakyti
QUOTE(Sakuros @ 2009 11 02, 15:00)
tada neapsimoka knygutės perpirkti.

Būtent , kad neapsimoka; va sąsiuvinuką tai galima atsišviesti.
Atsakyti