Na va, mes pradejome lankytis justiniskese , tai nezinau, is tiesu man perdidelio ispudzio nepaliko o irvaikui lankome, kad lankyti ale kaip vaiku darzelis, pabendrauja su vaikais. Klasikine muzika klausiau dar nescia, stengiames kasdiena paklausyti namuose maziukas muzikalus, pagal muzika soka, galvyte kraipo. O mokyklelele reikia ir pasedeti, tai jam tie dakykai ne labai ) as lyginu su kitais uzsieimais, lankom joga ir baseina dar, ten jis laimingesnis gal del to, kad cia daug draudimu, mama neleidzia metyti instrumentu ir pan.
QUOTE(MiretaJ @ 2012 10 19, 22:58)
Na va, mes pradejome lankytis justiniskese , tai nezinau, is tiesu man perdidelio ispudzio nepaliko o irvaikui lankome, kad lankyti ale kaip vaiku darzelis, pabendrauja su vaikais. Klasikine muzika klausiau dar nescia, stengiames kasdiena paklausyti namuose maziukas muzikalus, pagal muzika soka, galvyte kraipo. O mokyklelele reikia ir pasedeti, tai jam tie dakykai ne labai ) as lyginu su kitais uzsieimais, lankom joga ir baseina dar, ten jis laimingesnis gal del to, kad cia daug draudimu, mama neleidzia metyti instrumentu ir pan.
cias pas Kotryna? Rygos gatveje?
QUOTE(Romančiukė @ 2012 10 15, 12:42)
aisku, dekoju uz paaiskinima. Primityvi fonograma, tai sintezatoriaus sukurta muzika- koks nors "bum-cik" groja ir tiek. Simfoniniai kuriniai jau visai kas kita. Smagu
Mano suvokimu ir asmenine patirtimi as galeciau pavadinti, kai CD irase ant fono vienu garso takeliu idainuota dainele mokytojos balsu...tai buvo pries keleta metu, ir tokio CD as savo vaikui nedaviau klausytis, gal dabar pagerejo, tai tada su sunum ejome, kai jam buvo 3.5 metuku, tai ten grojo sintezatoriumi..bet gal cia nuo mokytojo priklauso, kas kaip sau akomponuojasi
Laukiu kada galesime pereiti is ruoniuku mes jau galime, bet yra jaunesniu siek tiek, tai lauksime visu draugiskai bus pakitusi programele
O siaip gerai dabar sekasi, susitvarkem su savom bedom per galvas nebelipam visiems graziai zaidziam Ir mamai lengviau, nereikia pastoviai kontroliuoti ))) tikrai dabar labai super ))
O siaip gerai dabar sekasi, susitvarkem su savom bedom per galvas nebelipam visiems graziai zaidziam Ir mamai lengviau, nereikia pastoviai kontroliuoti ))) tikrai dabar labai super ))
sveiki,
Mano vaikas jau 6 m. lanko mokyklą. Nieko blogo negaliu pasakyti - eina noriai, bet kad ką nors labai išmokęs būtų... Čia tokia mokykla for fun..., kaip sakoma
Mano vaikas jau 6 m. lanko mokyklą. Nieko blogo negaliu pasakyti - eina noriai, bet kad ką nors labai išmokęs būtų... Čia tokia mokykla for fun..., kaip sakoma
MAno abu vaikai sia mokyklele lankonuo 1 metuku. Ypac daug naudos mataus is jos pries vaikus isleidzint i darzeli, nes vaikas yra pratinamas, prie grupes, uzsiemimu taisykliu. Manau tas yra labai svarbu
Tai nebutinai turi buti Jamaha bet kurioje mokykleje, kur yra grupine veikla tuos dalykus vaikas gauna ir mokosi
Na o pas mus dilema iskilo, disciplinos nebenori, rekia kaip skerdziamas kap atvedziau, o nuejome i bureli, kur principas paprastas daro ka nori, o ten tai buna, o muzikos mokykloje ant ranku laikiau ir tai zyze, pro duris verzesi.
QUOTE(Migdolė* @ 2013 03 06, 22:24)
labai jau "neskaniai" atrodo Jusu reklama
Ir man pasirodė neskani... Mano dukra lanko jau šešti metai. Būna nenuotaikų, pabumbėjimo... Bet tai juk normalu
QUOTE(vaižgantė @ 2013 03 07, 15:41)
Ir man pasirodė neskani... Mano dukra lanko jau šešti metai. Būna nenuotaikų, pabumbėjimo... Bet tai juk normalu
Tikrai normalu, kad vaikas pratinasi prie sociumo.
Mes lankeme Yamacha 9menesius. Tai reiskia kad buvo nauda.
Taciau vaikui vien muzikos neuztenka, tai ir reikia maisyti muzika su kita veikla.
Neparagavus kito, nezinosi ar tau to reikia.
QUOTE(Jaunas tevas2 @ 2013 03 07, 16:38)
Tikrai normalu, kad vaikas pratinasi prie sociumo.
Taciau vaikui vien muzikos neuztenka, tai ir reikia maisyti muzika su kita veikla.
Na taip, jauniems tėvams reikia visko paragauti