Sveikos, kiek skaitau, vis apie maziuosius kalba,o kaip uzsiemimai vyresniems (nuo 10 m), kas ka lankote? Mano dukra visa laika lanke dainavima. Kitais metais zadam mesti valstybine muzikos mokykla,is anksto "planuoju uzimtuma", galvojam pereiti i Yamaha. Ar galima pvz lankyt ir dainavima, ir grojima sintezatoriumi (klavinova)?
Ir , beje, ar tikrai dainavimas tik Rudninku g.?
QUOTE(Patrika @ 2012 02 20, 15:13)
Sveikos, kiek skaitau, vis apie maziuosius kalba,o kaip uzsiemimai vyresniems (nuo 10 m), kas ka lankote? Mano dukra visa laika lanke dainavima. Kitais metais zadam mesti valstybine muzikos mokykla,is anksto "planuoju uzimtuma", galvojam pereiti i Yamaha. Ar galima pvz lankyt ir dainavima, ir grojima sintezatoriumi (klavinova)?
Mano dukrai tuoj bus 9 m. Lankome Viršuliškėse. Galima lankyti ir klavinovą, ir dainavimą, ir gitarą, jei tik yra noro ir pinigėlių Dainavimo, kiek žinau, moko Ugnė, ji lyg ir Žvėryno muzikos mokykloje dirba, bet tiksliai nežinau.
Ačiū Dar brūkštelejau laiškelį tiesiogiai jiems su užklausimu. Gal kur atsirastu pakeliui. Nes Žvėrynas mums Ir Viršuliškes tolokai. Taip noretųsi kur pakeliui tarp mokyklos ir namų (Pašilaičiai-Santariškės).
Šiaip matau,kad atsiliepimai neblogi apie šias mokyklas. Bent gal vaikams neišmuša noro dainuoti,kaip kad valstybinėse muzikos mokyklose
Šiaip matau,kad atsiliepimai neblogi apie šias mokyklas. Bent gal vaikams neišmuša noro dainuoti,kaip kad valstybinėse muzikos mokyklose
Kuo Yamahos mokyklos pranašesnės pvz. už muzikinius (dainavimo, meno) burelius, studijas? Turiu daug laiko (reikės kitiems mokslo metams) surasti dukrai kuo užimti laisvalaikį, bet jau dabar jaučiuos pasimetus...
Ar esat prieš tai lankę kažką kitą, prieš papuolant į Yamahą , gal galėtumėt palyginti? Man aktualu vyresnių vaikų užsiėmimai (10 m)...
Ar esat prieš tai lankę kažką kitą, prieš papuolant į Yamahą , gal galėtumėt palyginti? Man aktualu vyresnių vaikų užsiėmimai (10 m)...
QUOTE(Patrika @ 2012 02 22, 16:16)
Kuo Yamahos mokyklos pranašesnės pvz. už muzikinius (dainavimo, meno) burelius, studijas? Turiu daug laiko (reikės kitiems mokslo metams) surasti dukrai kuo užimti laisvalaikį, bet jau dabar jaučiuos pasimetus...
Per penketą metų man susidarė vaizdas, kad Yamahoje dauguma mokytojų yra tikri entuziastai. Ir kai mokytojas myli savo darbą, pas jį mielai ateina vaikai mokytis muzikos.
Sveiki. Mes su suneliu pradejome lankyti Yamahos mokyklele, kaip jam buvo 6 men. musu grupeje buvo ir 4 men. vaikuciai. Pamokeles labai patiko suneliui. Turime Robis knygute ir CD. Suneliui labai patinka daineles, visada jas jam dainuoju. Tikrai rekomenduoju lankyti sitas pamokeles, nes ir vaikeliui i nauda ir mamytei pramoga:) Mes einame Antakalnyje, prie Liubartienes mokyklas pas mokytoja Edita. Ji nuostabiai uzsiema su vaikuciai Rekomenduoju
sveikos mamos, gal pasakysit sutartis sy mokykla sudaroma terminuotam laikui (pvz metams) ar ne? is anksto aciu
QUOTE(papillon @ 2012 04 03, 17:40)
sveikos mamos, gal pasakysit sutartis sy mokykla sudaroma terminuotam laikui (pvz metams) ar ne? is anksto aciu
antrus metus jau baiginejame muzikuoti, tiesa, ne Vilniuje, jokiu sutarciu nepasirasinejome .....
Noreciau konsultacijos
Sunui 11 metu, megsta muzikuoti, bet muzikos mokyklos lankyti nenori. Pasiklausiau atsiliepimu, jog Yamaha-tarsi zaidimu forma pamokos vyksta, labai noretusi suzinoti issamiau.
Dar klausimas: kur vyksta Vilniuj pamokeles, kaip daznai, kiek kainuoja. Orientuojames i klavisinius instrumentus.
Aciu
Sunui 11 metu, megsta muzikuoti, bet muzikos mokyklos lankyti nenori. Pasiklausiau atsiliepimu, jog Yamaha-tarsi zaidimu forma pamokos vyksta, labai noretusi suzinoti issamiau.
Dar klausimas: kur vyksta Vilniuj pamokeles, kaip daznai, kiek kainuoja. Orientuojames i klavisinius instrumentus.
Aciu
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 04 17, 10:07)
Noreciau konsultacijos
Aciu
Aciu
11 m vaikams klavišinių pamokėlėse žaidybinių elementų nedaug.
Vyksta turbūt visuose Vilniaus rajonuose kartą per savaitę, 85 Lt.
QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 22, 17:36)
Per penketą metų man susidarė vaizdas, kad Yamahoje dauguma mokytojų yra tikri entuziastai. Ir kai mokytojas myli savo darbą, pas jį mielai ateina vaikai mokytis muzikos.
Pritariu vaižgantės nuomonei 100%.. lankome nuo 6mėn...jau penktus metus. Abi dukrytės labai patenkintos. Mes irgi