Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(Miegapelius @ 2012 01 24, 22:40)
Negi niekas nelanko Viršuliškėse?  g.gif

Lankom, seniai,penkti metai. Atsiliepimai puikūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 24 sausio 2012 - 22:56
Ar visose mokyklose vyksta "Robis" pamokėlės, kai lauke tokia temperatūra (-17) blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2012 01 31, 09:30)
Ar visose mokyklose vyksta "Robis" pamokėlės, kai lauke tokia temperatūra (-17)  blink.gif

Siandien Jeruzalej vyko smile.gif

Tuo paciu turiu ir klausima. Siandien buvom pirma karta mokyklelej, sunui 1 m 4 men, vaikas siaip be galo be krasto judrus ir jis visiskai nenusedi vienoj vietoj (nei pas mane, nei vienas) ir galvoju, ar verta pradeti vaikscioti i uzsiemimus, jei jo kaip ir nelabai domina-jis laksto, dauzo radiatorius, atimineja muzikos instrumentus is kitu, tada is ju stato boksta, kai visi tvarkingai sedi mamyciu glebyje. Kitos mamos keistokai i mane ziurejo, bet mano vaikas tiesiog toks. Aisku, gal sekanti karta jau labiau isitrauks, bet neatrodo smile.gif Ir mastau, ar verta pradet.
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2012 02 01, 13:31)
Siandien Jeruzalej vyko smile.gif

Tuo paciu turiu ir klausima. Siandien buvom pirma karta mokyklelej, sunui 1 m 4 men, vaikas siaip be galo be krasto judrus ir jis visiskai nenusedi vienoj vietoj (nei pas mane, nei vienas) ir galvoju, ar verta pradeti vaikscioti i uzsiemimus, jei jo kaip ir nelabai domina-jis laksto, dauzo radiatorius, atimineja muzikos instrumentus is kitu, tada is ju stato boksta, kai visi tvarkingai sedi mamyciu glebyje. Kitos mamos keistokai i mane ziurejo, bet mano vaikas tiesiog toks. Aisku, gal sekanti karta jau labiau isitrauks, bet neatrodo smile.gif Ir mastau, ar verta pradet.

Mano sunui irgi panasiai 1 m 3 men, ir irgi labai judrus. Svarstau ar pradeti ar pabandyti nueiti? Nes mes dar nei karto nebuvome. Mums butu patogiausia Fabijoniskese mokykloje. Kokia ten kaina i menesi? Ir kokiomis dienomis uzsiemimai? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lituka: 02 vasario 2012 - 20:02
O jus pabandykit vaika i pamokele su teciu leisti , kartais rezultatas buna stulbinantis 4u.gif
Atsakyti
Pritariu good.gif
Pas mus panašiai buvo, tik vaikas labai ant manes lipo, pasakiau viskas - nuėjo su tėveliuku ir... rezultatas thumbup.gif
tik ne Yamahoj, o kitam burelyje, bet rezultatas lotuliukas.gif

QUOTE(Polina @ 2012 02 03, 17:04)
O jus pabandykit vaika i pamokele  su teciu leisti , kartais rezultatas buna stulbinantis  4u.gif

Atsakyti
1. Praeitą savaitę pamokėlė buvo. Nors mes jau "Aštunkojį" lankom.
2. Mūsų grupėj buvo labai judrus vaikas. Po kelių mėn jis apsiprato, mato ką daro visi, o jis vienas "kažko nedaro", tai po truputį vis pradėjo domėtis. Bet visiškai gražiai nesudalyvaudavo visos pamokos biggrin.gif
Atsakyti
Lankem nuo 6men, super vaikiukui kaip patiko, dabar jam 4.5m labai mėgsta muzika, šokti, manau tai mokyklėlės įtaka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2012 02 02, 20:53)
Mano sunui irgi panasiai 1 m 3 men, ir irgi labai judrus. Svarstau ar pradeti ar pabandyti nueiti? Nes mes dar nei karto nebuvome. Mums butu patogiausia Fabijoniskese mokykloje. Kokia ten kaina i menesi? Ir kokiomis dienomis uzsiemimai?  Aciu  4u.gif

mes lankom. Kaina -75litai.maniskei tiek pat laiko, tai uzsiemimai antradieniais 16.30.
Del judrumo- maniske ir nenusidedi vietoje, bet vaikai kitaip elgiasi, kai mato kaip kiti vaikuciai zaidzia ir dalyvauja smile.gif grupe jau nusistovejusi, vaikai ne pirma karta vieni kitus mato, taip kad jei vienas vaikas prisijungs, lengviau adaptuosis ir greitai perims grupes "dvasia". Sunku buvo pacioje pradzioje, kai vaikai vienas kito nepazinojo, tada tai balaganas tikras buvo. O veliau, kai vienas ateina, kitas iseina, kazkaip ne nepasijaucia, jau yra grupeles ritmas.
Siaip tai maniskei laaabai patinka, namie isrodo ka ismoko. Manau, kad tikrai verta pabandyti, juo labiau kad pirmoji pamokele nemokama- nepatiks- nelankysit
Atsakyti
As galiu pasidalinti sava patirtimi. Musu du vaikai (9 ir 7metu) nuo Robbio lanko Yamahos muzikos mokykla Vokietijoje. Tiek vaikai, tiek mes, tevai, esame suzaveti. Aisku, buvo momentu, kai tingedavo namie repetuoti, tenko ir mokykla pries kelis metus pakeisti, bet siuo metu noras groti, komponuoti yra didziulis. Didzioji siemet dalyvavo Yamahos jaunuju kompozitoriu koncerte Ispanijoje, ji groja nuo klasikiniu kuriniu iki dziazo (pvz Mozarto Sonata is natu jie ismoksta per pamoka, po to tik tobulinimas, beja, mokosi is tu paciu, tik naujai isleistu, rusisku knygu, kaip ir as Dvarione), lanko 3k. savaiteje muzikos mokykloje skirtingus uzsiemimus. Maze taip pat 'prasilauze', noriai groja namie, galvojam apie antra instrumenta (gitara). Tikrai esam suzaveti mokymosi principu wub.gif Nesamone, kad 'nieko neismoksta'. Kai yra noras, tai viska ismoksta mirksiukas.gif
Beja, as mokiausi muzikos mokykloje Kaune fortepiono klaseje, vyras - smuiko. Tai iki siol abu purtomes nuo mokymosi metodu kai per rankas buvo liniuote trankoma cool.gif O mano anyta - profesionali vargonininke, tai jai yamaha anksciau buvo keiksmazodis biggrin.gif . Siemet pati skrido su anuke i Madrida ir baisiai ja didziuojasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippa-Po: 10 vasario 2012 - 16:37
QUOTE(Pippa-Po @ 2012 02 10, 16:31)
As galiu pasidalinti sava patirtimi. Musu du vaikai (9 ir 7metu) nuo Robbio lanko Yamahos muzikos mokykla Vokietijoje. Tiek vaikai, tiek mes, tevai, esame suzaveti. Aisku, buvo momentu, kai tingedavo namie repetuoti, tenko ir mokykla pries kelis metus pakeisti, bet siuo metu noras groti, komponuoti yra didziulis. Didzioji siemet dalyvavo Yamahos jaunuju kompozitoriu koncerte Ispanijoje, ji groja nuo klasikiniu kuriniu iki dziazo (pvz Mozarto Sonata is natu jie ismoksta per pamoka, po to tik tobulinimas, beja, mokosi is tu paciu, tik naujai isleistu, rusisku knygu, kaip ir as Dvarione), lanko 3k. savaiteje muzikos mokykloje skirtingus uzsiemimus. Maze taip pat 'prasilauze', noriai groja namie, galvojam apie antra instrumenta (gitara). Tikrai esam suzaveti mokymosi principu wub.gif Nesamone, kad 'nieko neismoksta'. Kai yra noras, tai viska ismoksta mirksiukas.gif
Beja, as mokiausi muzikos mokykloje Kaune fortepiono klaseje, vyras - smuiko. Tai iki siol abu purtomes nuo mokymosi metodu kai per rankas buvo liniuote trankoma cool.gif O mano anyta - profesionali vargonininke, tai jai yamaha anksciau buvo keiksmazodis biggrin.gif . Siemet pati skrido su anuke i Madrida ir baisiai ja didziuojasi biggrin.gif

Šaunu. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas galit parasyt kokiu laiku Antakalnyje pas Lina Mockuviene maziams vyksta Robis? Ir ar Bistrycios, ar Grybo g? g.gif
Labai noriu būtent pas ją leist savo 6men pupa ax.gif
Atsakyti