Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(bova @ 2011 11 23, 15:44)
gal kas ka zinot apie mokyklele bistrycios gatveje? parzelio patalpose?

Mes vaikstom i cia vykstancias pamokeles pas mokytoja Lina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga7 @ 2011 11 29, 12:41)
Mes vaikstom i cia vykstancias pamokeles pas mokytoja Lina  wub.gif

ir kaip? ar patenkinti? kas ir kaip ten viskas vyksta?
kiek kainuoja...
Atsakyti
Mes vaikštome į Yamaha mokyklėlę Fabijoniškių mokykloje, pas mokytoją Editą. Labai šauni ir maloni!
Atsakyti
Mes einame Karoliniskese darzelyje "Delfinukas" pas mokytoja Giedre, esma labai labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas lanko Pašilaičiuose? Žemynos g. 41, ar ten vyksta kokie užsiėmimai? Pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
Visa informacija yra mokyklos tinklapyje www.muzikosmokykla.lt, kur vyksta, kokios programos, mokytojai ir kainos, viskas surasyta smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės smile.gif Gal kas lankot užsiėmimus Viršuliškėse pas mokytoją Enriką? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Klausimas man kilo mamos, kas lankote pamokeles? - Ar visusr apmokate visa menesi jei vaikas sirgo visa menesi, o paskutines menesio pamokos tesiog nebuvo del svenciu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilte1212 @ 2011 12 08, 23:34)
Mes vaikštome į  Yamaha mokyklėlę Fabijoniškių mokykloje, pas mokytoją Editą. Labai šauni ir maloni!

teko bendrauti ir man ;] tikrai nieko blogo negaleciau pasakyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Palmadi @ 2012 01 14, 20:16)
Klausimas man kilo mamos, kas lankote pamokeles? - Ar visusr apmokate visa menesi jei vaikas sirgo visa menesi, o paskutines menesio pamokos tesiog nebuvo del svenciu? ax.gif

taip, moku
Atsakyti
QUOTE(pikul @ 2012 01 23, 13:02)
taip, moku

pasiklauskit pacios mokytojos smile.gif
Atsakyti
Negi niekas nelanko Viršuliškėse? g.gif
Atsakyti