Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

O kaip Zveryne? gal kas turi atsiliepimu? Domina maziuku grupe (mano mazei 1,4 m.)

Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2011 09 16, 19:57)
Girdėjau, kad Naujininkuose šiaip sau mokytoja  ax.gif
Rudaminoj faina mokytoja  ax.gif  Bet Jums gal arčiau tada kažkur centre  g.gif  Bet Rudaminoj pigiau tongue.gif

Na nzn, kiekvienas turbut turi savo nuomone:) Man regis Robi veda viena mokytoja, o Mazyliai ir muzika - kita, Aurelija, jei neklystu. Mes buvome rugsejo pradzioje, parodomojoj pamokelej. Man asmeniskai nepatiko, nes pati nuolat jauciau itampa, buvo pasakyta laikyti savo vaika, kad sis nevaiksciotu/nebegiotu kai reikedavo sedeti ir klausyti, kad neimtu zaislu (su kuriais moklytoja dirbo), kad neimtu paduskeliu (nes jos skirtos sedeti). Bet tai nulaikyk 1.8 metu vaika, jam gi viskas idomu, viska ima, lupa. Bandziau, ko pasekoje, jis pradejo nervuotis, verkti ir t.t. Isejau po pamokeles pati su kvadratine galva, su klykianciu vaiku. Mano nuomone, kaip tik ir yra mokytojos darbas vaika sudomint, surast su juo rysi ir ji lavint. O cia isejo, kad reik sedet laikyt vaika, kad nejudetu (jis to tipo turetu klausyti).Zodziu man ispudzio nepaliko...
Todel grizom i Naujininkus. Bet cia pasirodo mokytoja vel kita - Gaudre berods (Robi praeitais metais vede Zivile). Pirma kart ir nelabai patiko, lyg pasimetusi kazkokia buvo, lyg ka...na kazkas buvo, dabar lyg ir nieko jau. Bet nera grupes, mes kol kas vieni pastoviai lankom, o kaskart vis kas nauajs ateina pasiziuret. Ji minejo, kad veda dar Zveryne, siule ten prisijungt, jei Naujininkuose nesusidaris grupe. Bet ziuriu, kad cia ir arciau yra.
Atsakyti
QUOTE(tatrud @ 2011 09 29, 15:08)
Jeigu turite omenyje Antakalyje dirbancia Lina, tai as galiu visiems kartoti, kaip maldele: "Si mokytoja - tiesiog nuostabi. Jie mokytoja nuo Dievo".
Visiems linkiu tikiu sauniu mokytoju.

Nereali mokytoja wub.gif daugiau tokiu mokytoju.
Atsakyti
Buvom penktadieni Naujamiesty, Vilniuje pas mokytoja Zaneta. Ziauriai patiko, pasijauciau lyg kokiam teatre budama.
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie Pilaiteje dirbancia mokytoja Olga?
Atsakyti
QUOTE(NePaprastaa @ 2011 11 06, 21:40)
Kokie atsiliepimai apie Pilaiteje dirbancia mokytoja Olga?

Puikūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2011 10 17, 08:54)
O kaip Zveryne? gal kas turi atsiliepimu? Domina maziuku grupe (mano mazei 1,4 m.)

Mes lankom zveryne, cia labai faina mokytoja Ugne, graziai dainuoja, labai maloni su vaikais, tikrai nieko nedraudzia ir neliepia sedeti, jei pvz vaikas tuo metu nenusiteikes. 10 val antradieniais buna robio pamokeles tokiems maziukams, maniskei 1.3 tuoj bus
Atsakyti
Mes pradejome lankyti "muzika ir mazyliai"Naujininkuose, buvom parodomoje pamokeleje, po to dar 2 pamokas... tai buvom viena karta vieni, o kitus kartus dar buvo po viena vaikuti apart mus... Zada kaskart kad bus grupe, bet nelabai panasu schmoll.gif Mokytoja mano vaikui patinka, tuo ir dziaugiuos, 4u.gif na as kitu nemacius, tik buvom Kindermusik pamokeleje, tai ten ispudis nekoks apie mokytoja susidare...
mastau gal kur netoliese mums pereit g.gif Gal atsiliepimu turit mamytes apie Gerosios vilties?
Atsakyti
QUOTE(Migluzee @ 2011 10 23, 20:55)
Buvom penktadieni Naujamiesty, Vilniuje pas mokytoja Zaneta. Ziauriai patiko, pasijauciau lyg kokiam teatre budama.

ir mes ten lankom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Palmadi @ 2011 11 11, 11:18)
Mes pradejome lankyti "muzika ir mazyliai"Naujininkuose, buvom parodomoje pamokeleje, po to dar 2 pamokas... tai buvom viena karta vieni, o kitus kartus dar buvo po viena vaikuti apart mus... Zada kaskart kad bus grupe, bet nelabai panasu  schmoll.gif  Mokytoja mano vaikui patinka, tuo ir dziaugiuos,  4u.gif  na as kitu nemacius, tik buvom Kindermusik pamokeleje, tai ten ispudis nekoks apie mokytoja susidare...
mastau gal kur netoliese mums pereit  g.gif  Gal atsiliepimu turit mamytes apie Gerosios vilties?

Mums labai patinka Gerosios Vilties, musu visad buna apie 5-6, o grupeje daugiau, nors vazineti tai uch atstumas bet specialiai likom ten del mokytojos Zanetos, nors Rudamina zymiai arciau. Na cia tik mano nuomone. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatele123 @ 2011 11 22, 20:35)
ir mes ten lankom  4u.gif
Papildyta:

Mums labai patinka Gerosios Vilties, musu visad buna apie 5-6, o grupeje daugiau, nors vazineti tai uch atstumas bet specialiai likom ten del mokytojos Zanetos, nors Rudamina zymiai arciau. Na cia tik mano nuomone. smile.gif

Aciu uz nuomone! 4u.gif , galvoju ir as persimest gal... ax.gif
Atsakyti
gal kas ka zinot apie mokyklele bistrycios gatveje? parzelio patalpose?
Atsakyti
QUOTE(Palmadi @ 2011 11 11, 09:18)
Mes pradejome lankyti "muzika ir mazyliai"Naujininkuose, buvom parodomoje pamokeleje, po to dar 2 pamokas... tai buvom viena karta vieni, o kitus kartus dar buvo po viena vaikuti apart mus... Zada kaskart kad bus grupe, bet nelabai panasu  schmoll.gif  Mokytoja mano vaikui patinka, tuo ir dziaugiuos,  4u.gif  na as kitu nemacius, tik buvom Kindermusik pamokeleje, tai ten ispudis nekoks apie mokytoja susidare...
mastau gal kur netoliese mums pereit  g.gif  Gal atsiliepimu turit mamytes apie Gerosios vilties?

Mes del to, kad budavom pastoviai vieni ir perejom is Naujininku i Gerosios vilties.
Atsakyti