Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

aa,tai cia ta kur visokias plunksneles klijuoja, popieriukus ir t.t.
pas pusesere tokia maciau
bet tai padavetos jos nelabai ir iseina pirkti?nes kiti vaikuciai jau buna priklijave ir t.t

QUOTE(doviliux403 @ 2011 09 28, 20:31)
taip nauja, yra dar kompaktai du. i ta knygute darbelius darom uzsiemimu metu.

Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2011 09 29, 09:48)
aa,tai cia ta kur visokias plunksneles klijuoja, popieriukus ir t.t.
pas pusesere tokia maciau
bet tai padavetos jos nelabai ir iseina pirkti?nes kiti vaikuciai jau buna priklijave ir t.t

as ir nesuprantu,kaip ja naudota galima pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 09 27, 17:35)
Bet, jei neklystu pamokėlės vyksta sekmadieniais? Kelintą val? Kiek vaikučių grupėje?  mirksiukas.gif

Nes mes buvom pradėjusios lankyti irgi Gerosios Vilties g. pas mok, Ritą, bet vaikai max buvo 2 (su mano) ir kaaažkaip mokytoja man tokia "ant ribos" patiko  blush2.gif

pas mus pamokeles sekmadieniais 18val. man tai super mokytoja. Jei noretumete vaikscioti tai dar tikrai ne velu prisijungti smile.gif mielai priimsime i savo buri.
Papildyta:
QUOTE(Renatele123 @ 2011 09 29, 13:17)
pas mus pamokeles sekmadieniais 18val. man tai super mokytoja. Jei noretumete vaikscioti tai dar tikrai ne velu prisijungti smile.gif mielai priimsime i savo buri.

o vaikuciuia visad buna nemazai apie 6-8vaikucius
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 09 27, 16:35)
Bet, jei neklystu pamokėlės vyksta sekmadieniais? Kelintą val? Kiek vaikučių grupėje?  mirksiukas.gif

Nes mes buvom pradėjusios lankyti irgi Gerosios Vilties g. pas mok, Ritą, bet vaikai max buvo 2 (su mano) ir kaaažkaip mokytoja man tokia "ant ribos" patiko  blush2.gif

Mes irgi buvom pas mokytoja Rita Gerosios Vilties g. tai tikrai ne koks ispudis schmoll.gif pabegom, tyliai dainuoja, nesudomina vaiku, nemoka ju itraukti i bendra veikla, todel dabar lankom Karoliniskese ir viskas labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatele123 @ 2011 09 29, 12:18)

Labai ačiū, bet mums laikas nelabai tinka. Kažkaip vis ką nors veikiam su šeima ar būnam kur išvykę, tai po kelionių labai jau tingėsis blush2.gif o mažoji tai garantuoju bus pikčiurna biggrin.gif

QUOTE(nurija @ 2011 09 29, 12:45)
Mes irgi buvom pas mokytoja Rita Gerosios Vilties g. tai tikrai ne koks ispudis  schmoll.gif  pabegom, tyliai dainuoja, nesudomina vaiku, nemoka ju itraukti i bendra veikla, todel dabar lankom Karoliniskese ir viskas labai liuks  thumbup.gif

Aš galvojau, gal tik man taip pasirodė. Mes buvom 2 pamokas (1demo, už kitą susimokėjom). Ta mokytoja kaip ir stengiasi, bet kartu ji ir "kažkokia": pasimeta dainuodama, pamiršta suploti, atneša kažką vaikams, jie nespėja susivokti/apžiūrėti gerai, kai jau surenka viską... na nieko labai blogo negaliu pasakyti, bet esu mačiusi daug šios mokyklėlės mokytojų (seniau vesdavau draugės 2 vaikus pas skirtingas mokytojas, savo mažylę nuo 4 mėn į Robiuką pas mok. Dianą vesdavau). Todėl ir mes pabėgom į Lazdynus, pas mok. Ritą. Atrodo kol kas "laukai sutapo" biggrin.gif
Ar dar kas lanko pamokėles pas mok. Liną? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 09 29, 14:45)
Labai ačiū, bet mums laikas nelabai tinka. Kažkaip vis ką nors veikiam su šeima ar būnam kur išvykę, tai po kelionių labai jau tingėsis  blush2.gif o mažoji tai garantuoju bus pikčiurna  biggrin.gif
Aš galvojau, gal tik man taip pasirodė. Mes buvom 2 pamokas (1demo, už kitą susimokėjom). Ta mokytoja kaip ir stengiasi, bet kartu ji ir "kažkokia": pasimeta dainuodama, pamiršta suploti, atneša kažką vaikams, jie nespėja susivokti/apžiūrėti gerai, kai jau surenka viską... na nieko labai blogo negaliu pasakyti, bet esu mačiusi daug šios mokyklėlės mokytojų (seniau vesdavau draugės 2 vaikus pas skirtingas mokytojas, savo mažylę nuo 4 mėn į Robiuką pas mok. Dianą vesdavau). Todėl ir mes pabėgom į Lazdynus, pas mok. Ritą. Atrodo kol kas "laukai sutapo"  biggrin.gif
Ar dar kas lanko pamokėles pas mok. Liną?  mirksiukas.gif

Jeigu turite omenyje Antakalyje dirbancia Lina, tai as galiu visiems kartoti, kaip maldele: "Si mokytoja - tiesiog nuostabi. Jie mokytoja nuo Dievo".
Visiems linkiu tikiu sauniu mokytoju.
Dar viena visu komplimentu verta mokytoja - Alina. Kiek zinau, siemet dirba Naujoje Vilnioje.
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 09 29, 15:45)
Labai ačiū, bet mums laikas nelabai tinka. Kažkaip vis ką nors veikiam su šeima ar būnam kur išvykę, tai po kelionių labai jau tingėsis  blush2.gif o mažoji tai garantuoju bus pikčiurna  biggrin.gif
Aš galvojau, gal tik man taip pasirodė. Mes buvom 2 pamokas (1demo, už kitą susimokėjom). Ta mokytoja kaip ir stengiasi, bet kartu ji ir "kažkokia": pasimeta dainuodama, pamiršta suploti, atneša kažką vaikams, jie nespėja susivokti/apžiūrėti gerai, kai jau surenka viską... na nieko labai blogo negaliu pasakyti, bet esu mačiusi daug šios mokyklėlės mokytojų (seniau vesdavau draugės 2 vaikus pas skirtingas mokytojas, savo mažylę nuo 4 mėn į Robiuką pas mok. Dianą vesdavau). Todėl ir mes pabėgom į Lazdynus, pas mok. Ritą. Atrodo kol kas "laukai sutapo"  biggrin.gif
Ar dar kas lanko pamokėles pas mok. Liną?  mirksiukas.gif

normalu kad visiems skritingai.Man jos balsas patinka ir siaip faina smile.gif
Atsakyti

i 
Tema virto skelbimų lenta. Jei ir toliau čia bus dedami skelbimai, o ne dalinamasi informacija, tema bus uždaryta. Skelbimams yra SKELBIMŲ LENTA, sukurkit ten temą ir nenusiženginėkit taisyklėms. Be to ir šitame forume yra viena tema "Ugdymui skirtų priemonių išpardavimas". Kitą kartą radus skelbimus bus skiriami įspėjimai su draudimu bendrauti forume
Atsakyti
QUOTE(tatrud @ 2011 09 29, 15:08)
Jeigu turite omenyje Antakalyje dirbancia Lina, tai as galiu visiems kartoti, kaip maldele: "Si mokytoja - tiesiog nuostabi. Jie mokytoja nuo Dievo".
Visiems linkiu tikiu sauniu mokytoju.
Dar viena visu komplimentu verta mokytoja - Alina. Kiek zinau, siemet dirba Naujoje Vilnioje.

Taip, sakė Lina dirba ir Antakalnyje. Tai turbūt ta pati thumbup.gif
O Alina - pažįstu, tikrai tikrai irgi labai miela 4u.gif
Atsakyti
Mano dukrytė lankė iki mokyklos 5-6 metų Yamaha Antakalnyje - labai patiko, jokio streso, nera sovietines mokyklos pedagogikos rezimo, kad visi turi daryti "ka reikia" - vaikai ugdomi asmenybes bet kartu ir mokomi, supazindinami su klasikine muzika o ne olia lia pupyciu muzika:) thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pupune @ 2011 10 03, 22:06)
Taip, sakė Lina dirba ir Antakalnyje. Tai turbūt ta pati  thumbup.gif
O Alina - pažįstu, tikrai tikrai irgi labai miela  4u.gif

Mus moke Diana - irgi šauni:)
Atsakyti
QUOTE(Asima @ 2011 10 08, 11:24)
Mano dukrytė lankė iki mokyklos 5-6 metų Yamaha Antakalnyje - labai patiko, jokio streso, nera sovietines mokyklos pedagogikos rezimo, kad visi turi daryti "ka reikia" - vaikai ugdomi asmenybes bet kartu ir mokomi, supazindinami su klasikine muzika  o ne olia lia pupyciu muzika:) thumbup.gif

O šios mokyklėlės kažkurioj grupėj yra stresas vaikui? Man atrodo visos mokytojos stengiasi, ar aš klystu? smile.gif
Atsakyti
na va buvome ir mes demo pamokeleje, zirmunuose, tai labai patiko maziui, uzsirasem ,lankysim. tik va mokytojos vardo neisidemejau:(
Atsakyti