Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(Snake @ 2011 09 13, 12:25)
Labukai, gal kuri galetu parekomenduoti gera mokytoja, vedancia Mazyliai ir muzika? Buvome Zveryne, bet... nepatiko mokytoja  ax.gif

O kodel nepatiko? Mano drauge ten lanko su dviem mazyliais, sake, kad labai patinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Palmadi @ 2011 05 23, 11:24)
Sveikos mamos!  4u.gif

Norime labai isbandyt muzikos pamokeles, bet ju saita neatidaro kelias dienas antivirusine... Gal kas lankote pamokeles Naujininkuose ir galetumete duoti kontaktus?  ax.gif

Girdėjau, kad Naujininkuose šiaip sau mokytoja ax.gif
Rudaminoj faina mokytoja ax.gif Bet Jums gal arčiau tada kažkur centre g.gif Bet Rudaminoj pigiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2011 09 16, 20:57)
Girdėjau, kad Naujininkuose šiaip sau mokytoja  ax.gif
Rudaminoj faina mokytoja  ax.gif  Bet Jums gal arčiau tada kažkur centre  g.gif  Bet Rudaminoj pigiau tongue.gif

O kokia Naujininkuose mokytoja? g.gif
O kiek kainuoja Rudaminoje? Ir gal žinote "aštunkojo" pamokėlės kokiu metu vyksta? smile.gif
Atsakyti
Ir dar mane domina:

1. Iš kelių vaikiukų grupė Rudaminoje?
2. Gal kas Lazdynuose lankote? Kokia ten mokytoja, kiek vaikučių?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2011 09 06, 23:43)
merginos, gal lankiusios bruksteltumet koki atsiliepima apie yamaha mokykleles vilniaus centre..gyvenu "ciurlionkej", tai kaip suprantu, mums arciausiai butu Rudininku arba Gerosios Vilties mokykleles..nezinau kur pasirinkti unsure.gif maniskei 2, eitume i Astuonkoji..
dekui

mes vaikstom i astunkoji2 Gerosios Vilties g., super mokytoja Zaneta. Nors gyvenam gana toli nuo tenai bet butent ten vazinejam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatele123 @ 2011 09 24, 18:37)
mes vaikstom i astunkoji2 Gerosios Vilties g., super mokytoja Zaneta. Nors gyvenam gana toli nuo tenai bet butent ten vazinejam smile.gif

Bet, jei neklystu pamokėlės vyksta sekmadieniais? Kelintą val? Kiek vaikučių grupėje? mirksiukas.gif

Nes mes buvom pradėjusios lankyti irgi Gerosios Vilties g. pas mok, Ritą, bet vaikai max buvo 2 (su mano) ir kaaažkaip mokytoja man tokia "ant ribos" patiko blush2.gif
Atsakyti
kiek ta knygele su CD kainuoja? ka tik uzsirasem i demo pamoka zirmunuose, zukausko gatveje, gal kas coa lankote Mazyliai ie Muzika grupe?
Atsakyti
mes sumokejom 57 lt uz rinkinuka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliux403: 28 rugsėjo 2011 - 11:18
oho tai nepigiai 4u.gif cia nauja tiek ane?bet cia jos visai kursu programai uztenka?
Atsakyti
o gal kas žinote kiek kainuoja nauja "Robis" knygutė?
Atsakyti
QUOTE(reginaxx79 @ 2011 09 28, 12:27)
o gal kas žinote kiek kainuoja nauja "Robis" knygutė?

45Lt cd + knygele
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2011 09 28, 12:20)
oho tai nepigiai 4u.gif cia nauja tiek ane?bet cia jos visai kursu programai uztenka?

taip nauja, yra dar kompaktai du. i ta knygute darbelius darom uzsiemimu metu.
Atsakyti