Mamytes gal zinote kokia situacija Yamahoje su praleidimais? Del ligos praleidome visa menesi. Ar galima atnesti pazyma is gydytojo ar vistiek teks moketi?
QUOTE(*Soleo* @ 2010 12 20, 19:01)
Mamytes gal zinote kokia situacija Yamahoje su praleidimais? Del ligos praleidome visa menesi. Ar galima atnesti pazyma is gydytojo ar vistiek teks moketi?
Mokėti reikės. Praleistas pamokas kai kurios mokytojos leidžia atidirbti su kitomis grupėmis.
Gal kas lanko Karoliniškese, pas mokytoją Giedrę? Galvojam leisti, bet viena pažįstama sake, kad kartais nuobodžios pamokėlės buna
QUOTE(Pabo latino @ 2010 12 27, 17:49)
Gal kas lanko Karoliniškese, pas mokytoją Giedrę? Galvojam leisti, bet viena pažįstama sake, kad kartais nuobodžios pamokėlės buna
Mes lankom pas Giedre. Na tos 45 min greitai pralekia tai as negaleciau pasakyti, kad buna nuobodu. Ziurint i maziukus tai jiems patinka
Gal yra lankančių mokyklėlę Baltupiuose (arba Jaruzalėje)? Ar patinka, kokia mokytoja dirba?
mes lankome nuo 2m jau 5 menesius, labai esame patenkinti, nes ten ne tik muzikėlės klausom, bet ir vaidiname, šokame, grojame, darbelius darome,o svarbiausia bendraujame. Tai tikrai nuostabi mokykla, manau, net nesvarbu kokie mokytojai dirbs, nes pamokėlių eiga ir principas vienodas visuose miestuose. Dar buvo keista skaityti, kaip viena mama aiškina, kad čia tik japonams, net juokas suėmė, ten ir lietuviškų dainelių pakankamai, o klasika džiugina vaiką ir net aš pati pradėjau ją labiau suprasti. Namuose kasdiena klausomės YAMAHOS CD įrašų, nes vaikas pats paprašo. Tai naudinga visiems.
QUOTE(flux @ 2011 01 10, 15:39)
Gal yra lankančių mokyklėlę Baltupiuose (arba Jaruzalėje)? Ar patinka, kokia mokytoja dirba?
Lankome Jeruzalėje. Mums labai patinka
QUOTE(kristinka17 @ 2011 01 03, 23:21)
Mes lankom pas Giedre. Na tos 45 min greitai pralekia tai as negaleciau pasakyti, kad buna nuobodu. Ziurint i maziukus tai jiems patinka
Mes irgi lankom pas Giedre jau 1metus. Musu maziukui labai patinka Ir tikrai nera nuobodu. Labai maloni mokytoja, moka uzimti vaikucius
Merginos aš į jus su klausimu, mano vaikas labai mažai šnekantis, šneka daugiau jam suprantama - paukščių kalba. Logopedė rekomendavo jį pavedžioti į Yamahos muzikos pamokėles, nes vaikinui itin patinka muzika, šokti. Tik va man kyla klausimas, ar tikslinga beveik nekalbantį vaiką ten vedžioti Ar nebus taip, kad paprasčiausiai jam nebus ten ką veikti? Ta prasme, jei kokią dainelę dainuoti, ar eilėraštį sakyti, jis savaime suprantama nei padainuos nei pasakys.. Kaip ten vyksta tie užsiemimai ir ką ten vaikiukai daro? Maniškiui 3 metukai
QUOTE(fainulkina @ 2011 01 26, 19:43)
Merginos aš į jus su klausimu, mano vaikas labai mažai šnekantis, šneka daugiau jam suprantama - paukščių kalba. Logopedė rekomendavo jį pavedžioti į Yamahos muzikos pamokėles, nes vaikinui itin patinka muzika, šokti. Tik va man kyla klausimas, ar tikslinga beveik nekalbantį vaiką ten vedžioti Ar nebus taip, kad paprasčiausiai jam nebus ten ką veikti? Ta prasme, jei kokią dainelę dainuoti, ar eilėraštį sakyti, jis savaime suprantama nei padainuos nei pasakys.. Kaip ten vyksta tie užsiemimai ir ką ten vaikiukai daro? Maniškiui 3 metukai
Na, nezinau, kaip vyksta uzsiemimai vyresniems vaikuciams, bet manau panasiai - mes lankome su dvimeciais. Tai sneket ar dainuot tikrai vaikuciu nieks nevercia.
Dainuoja, sako eilerascius, rodo judesius - visu pirma mokytoja. Antra - mamos.
O vaikai stebedami mokytoja ir mamas - kas ka
Kai kurie bando ir sakyt ir dainuot, kai kurie tik judesius pakartoja - bet ka veikt bus tikrai, nes ten ne tik eilerasciai ir dainos - yra sokiu, pratimuku su instrumentais (barskuciais, trikampiukais ir t.t.), daug dainuojamu tiesiog ''lia-lia-lia''
QUOTE(susidomejusi @ 2011 01 26, 21:11)
Na, nezinau, kaip vyksta uzsiemimai vyresniems vaikuciams, bet manau panasiai - mes lankome su dvimeciais. Tai sneket ar dainuot tikrai vaikuciu nieks nevercia.
Kai kurie bando ir sakyt ir dainuot, kai kurie tik judesius pakartoja - bet ka veikt bus tikrai, nes ten ne tik eilerasciai ir dainos - yra sokiu, pratimuku su instrumentais (barskuciais, trikampiukais ir t.t.), daug dainuojamu tiesiog ''lia-lia-lia''
Ačiū labai Bandysiu ten vesti zuikį, gal taip jis su kalbele lengviau prasilauš
QUOTE(fainulkina @ 2011 01 26, 20:43)
As irgi pritariu nuomonei, kad verta lankyti pamokeles ir su nekalbanciu vaiku.
Musu situacija siek tiek kitokia, taciau galima palyginti. Musu vaikas auga kitoje kalbineje aplinkoje. Seimoje nekalbame lietuviskai. Yamaha lankome nuo 7 men. Kai pradejo vaikuciai aplinkui pritarti mokytojai ir mamoms, maniskis tik klausesi ir nekartojo (nors gimtaja kalba jau puikiai kalbejo). Iri pergyvenau, galvojau, kad vaikui dvigubas kruvis, bet... Kai pradejome lankyti darzeli, vaikas is karto isiliejo i kolektyva ir pradejo kalbeti lietuviskai.
Nuosirdziai rekomenduoju. Mes su dziaugsmu lankome sia mokyklele ir, tikiuosi, draugausime su ja dar ilgai