Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(Jasper @ 2010 09 16, 17:21)
Už vaiko ugdymą ir lavinimą, kuris vyksta Yamahoje, 75 Lt. per mėnesį tikrai yra nedaug. Be to... Labai daug norinčių  mirksiukas.gif

tai kodel is 6 vaiku,buna tik 2-4 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2010 09 16, 18:00)
tai kodel is 6 vaiku,buna tik 2-4  biggrin.gif

Mano dukros grupėje liko tik dvi mergaitės. Bet daugiau ir nereikia, nes jos jau groja klavišiniais. Vos ne individualus mokymas.
Atsakyti
Lankom ir mes Yamaha ,Robi . 60 lt i menesi , man atrodo daug ... kaip 1 kart i savaite... bet vistiek lankysim , svarbiausia mano stebuklui patinka 4u.gif juk pagrinde del ju ir gyvenu wub.gif
Atsakyti
Tai gal ne Vilniuje, kad taip pigiai? Ir dar bumbat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2010 09 16, 19:00)
tai kodel is 6 vaiku,buna tik 2-4  biggrin.gif

LOL.. Gal čia nuo mokytojos priklauso... Mūsų mokytoja mandagiai užsimena, kad grupė ne guminė, yra kitų mokytojų... Grumdomės dėl vietos. Lanko po 10 vaikų. Manau, kad dar tiek norinčių eilėje laukia. Viskas priklauso nuo asmenybės cool.gif
Atsakyti

QUOTE(vaižgantė @ 2010 09 16, 21:02)
Tai gal ne Vilniuje, kad taip pigiai? Ir dar bumbat? biggrin.gif

ne Vilniuje , nebumbu ... savo nuomone pasakiau . Jus bumbat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 16 rugsėjo 2010 - 20:46
QUOTE(Jasper @ 2010 09 16, 20:38)
LOL.. Gal čia nuo mokytojos priklauso... Mūsų mokytoja mandagiai užsimena, kad grupė ne guminė, yra kitų mokytojų... Grumdomės dėl vietos. Lanko po 10 vaikų. Manau, kad dar tiek norinčių eilėje laukia. Viskas priklauso nuo asmenybės  cool.gif

Ne tik nuo asmenybės. Mes likom dviese iš visos grupės, nes persikėlėm kartu su mokytoja į kitą rajoną. Likusieji vaikai mokosi pas kitą mokytoją. Mes važinėjam, kiti nenori važinėti. O naujokų priimti negalim, nes prisiderinti jam gali ir nepavykti.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 09 16, 22:05)
Ne tik nuo asmenybės. Mes likom dviese iš visos grupės, nes persikėlėm kartu su mokytoja į kitą rajoną. Likusieji vaikai mokosi pas kitą mokytoją. Mes važinėjam, kiti nenori važinėti. O naujokų priimti negalim, nes prisiderinti jam gali ir nepavykti.

labas rytas.
Nesiskundžiu, kad tiek vaikų. Kaip sakiau - mokytoja - asmenybė. Jei ji kažkur kelsis, seksim iš paskos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasper @ 2010 09 17, 07:14)
labas rytas.
Nesiskundžiu, kad tiek vaikų. Kaip sakiau - mokytoja - asmenybė. Jei ji kažkur kelsis, seksim iš paskos  ax.gif

Ne visi turi galimybę važinėti. Anksčiau lankėm mokyklėlę Pilaitės darželyje "Gilužis" (buvo tikrai patogu, nes dukra tą darželį lankė), o dabar važinėjam į Viršuliškes. Mokytojos, dirbančios Pilaitėje, taip pat puikios, bet ten yra tik mažiukų grupės.
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2010 09 15, 21:02)
O kitose ligos atveju nereikia moketi?  g.gif

Žiūrint apie kokio amžiaus vaiką kalbate. Užsiėmimai, kurie vyksta su mažais vaikais, dauguma yra perkami abonimentai, pvz. 4 apsilankymai. Kitur yra sumokama už mėnesį, bet jei kurį kartą negali ateiti ar vaikas suserga - perkelia į kitą mėn. ir už tai papildomai mokėti nereikia. Svarbiausia - nusprendus nebelankyti nėra jokių įsipareigojimų, kaip Yamaha. Kaip buvo man - grasinimai sutartimi ir pan. doh.gif
Su vyresniais vaikais, kurie jau einą į mokyklą, yra kitaip. Ten dažniausiai mokama už mėnesį, nesvarbu, ar vaikas serga ar ne.
Atsakyti
[quote=renatyte.r,2010 09 17, 11:59]
Žiūrint apie kokio amžiaus vaiką kalbate. Užsiėmimai, kurie vyksta su mažais vaikais, dauguma yra perkami abonimentai, pvz. 4 apsilankymai. Kitur yra sumokama už mėnesį, bet jei kurį kartą negali ateiti ar vaikas suserga - perkelia į kitą mėn. ir už tai papildomai mokėti nereikia. Svarbiausia - nusprendus nebelankyti nėra jokių įsipareigojimų, kaip Yamaha. Kaip buvo man - grasinimai sutartimi ir pan. doh.gif
Su vyresniais vaikais, kurie jau einą į mokyklą, yra kitaip. Ten dažniausiai mokama už mėnesį, nesvarbu, ar vaikas serga ar ne.
Tai gal nesusimokėjote, kad grasino, todėl dabar čia ir išliejate savo nuoskaudą?... Ar už butą irgi nemokate jei išvykstate atostogauti ir jame nebūnate schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(enine @ 2010 09 18, 21:17)

Tai gal nesusimokėjote, kad grasino, todėl dabar čia ir išliejate savo nuoskaudą?... Ar už butą irgi nemokate jei išvykstate atostogauti ir jame nebūnate schmoll.gif

thumbup.gif
Man dvi mokytojos skundėsi, kad tenka mamoms sms-us rašinėti, nes jos užmiršta susimokėti...Gal tos užuomaršos čia ir piktinasi?
Atsakyti