Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

Aplankeme pora pamokeliu smile.gif ir "uzsikabliavome" smile.gif Tikrai smagios pamokeles, jauki aplinka, sauni mokytoja! Vieninteli minusa izvelgiu tik tai, kad susirgus ar kitaip praleidus pamokele jos 'pradingsta'.. bet visa kita - super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2010 09 14, 19:58)
Kainuoja 75 lt  ax.gif  Mes irgi siandien pirma karta buvom ir mazei laaabai patiko  thumbup.gif

Beje, as irgi ieskau pirkti robio knygeles su CD. Gal kas parduotumet savo nebenaudojama komplektuka?  ax.gif

O ten tik 1 kart per savaite ?
Atsakyti
QUOTE(Milda_Milda @ 2010 09 15, 18:46)
O ten tik 1 kart per savaite ?

Visą info galima rasti čia http://www.muzikosmokykla.lt/
Atsakyti
QUOTE(virsukalne @ 2010 09 15, 17:40)
Aplankeme pora pamokeliu smile.gif ir "uzsikabliavome" smile.gif Tikrai smagios pamokeles, jauki aplinka, sauni mokytoja! Vieninteli minusa izvelgiu tik tai, kad susirgus ar kitaip praleidus pamokele jos 'pradingsta'.. bet visa kita - super smile.gif

Jei paskaitytumėte kelis psl. atgal pamatytumėte, kad nusprendus išeiti iš Yamahos nėra taip paprasta, kaip gali pasirodyti smile.gif

Patariu mamytėms pasidomėti ir kitais užsiėmimais, kurie nėra tokie įpareigojantys ir priimti savo kišenei ir vaikui tinkamiausią sprendimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2010 09 15, 20:23)
Jei paskaitytumėte kelis psl. atgal pamatytumėte, kad nusprendus išeiti iš Yamahos nėra taip paprasta, kaip gali pasirodyti  smile.gif

Patariu mamytėms pasidomėti ir kitais užsiėmimais, kurie nėra tokie įpareigojantys ir priimti savo kišenei ir vaikui tinkamiausią sprendimą  4u.gif

Mes lankom jau ketvirtus metus ir neturėjom jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 09 15, 21:34)
Mes lankom jau ketvirtus metus ir neturėjom jokių problemų.

nes lankote keturis metus ir nenorejote iseiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zole @ 2010 09 15, 20:43)
nes lankote keturis metus ir nenorejote iseiti  smile.gif

Kad nebuvo reikalo išeiti. Esu labai patenkinta. Rytoj važiuosiu į muzikos prekių parduotuvę žiūrėti instrumento, nes atėjo laikas jį pirkti.
Buvo ir ligų, bet visuomet taip pavykdavo susiderinti su mokytoja, kad neturėjau problemų.
Manau, kad svarbu nusiteikimas- jeigu jau nusiteikiama sirgti, prisirenkama vaistažolių, tada ir sergama. smile.gif
Atsakyti
Mane irgi neigiamai nuteike, kai temoje perskaiciau, kad problematiska, jei vaikas serga, arba nebenorite lankyti. Bet nusprendeme pabandyti. Is vienos puses, tai yra privati mokyklele ir jiems reikia is kazko gyventi, is kitos puses, jei vaikas nuolat serga, tai tada jau tikrai reikia ieskotis kazkur kitur. O kitose ligos atveju nereikia moketi? g.gif

Ir nusiteikimas nelabai prie ko, kai vaikai masiskai darzelyje pradeda sirgti jau po 3-ju lankymo dienu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 09 15, 20:07)
Visą info galima rasti čia http://www.muzikosmokykla.lt/

Taip maciau, bet kai uz 75 Lt tik 1 kart per savaite, man atrodo daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milda_Milda @ 2010 09 16, 14:43)
Taip maciau, bet kai uz 75 Lt tik 1 kart per savaite, man atrodo daug g.gif

Mano dukrai 85 Lt už mėnesį, ir nemanau, kad tai yra daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 16 rugsėjo 2010 - 14:46
Už vaiko ugdymą ir lavinimą, kuris vyksta Yamahoje, 75 Lt. per mėnesį tikrai yra nedaug. Be to... Labai daug norinčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasper @ 2010 09 16, 16:21)
Už vaiko ugdymą ir lavinimą, kuris vyksta Yamahoje, 75 Lt. per mėnesį tikrai yra nedaug. Be to... Labai daug norinčių  mirksiukas.gif

Kaina priklauso nuo amžiaus grupės ax.gif
Atsakyti