Sveiki,
Labai ieskom pirkti "Mazyliai ir muzika" knygeles, nes per beveik du menesius lankymo mokykloje jos neatsirado gyvename Vilniuje, bet galime siustis
Busiu dekinga uz pasiulymus i az
Pirkciau Robio kompakta ir knygute
QUOTE(susidomejusi @ 2010 06 21, 15:34)
Pirkciau Robio kompakta ir knygute
Mes turime CD ir knygute, bet nenoreciau parduoti, galeciau perrasyti CD ir duociau knygute atsikopint, is mano puses butu nemokamai, ar tinka?
QUOTE(Mama_Jovita @ 2010 07 15, 00:22)
Mes turime CD ir knygute, bet nenoreciau parduoti, galeciau perrasyti CD ir duociau knygute atsikopint, is mano puses butu nemokamai, ar tinka?
Gražu . Visi vaikučiai mokysis iš spalvotos knygelės, o Jūsų - iš juodai baltos
QUOTE(Jasper @ 2010 07 15, 06:34)
Gražu . Visi vaikučiai mokysis iš spalvotos knygelės, o Jūsų - iš juodai baltos
Musu vaikuciai jau baige sita kursa, o ka tureti namie, kad mama nepamirstu eilerastuku, man visai nesvarbu.
Kas tikrai grazu - tai Mamos Jovitos pasiulymas nemokamai pasidalinti tuo, ka turi.
Aciu jai labai, tikrai nesitikejau gauti tokio laiskucio
parduodame knygute "mazyliai ir muzika" kelis kart vartyta ir vienam puslapy padarytas tiltelis per upeli taip pat ir kompaktini diska,i az
Sveikos mamos Palanuojam leisti dukrą į yamahos mokyklą mokintis groti, tad reikalingas sintezatorius, gal kas parduoda? Ir dar, jeigu nesunku, gal galėtumėt patarti kokį pirkti pradedančiai aštuonmetei? Buvau užsirašius kelis modelius, bet pamečiau
QUOTE(l.buz @ 2010 08 12, 10:23)
Sveikos mamos Palanuojam leisti dukrą į yamahos mokyklą mokintis groti, tad reikalingas sintezatorius, gal kas parduoda? Ir dar, jeigu nesunku, gal galėtumėt patarti kokį pirkti pradedančiai aštuonmetei? Buvau užsirašius kelis modelius, bet pamečiau
Siūlau tartis su muzikos mokytoja, perkant per pačią yamahą, taikomos nemažos nuolaidos.
sveiki,
Noreciau jusu mamytes paklausti kuriuo adresu dirba Lina Mockuviene, zinau tik kad antakalnyje, o internetiniame psl. 3 antakalnio adresai. Labai norim pirmai pamokai pas ja.
Beja kas lankot Pilaitej, kaip jums patinka pamokos?
Noreciau jusu mamytes paklausti kuriuo adresu dirba Lina Mockuviene, zinau tik kad antakalnyje, o internetiniame psl. 3 antakalnio adresai. Labai norim pirmai pamokai pas ja.
mamos:)
gal galite papasakoti, ka mazi vaikuciai ten veikia. tarkim nuo 4 men amziaus, kur yra ju siuloma programa Robis.
galvoju nueiti i Demo versija paziureti. kaip manote, ar verta?
beje, gal kas lankores VIlniuje, senamiestyje, Rudninkug. kaip ten mokytoja?
dekinga uz atsakymus
gal galite papasakoti, ka mazi vaikuciai ten veikia. tarkim nuo 4 men amziaus, kur yra ju siuloma programa Robis.
galvoju nueiti i Demo versija paziureti. kaip manote, ar verta?
beje, gal kas lankores VIlniuje, senamiestyje, Rudninkug. kaip ten mokytoja?
dekinga uz atsakymus
QUOTE(SaDa @ 2010 08 20, 12:29)
sveiki,
Pilaiteje super Mokytoja Olga.
QUOTE(Moller @ 2010 08 22, 00:55)
Pilaiteje super Mokytoja Olga.
Aciu, bandysiu i Demo pamoka, ziuresim ar tiks mazylei.