Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

Sveiki,
Labai ieskom pirkti "Mazyliai ir muzika" knygeles, nes per beveik du menesius lankymo mokykloje jos neatsirado sad.gif gyvename Vilniuje, bet galime siustis smile.gif
Busiu dekinga uz pasiulymus i az smile.gif
Atsakyti
Pirkciau Robio kompakta ir knygute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejusi @ 2010 06 21, 15:34)
Pirkciau Robio kompakta ir knygute  4u.gif

Mes turime CD ir knygute, bet nenoreciau parduoti, galeciau perrasyti CD ir duociau knygute atsikopint, is mano puses butu nemokamai, ar tinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Jovita @ 2010 07 15, 00:22)
Mes turime CD ir knygute, bet nenoreciau parduoti, galeciau perrasyti CD ir duociau knygute atsikopint, is mano puses butu nemokamai, ar tinka?  4u.gif

Gražu smile.gif. Visi vaikučiai mokysis iš spalvotos knygelės, o Jūsų - iš juodai baltos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasper @ 2010 07 15, 06:34)
Gražu smile.gif. Visi vaikučiai mokysis iš spalvotos knygelės, o Jūsų - iš juodai baltos  4u.gif

Musu vaikuciai jau baige sita kursa, o ka tureti namie, kad mama nepamirstu eilerastuku, man visai nesvarbu.
Kas tikrai grazu - tai Mamos Jovitos pasiulymas nemokamai pasidalinti tuo, ka turi.
Aciu jai labai, tikrai nesitikejau gauti tokio laiskucio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejusi: 15 liepos 2010 - 07:10
parduodame knygute "mazyliai ir muzika" kelis kart vartyta ir vienam puslapy padarytas tiltelis per upeli taip pat ir kompaktini diska,i az 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos smile.gif Palanuojam leisti dukrą į yamahos mokyklą mokintis groti, tad reikalingas sintezatorius, gal kas parduoda? Ir dar, jeigu nesunku, gal galėtumėt patarti kokį pirkti pradedančiai aštuonmetei? Buvau užsirašius kelis modelius, bet pamečiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(l.buz @ 2010 08 12, 10:23)
Sveikos mamos smile.gif  Palanuojam leisti dukrą į yamahos mokyklą mokintis groti, tad reikalingas sintezatorius, gal kas parduoda? Ir dar, jeigu nesunku, gal galėtumėt patarti kokį pirkti pradedančiai aštuonmetei? Buvau užsirašius kelis modelius, bet pamečiau blush2.gif

Siūlau tartis su muzikos mokytoja, perkant per pačią yamahą, taikomos nemažos nuolaidos.
Atsakyti
sveiki,

Noreciau jusu mamytes paklausti kuriuo adresu dirba Lina Mockuviene, zinau tik kad antakalnyje, o internetiniame psl. 3 antakalnio adresai. Labai norim pirmai pamokai pas ja.
Beja kas lankot Pilaitej, kaip jums patinka pamokos?
Atsakyti
mamos:)
gal galite papasakoti, ka mazi vaikuciai ten veikia. tarkim nuo 4 men amziaus, kur yra ju siuloma programa Robis.
galvoju nueiti i Demo versija paziureti. kaip manote, ar verta?
beje, gal kas lankores VIlniuje, senamiestyje, Rudninkug. kaip ten mokytoja?
dekinga uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2010 08 20, 12:29)
sveiki,

Noreciau jusu mamytes paklausti kuriuo adresu dirba Lina Mockuviene, zinau tik kad antakalnyje, o internetiniame psl. 3 antakalnio adresai. Labai norim pirmai pamokai pas ja.
Beja kas lankot Pilaitej, kaip jums patinka pamokos?

Pilaiteje super thumbup.gif Mokytoja Olga.
Atsakyti
QUOTE(Moller @ 2010 08 22, 00:55)
Pilaiteje super thumbup.gif Mokytoja Olga.

Aciu, bandysiu i Demo pamoka, ziuresim ar tiks mazylei.
Atsakyti