QUOTE(Treja @ 2010 04 09, 22:38)
Užtat ir muzikinės kultūros lygis atitinkamas (beje, šis jūsų teiginys-tipiškas valdininko požiūris ) . O Yamaha niekada nebus konkurentė niekam, greičiau atvirkščiai, muzikos mokyklos yra konkurentės kažkam Konkrečiai toje, kurioje dirbu aš yra dideli konkursai, ir kaip būtų gaila daug vaikų neįstoja Taip kad jokia konkurentė asmeniškai man Yamaha nėra, būkite rami. Kažkas jau minėjo, kad jeigu negiri, tai jau konurentas, priešas ar pavyduolis, nugi žiūriu- akurat Ir belieka apgailestauti, kad yra tokių nuomonių ir "palinkėjimų" muzikos mokykloms kaip jūsiškė.
Papildyta:
O vaikui? Jei irgi užtenka, tai tuomet Yamaha - puiku.
Del valstybiniu muzikos mokyklu padeties Lietuvoje - cia ne palinkejimas, tiesiog mano nuomone
Nesu pries muzikos mokyklas, neturiu tam tikslo. Beja ir pati esu ja baigus ir ne tik baigus, bet ir dirbus
Bet vienapusiskai negirciau ir muzikos mokyklu, kad jos puikios ir fantastiskos. Vieniems taip, kitiems - ne. Man paliko gerus atsiminimus, bet ne viena karta teko girdeti, kad kitiems nemalonu prisiminti ir nenori leisti i jas ir savo atzalu.
I Ciurlionio menu gimnazija tikrai sunku istoti. Del kitu abejoju. Girdejau, kad sumazino specialybiu skaiciu, paliko tik 1k./ savaite. Ne kas
Mano vaikas dar labai mazas, tai jis tikrai nepasakys, jam uztenka ar ne, visa tai sprendzia tevai.