Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(Treja @ 2010 04 09, 09:26)
Oi, nu čia jau neišlaikysiu, apie kokią kokybę kalbat doh.gif , nu nebent žmogus yra visiškas diletantas šitoj srity doh.gif Sutinku,  jei tėvai nori ,kad vaikui teiktų  tik džiaugsmą muzikavimas, tarpusavio bendravimas, tai taip, Yamaha puikiai tam tinka drinks_cheers.gif

Kiekviena mokykla pirmiausia yra Mokytojas. Kiekvienoje mokykloje yra ir mokytojų, ir Mokytojų.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 09, 10:52)
Kiekviena mokykla pirmiausia yra Mokytojas. Kiekvienoje mokykloje yra ir mokytojų, ir Mokytojų.

Su tuo irgi sutinku smile.gif , tačiau jei kalbam apie kokybę, tai Yamaha turi savo metodiką, pagal kurią mokytojas privalo dirbt, o kokia ta metodika, aš turiu savo nuomonę, jūs tikriausiai irgi turit smile.gif

Beje, patikslinsiu, kad čia aš užkabinau mokymo groti instrumentais kokybės klausimą. Pamokėlės su leliukais galbūt vyksta kokybiškai, su tuom neturiu kompetencijos ginčytis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 09 balandžio 2010 - 11:25
QUOTE(Treja @ 2010 04 09, 11:16)

Beje, patikslinsiu, kad čia aš užkabinau mokymo groti instrumentais kokybės klausimą. Pamokėlės su leliukais galbūt vyksta kokybiškai, su tuom neturiu kompetencijos ginčytis smile.gif [/color]

Manyčiau, vaikai, kurie mokosi groti "Yamahoje", tikrai neplanuoja būti profesionaliais muzikantais.
Kažkada pati mokiausi groti akordeonu, bet ne muzikos mokykloje, o lankiau paprastą būrelį, tai man tik pasvajoti reikėtų apie tokio lygio mokymą. Pirmiausiai mergaitės išmoksta kūrinėlį solfedžiuoti, o tada jau groti. Neišmanau aš tokių dalykų, bet negi yra dar kažkoks variantas?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 09, 16:26)
1.Manyčiau, vaikai, kurie mokosi groti "Yamahoje", tikrai neplanuoja būti profesionaliais muzikantais.

2.Pirmiausiai mergaitės išmoksta kūrinėlį solfedžiuoti, o tada jau groti. Neišmanau aš tokių dalykų, bet negi yra dar kažkoks variantas?

1.Be abejonės smile.gif , tai jiems ir nepavyktų smile.gif Bet kiekvienas besimokantis groti, turėtų išmokt tai daryt taisyklingai ax.gif (čia turiu omeny techninius dalykus, rankų/pirštų padėtį, besimokantys dainuot - kvėpavimo dalykai ir t.t.), o mokytojui mokant grot ar dainuot iš karto 5-6 vaikus, deja, tai neįmanoma. Pati turiu keletą mokinukų, atėjusių iš Yamahos į muz. mokyklą, pusę pamokos taisom techninius dalykus, deja deja, nežinau ar pavyks doh.gif

2.Na čia nėra kažkoks stebuklas, visi vaikai iš pradžių mokomi natų smile.gif Sveikintina, kad Yamahoj taip pat biggrin.gif

Bet kokiu atveju, sutinku, kad vaikams, norintiems turėti tik muzikavimo malonumą, ši mokykla puikiai tinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 09 balandžio 2010 - 16:06
QUOTE(Treja @ 2010 04 09, 16:01)
[color=green]1.Be abejonės smile.gif , tai jiems ir nepavyktų smile.gif Bet kiekvienas besimokantis groti, turėtų išmokt tai daryt taisyklingai ax.gif (čia turiu omeny techninius dalykus, rankų/pirštų padėtį, besimokantys dainuot - kvėpavimo dalykai ir t.t.), o mokytojui mokant grot ar dainuot iš karto 5-6 vaikus, deja, tai  neįmanoma. Pati turiu keletą mokinukų, atėjusių iš Yamahos į muz. mokyklą, pusę pamokos taisom techninius dalykus, deja deja, nežinau ar pavyks doh.gif

Mano dukros grupėje anksčiau buvo trys mergaitės, dabar yra dvi. Tad mokymas yra individualus. Ir nenorėčiau, kad būtų daugiau vaikų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2010 04 09, 17:01)
1.Be abejonės smile.gif , tai jiems ir nepavyktų smile.gif Bet kiekvienas besimokantis groti, turėtų išmokt tai daryt taisyklingai ax.gif (čia turiu omeny techninius dalykus, rankų/pirštų padėtį, besimokantys dainuot - kvėpavimo dalykai ir t.t.), o mokytojui mokant grot ar dainuot iš karto 5-6 vaikus, deja, tai  neįmanoma. Pati turiu keletą mokinukų, atėjusių iš Yamahos į muz. mokyklą, pusę pamokos taisom techninius dalykus, deja deja, nežinau ar pavyks doh.gif

2.Na čia nėra kažkoks stebuklas, visi vaikai iš pradžių mokomi natų smile.gif Sveikintina, kad Yamahoj taip pat biggrin.gif

Bet kokiu atveju, sutinku, kad vaikams, norintiems turėti tik muzikavimo malonumą, ši mokykla puikiai tinka 4u.gif

Labai aiskiai matosi, kad dirbate valstybineje muzikos mokykloje ir Jums YAMAHA yra konkurente biggrin.gif Uzsienyje nera valstybiniu mokyklu, tik privacios. Manau, tas ateityje laukia ir Lietuvos. Tad YAMAHA tikrai isgyvens ar Jus butumete pries ja, ar uz wink.gif
Ir beje labai gaila, bet kuo toliau, tuo maziau vaikai renkasi muzikos specialybe, kaip profesija ateiciai. Dauguma linke i kitas sritis. Tad, kad YAMAHA neisugdo profesionalaus muzikanto nera labai ir aktualu. Svarbiausia, kad suteikia malonuma, bendra muzikos supratima, malonu bendravima. Man to ir uztenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laskatarija @ 2010 04 09, 22:12)
Labai aiskiai matosi, kad dirbate valstybineje muzikos mokykloje ir Jums YAMAHA yra konkurente biggrin.gif Uzsienyje nera valstybiniu mokyklu, tik privacios. 

Užtat ir muzikinės kultūros lygis atitinkamas smile.gif (beje, šis jūsų teiginys-tipiškas valdininko požiūris unsure.gif ) . O Yamaha niekada nebus konkurentė niekam, greičiau atvirkščiai, muzikos mokyklos yra konkurentės kažkam biggrin.gif Konkrečiai toje, kurioje dirbu aš yra dideli konkursai, ir kaip būtų gaila daug vaikų neįstoja smile.gif Taip kad jokia konkurentė asmeniškai man Yamaha nėra, būkite rami. Kažkas jau minėjo, kad jeigu negiri, tai jau konurentas, priešas ar pavyduolis, nugi žiūriu- akurat doh.gif Ir belieka apgailestauti, kad yra tokių nuomonių ir "palinkėjimų" muzikos mokykloms kaip jūsiškė.
Papildyta:
QUOTE(laskatarija @ 2010 04 09, 22:12)
Svarbiausia, kad suteikia malonuma, bendra muzikos supratima, malonu bendravima. Man to ir uztenka smile.gif

O vaikui? biggrin.gif Jei irgi užtenka, tai tuomet Yamaha - puiku. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 09 balandžio 2010 - 21:44
Treja, va dėl tokių mokytojų kaip jūs, aš ir nenoriu leisti dukros į muzikos mokyklą...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 09, 22:53)
Treja, va dėl tokių mokytojų kaip jūs, aš ir nenoriu leisti dukros į muzikos mokyklą...

Jūs visus, turinčius kitokią nuomonę nei jūsiškė, įžeidinėjat? biggrin.gif Gero ir smagaus muzikavimo jūsų vaikams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 09 balandžio 2010 - 22:34
QUOTE(Treja @ 2010 04 09, 22:38)
Užtat ir muzikinės kultūros lygis atitinkamas smile.gif (beje, šis jūsų teiginys-tipiškas valdininko požiūris unsure.gif ) . O Yamaha niekada nebus konkurentė niekam, greičiau atvirkščiai, muzikos mokyklos yra konkurentės kažkam biggrin.gif Konkrečiai toje, kurioje dirbu aš yra dideli konkursai, ir kaip būtų gaila daug vaikų neįstoja  smile.gif Taip kad jokia konkurentė asmeniškai man Yamaha nėra, būkite rami. Kažkas jau minėjo, kad jeigu negiri, tai jau konurentas, priešas ar pavyduolis, nugi žiūriu- akurat doh.gif Ir belieka apgailestauti, kad yra tokių nuomonių ir "palinkėjimų" muzikos mokykloms kaip jūsiškė.
Papildyta:

O vaikui? biggrin.gif Jei irgi užtenka, tai tuomet Yamaha - puiku. smile.gif

Del valstybiniu muzikos mokyklu padeties Lietuvoje - cia ne palinkejimas, tiesiog mano nuomone biggrin.gif Nesu pries muzikos mokyklas, neturiu tam tikslo. Beja ir pati esu ja baigus ir ne tik baigus, bet ir dirbus smile.gif
Bet vienapusiskai negirciau ir muzikos mokyklu, kad jos puikios ir fantastiskos. Vieniems taip, kitiems - ne. Man paliko gerus atsiminimus, bet ne viena karta teko girdeti, kad kitiems nemalonu prisiminti ir nenori leisti i jas ir savo atzalu.

I Ciurlionio menu gimnazija tikrai sunku istoti. Del kitu abejoju. Girdejau, kad sumazino specialybiu skaiciu, paliko tik 1k./ savaite. Ne kas schmoll.gif

Mano vaikas dar labai mazas, tai jis tikrai nepasakys, jam uztenka ar ne, visa tai sprendzia tevai.
Atsakyti
QUOTE(laskatarija @ 2010 04 09, 23:37)
Bet vienapusiskai negirciau ir muzikos mokyklu, kad jos puikios ir fantastiskos.

Be abejonės drinks_cheers.gif . Kaip ir visose mokyklose, viskas priklauso nuo mokytojo, jo požiūrio į darbą, santykio su vaikais. Neduok dieve, papulsit pas tokią mokytoją kaip aš lotuliukas.gif , praktiškai vaikas bus suluošintas lotuliukas.gif doh.gif ,užtat ir bijo pvz. vaižgantė leist lotuliukas.gif Nu žodžiu...pasilinksminau prieš miegą cool.gif Viskas. Apie Yamahą arba gerai, arba nieko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2010 04 09, 23:54)
Be abejonės drinks_cheers.gif . Kaip ir visose mokyklose, viskas priklauso nuo mokytojo, jo požiūrio į darbą, santykio su vaikais. Neduok dieve, papulsit pas tokią mokytoją kaip aš lotuliukas.gif , praktiškai vaikas bus suluošintas lotuliukas.gif  doh.gif ,užtat ir bijo pvz. vaižgantė leist lotuliukas.gif  Nu žodžiu...pasilinksminau prieš miegą cool.gif Viskas. Apie Yamahą arba gerai, arba nieko cool.gif

Naturalu, kad mamai vaikas pats graziausias ir geriausias... Ka jos vaikas lanko yra geriausia... Mamytes, kuriu vaikai lanko YAMAHA beabejones girs ja, palaikys ja. Nematau cia jokio pavydumo ir pan. O jusu priesiskumas YAMAHAI– izvelgiu tik konkurencija.
Atsakyti