Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(vaižgantė @ 2010 02 24, 13:31)
Mokyklos direktorė?  lotuliukas.gif
Esu trijų vaikučių mama. Man 40 metų.
Pastebėjau, kad pirmagimių mamos labai mėgsta pasišakoti. Su kiekvienu vaiku ir ateinančia patirtimi tas karštumas mažėja.
Ginu šią mokyklą todėl, kad matau, kaip joje dirbama. Pasiseka mokytojai, kuri gauna sutvarkytą klasę su visa reikiama įranga. Mano mokytojai teko pačiai susirasti nuomojamas patalpas, pačiai pasirūpinti remontu, pačiai nusipirkti kiliminę dangą ir viską, ko reikia. Aišku, viskas už savo pinigus. Ir todėl man pikta, kad kai esama tokių entuziastų, piktinamasi dėl kažkokių 80 litų...

kalba eina ne apie pinigus, o apie žmonių mulkinimą. O mokytojos labdaros nedaro - jos dirba ir gauna atlygį. Jeigu tam reikia padaryt pradžią tai jų pasirinkimas dirbti ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EcceHomo: 24 vasario 2010 - 13:41
QUOTE(EcceHomo @ 2010 02 24, 13:40)
kalba eina ne apie pinigus, o apie žmonių mulkinimą. O mokytojos labdaros nedaro - jos dirba ir gauna atlygį. Jeigu tam reikia padaryt pradžią tai jų pasirinkimas dirbti ar ne.

Tipiškas materialistės požiūris smile.gif
Ir nematau jokio mulkinimo. Jeigu mano dukra mėnesį neateitų į užsiėmimus, ji būtų stipriai atsilikus. Kūdikiams yra vienaip, grojantiems vaikams kitaip...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 02 24, 13:56)
Tipiškas materialistės požiūris smile.gif
Ir nematau jokio mulkinimo. Jeigu mano dukra mėnesį neateitų į užsiėmimus, ji būtų stipriai atsilikus. Kūdikiams yra vienaip, grojantiems vaikams  kitaip...

tai jeigu sumokėsit 80Lt, tai jinai jau nebus atsilikus? lotuliukas.gif

o jūsų požiūris tipiškas filantropės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EcceHomo: 24 vasario 2010 - 14:04
QUOTE(EcceHomo @ 2010 02 24, 14:00)
tai jeigu sumokėsit 80Lt, tai jinai jau nebus atsilikus?  lotuliukas.gif

Supranti taip, kaip nori suprasti. Jeigu nori, kad tavo vaikas lavintųsi, turi galvoti apie jį, o ne apie keliones, atostogas ir t.t. Ir jeigu jau pasirenki mokyklėlę lavinimui, tai apie kokius nors praleidinėjimus negali būti nė šnekos. Vaikui giliai dzin, kiek tu už tai moki.

Kai lankysit darželį, susidursit su kur kas įdomesniu dalyku, dėl kurio tėvai nemaištauja: jei visą vasarą nelankysit darželio, nes taip yra galima, rugsėjį vis vien gausit sąskaitą. Arba jei sirgsit ir pristatysit medikų pažymą, vis vien už praleistas dienas teks mokėti tam tikrą mokestį. Tie pinigai yra skirti ugdymo priemonėms pirkti, bet toli gražu ne visada ateina iki darželio ir panaudojami pagal paskirtį. Todėl mokėsit kas mėnesį ir tą mokestį, ir dar pirksit pačios visas ugdymui reikalingas priemones, valymo miltelius, tualetinį popierių ir t.t. Ir nebus kam pasiskųsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 24 vasario 2010 - 14:37
Mes pries pora metu lankem. Mano vaikinas vis pasiilgsta mokytojos Vaivos. Pamokeles buvo tikrai i nauda. Sokiu burelio mokytojas pastebi, kad vaikas jaucia neblogai rimta. Stebisi, is kiur tai. Manau, kad is mokykleles.
Atsakyti
QUOTE(VeroniQ @ 2010 03 17, 12:59)
Mes pries pora metu lankem. Mano vaikinas vis pasiilgsta mokytojos Vaivos. Pamokeles buvo tikrai i nauda. Sokiu burelio mokytojas pastebi, kad vaikas jaucia neblogai rimta. Stebisi, is kiur tai. Manau, kad is mokykleles.

manau, kad igimta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 03 17, 13:23)
manau, kad igimta smile.gif

Nebūtinai. Kai matau, kaip mano dukra dainuoja dabar, o kaip dainavo prieš porą mėnesių,- nėra ką lyginti...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 17, 22:51)
Nebūtinai. Kai matau, kaip mano dukra dainuoja dabar, o kaip dainavo prieš porą mėnesių,- nėra ką lyginti...

Drįstu teigti, kad ankstyvas vaiko muzikinis lavinimas padeda anksčiau ir vaizdžiau pasireikšti įgimtiems gabumams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2010 03 17, 23:09)
Drįstu teigti, kad ankstyvas vaiko muzikinis lavinimas padeda anksčiau ir vaizdžiau pasireikšti įgimtiems gabumams  smile.gif

Mano vyrą iš choro išmetė, o aš irgi niekada nedainavau...Nėra giminėje nei mano, nei vyro muzikalių žmonių...
Tiesiog visus vaikus galima lavinti. O darbas duoda rezultatus.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 17, 23:13)
Mano vyrą iš choro išmetė, o aš irgi niekada nedainavau...Nėra giminėje nei mano, nei vyro muzikalių žmonių...
Tiesiog visus vaikus galima lavinti. O darbas duoda rezultatus.

Manau, kad yra... Pažįstu žmonių, kurie įsitikinę savo muzikine klausa, o jos.. nerasta. Taip ir čia, tik atvirkščiai - genai yra, tik nedrįstama prisipažinti ar nepastebima.. mirksiukas.gif
Kadais šituo klausimu kaip tik kalbėjom su savo Yamahos mokytoja. Ji taip pat sako, kad lavinimas tik padeda atskleisti tai, kas vaikuose užslėpta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visokio skonio pupelės: 18 kovo 2010 - 01:01
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2010 03 18, 00:54)
Manau, kad yra... Pažįstu žmonių, kurie įsitikinę savo muzikine klausa, o jos.. nerasta. Taip ir čia, tik atvirkščiai - genai yra, tik nedrįstama prisipažinti  ar nepastebima.. mirksiukas.gif
Kadais šituo klausimu kaip tik kalbėjom su savo Yamahos mokytoja. Ji taip pat sako, kad lavinimas tik padeda atskleisti tai, kas vaikuose užslėpta..

Mano nuomonė tokia, kad lavinti reikėtų visus vaikus. Muzikinis lavinimas yra pats geriausias...Neturiu tikslo, kad mano dukra ateityje dainuotų ar grotų, bet tai, ko ji dabar mokosi, įsilies į jos asmenybės formavimąsi...

Tiesa, niekas šioje temoje neparašė, kad praėjusį šeštadienį Elektrėnuose vyko "Yamaha" muzikos mokykos festivalis. Jame dalyvavo daugybė vaikų iš įvairių Lietuvos miestų. Buvo labai puikus renginys. Jį vedė Neringa Lapinskienė. Man labai patiko pati renginio atmosfera, draugiškas tėvų bendravimas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 18, 08:59)
Mano nuomonė tokia, kad lavinti reikėtų visus vaikus. Muzikinis lavinimas yra pats geriausias...Neturiu tikslo, kad mano dukra ateityje dainuotų ar grotų, bet tai, ko ji dabar mokosi, įsilies į jos asmenybės formavimąsi...

Tiesa, niekas šioje temoje neparašė, kad praėjusį šeštadienį Elektrėnuose vyko "Yamaha" muzikos mokykos festivalis. Jame dalyvavo daugybė vaikų iš įvairių Lietuvos miestų. Buvo labai puikus renginys. Jį vedė Neringa Lapinskienė. Man labai patiko pati renginio atmosfera, draugiškas tėvų bendravimas.

Su vaiku jau 4 savaites sergam.. Tad net į yamahos pamokas neinam. verysad.gif
Atsakyti