Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(vaižgantė @ 2010 02 24, 10:48)
Aš esu mama, o ne šios mokyklos mokytoja, bet palaikau mokyklą, nes matau, kiek mokytojos dirba už dyka. Dabar mes ruošiamės festivaliui, daromos papildomos dainavimo pamokos ir už jas nereikia mokėti. Tų dainavimo pamokų metu su mergaitėmis dirba dvi mokytojos, aukodamos savo laisvą laiką.

Nemanote, kad butu geriau, jeigu tevai moketu lygiai tiek, kiek vaikas lanko? Taip pat, ir uz tuos jusu minetus neapmokamus virsvalandzius, nes su vaikais dirba uz dyka kazkodel blink.gif

Taip pritrauktu ir zmoniu daugiau. Kol lankem pora men, buvo ateje vaikuciu pabandymui, ir daugiau jie nebesugrizo. Aisku, gal nebutinai del to. Bet su mokytoja apie salygas kalbejo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 02 24, 10:54)
Nemanote, kad butu geriau, jeigu tevai moketu lygiai tiek, kiek vaikas lanko? Taip pat, ir uz tuos jusu minetus neapmokamus virsvalandzius, nes su vaikais dirba uz dyka kazkodel blink.gif

Taip pritrauktu ir zmoniu daugiau. Kol lankem pora men, buvo ateje vaikuciu pabandymui, ir daugiau jie nebesugrizo. Aisku, gal nebutinai del to. Bet su mokytoja apie salygas kalbejo  rolleyes.gif

Na, mūsų mokyklėlė vaikų trūkumu nesiskundžia, kiek girdėjau ax.gif Visgi viskas priklauso nuo dirbančių mokytojų. O mokestis tikrai nėra didelis.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 02 24, 11:02)
Na, mūsų mokyklėlė vaikų trūkumu nesiskundžia, kiek girdėjau  ax.gif Visgi viskas priklauso nuo dirbančių mokytojų. O mokestis tikrai nėra didelis.

Pas mus irgi vaiku yra. Mokytoja kaip mokytoja. Bet pagal rajona, kuriame yra ju perteklius, truksta darzeliu ir mokyklu, galetu buti kur kas daugiau.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 02 24, 11:28)
Pas mus irgi vaiku yra. Mokytoja kaip mokytoja. Bet pagal rajona, kuriame yra ju perteklius, truksta darzeliu ir mokyklu, galetu buti kur kas daugiau.

Mūsų mokyklėlėje dirba trys mokytoja- mūsų, dainavimo ir gitaristas. Kadangi jie dalijasi viena patalpa, kažin kiek tų grupių neprigaminsi...
Atsakyti
Lankem seniau su dukra, tai pirmais metais man patiko, jei sergi, nemoki, ir visokiu svenciu buvo ir kaledu senelis buvo, antrais gi metais, mokestis padidejo, moketi reikia, neatsizvelgiant, lankai ar ne, Kaledu senelio nebebuvo, nes atseit brangu, na o mano dukra vis tie i nata nepataiko, ritmika islavino tik sokiai, na bet cia tik musu atveju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 02 24, 10:48)
Aš esu mama, o ne šios mokyklos mokytoja, bet palaikau mokyklą, nes matau, kiek mokytojos dirba už dyka. Dabar mes ruošiamės festivaliui, daromos papildomos dainavimo pamokos ir už jas nereikia mokėti. Tų dainavimo pamokų metu su mergaitėmis dirba dvi mokytojos, aukodamos savo laisvą laiką.

o festivalis juk tam, kad parodyti kaip vaiaki moka gražiai dainuoti, kad jie yra paruošti tam tikroj mokyloj ir bus mokyklos reklama, kuri pritrauks dar daugiau vaikų. Marketingas mirksiukas.gif kai ateis daugiau vaikų - mokytojos gaus daugiau pinigų. Vat ir atsipirks darbas.

Bet ne apie mokytojas kalba. Mokytoja mūsų labai puiki thumbup.gif tokia maloni iš vidaus moteris, visi vaikai akis išpūtę žiūri ir pas ją lekia biggrin.gif jeigu mokytoja kitokia būtų, tai tikrai pagalvočiau ar lankyt... g.gif

Bet sutikit, yamahos credo: klientas visada NEteisus. Įstojai mokintis ir asmeninį gyvenimą pamiršk, nes negali niekur išvažiuot. Net jeigu kelionė pirkta prieš metus laiko, praneši iš anksto! Bet vienintelis būdas išvažiuot - mest mokyklą! Absurdų absurdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EcceHomo @ 2010 02 24, 11:57)

Bet sutikit, yamahos credo: klientas visada NEteisus. Įstojai mokintis ir asmeninį gyvenimą pamiršk, nes negali niekur išvažiuot. Net jeigu kelionė pirkta prieš metus laiko, praneši iš anksto! Bet vienintelis būdas išvažiuot - mest mokyklą! Absurdų absurdas  doh.gif

Atleisk, bet matosi, kad neturi rimtesnių bėdų ax.gif Piktintis dėl kažkokių 80 Lt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(EcceHomo @ 2010 02 24, 11:57)
o festivalis juk tam, kad parodyti kaip vaiaki moka gražiai dainuoti, kad jie yra paruošti tam tikroj mokyloj ir bus mokyklos reklama, kuri pritrauks dar daugiau vaikų. Marketingas  mirksiukas.gif  kai ateis daugiau vaikų - mokytojos gaus daugiau pinigų. Vat ir atsipirks darbas.

Festivalis vyks Elektrėnuose. Tai kokia čia reklama? Gi nevažinės vaikai iš Elektrėnų į Viršuliškes smile.gif
Atsakyti
80 lt ant kelio nesimeto. Ir nera taip jau mazai. Vieni lengviau gyvena, kiti sunkiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 24 vasario 2010 - 12:42
QUOTE(vaižgantė @ 2010 02 24, 12:19)
Atleisk, bet matosi, kad neturi rimtesnių bėdų  ax.gif Piktintis dėl kažkokių 80 Lt  ax.gif
Papildyta:
Festivalis vyks Elektrėnuose. Tai kokia čia reklama? Gi nevažinės vaikai iš Elektrėnų į Viršuliškes smile.gif

o Elektrėnuose nėr yamahos mokyklos? g.gif

tai jeigu tau 80Lt "kažkokie" ir gali juos mėtyt į kairę ir į dešinę, tai galėtum ir mums po kokį aštuonesdešimtuką atmest mirksiukas.gif mes jau rasim kur geriau juos išleist, nei mokėt už nieką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EcceHomo @ 2010 02 24, 13:06)
o Elektrėnuose nėr yamahos mokyklos?  g.gif

tai jeigu tau 80Lt "kažkokie" ir gali juos mėtyt į kairę ir į dešinę, tai galėtum ir mums po kokį aštuonesdešimtuką atmest  mirksiukas.gif  mes jau rasim kur geriau juos išleist, nei mokėt už nieką lotuliukas.gif

Na taip, aš kaip daugiavaikė mama gaunu net 156 Lt pašalpą. Ir mėtau pinigus į kairę ir į dešinę. Gali pavydėti.
Elektrėnuose tikriausiai yra Yamahos muzikos mokykla. Neklausiau, iš kokių miestų vaikai dalyvaus tame festivalyje.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 02 24, 13:18)
Na taip, aš kaip daugiavaikė mama gaunu net 156 Lt pašalpą. Ir mėtau pinigus į kairę ir į dešinę. Gali pavydėti.
Elektrėnuose tikriausiai yra Yamahos muzikos mokykla. Neklausiau, iš kokių miestų vaikai dalyvaus tame festivalyje.

nepstebėjau pirmo vaiko gimimo datos ax.gif tikriausiai esi vyresnė ir reiktų pagarbiau man... ax.gif

Bet jei pinigų nemėtai, tai ir leidi juos tikslingai, ne šiaip. Maniau, kad esi mokyklos direktorė, kad ją taip gini, bet jeigu ne, tai galim baigt tą diskusiją, kuri, tiesą sakant, nei vienos tiesiogiai mūsų neliečia.

Tik paskelbiau informaciją, o ją priims kaip kas nori. Kam tai tinka - lankys, o kam nepriimtina - žinos ir nenustebs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EcceHomo @ 2010 02 24, 13:25)
nepstebėjau pirmo vaiko gimimo datos  ax.gif  tikriausiai esi vyresnė ir reiktų pagarbiau man...  ax.gif

Bet jei pinigų nemėtai, tai ir leidi juos tikslingai, ne šiaip. Maniau, kad esi mokyklos direktorė, kad ją taip gini, bet jeigu ne, tai galim baigt tą diskusiją, kuri, tiesą sakant, nei vienos tiesiogiai mūsų neliečia.

Tik paskelbiau informaciją, o ją priims kaip kas nori. Kam tai tinka - lankys, o kam nepriimtina - žinos ir nenustebs  mirksiukas.gif

Mokyklos direktorė? lotuliukas.gif
Esu trijų vaikučių mama. Man 40 metų.
Pastebėjau, kad pirmagimių mamos labai mėgsta pasišakoti. Su kiekvienu vaiku ir ateinančia patirtimi tas karštumas mažėja.
Ginu šią mokyklą todėl, kad matau, kaip joje dirbama. Pasiseka mokytojai, kuri gauna sutvarkytą klasę su visa reikiama įranga. Mano mokytojai teko pačiai susirasti nuomojamas patalpas, pačiai pasirūpinti remontu, pačiai nusipirkti kiliminę dangą ir viską, ko reikia. Aišku, viskas už savo pinigus. Ir todėl man pikta, kad kai esama tokių entuziastų, piktinamasi dėl kažkokių 80 litų...
Atsakyti