Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(ilmantina @ 2009 12 28, 14:13)
...Galiu pasakyti : nevesiu savo vaiko į Yamaha dėl to,kad vis ten veda  tongue.gif

Tai nėra jau taip blogai. Kaip sako mūsų mokytoja.. grupės - ne guminės lotuliukas.gif
Atsakyti
Man paaiskino ten, kad todel negalima moketi uz 1 karta, kad atseit, jei visi moketu uz 1 karta, ateitu tik koks 1 - 2 vaikai, o mokytoja turi zinoti, kad ateis nors keli...Man leido susimoketi uz 1 karta, nes pasakiau, kad dar nezinom ar lankysim, nes kraustomes is rajono. Is esmes ir man labai jau nepatinka, kad praleidus del ligos niekas pinigu negrazins, nebent, vaikas praleis daugiau nei pora kartu is eiles blink.gif Tai palankysim gal 1 - 2 men, po to ziuresim, nes vaikui labai patinka tarp kitu vaiku, ir kad dainuoja lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 12 28, 15:48)
Tai nėra jau taip blogai. Kaip sako mūsų mokytoja.. grupės - ne guminės  lotuliukas.gif

i pamokele ateina daug vaiku? g.gif pas mus vos 3 - 4
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 28, 16:57)
i pamokele ateina daug vaiku?  g.gif pas mus vos 3 - 4

Priklauso nuo amžiaus grupės. Pvz, klavišiniais groja ne daugiau kaip 4 vaikai grupėje. Mes visą laiką derinamės, jei kuri mergaitė suserga, nes tada ji kažko naujo neišmoksta ir stabdomas grupės darbas. Jau geriau užsiėmimą atidedam ir susirenkam kitą dieną, kad būtų visos.
O juk ir visų amžiaus grupių užsiėmimuose kiekvieną kartą mokoma kas nors naujo, todėl praleisti yra negerai.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 12 28, 19:32)
Priklauso nuo amžiaus grupės. Pvz, klavišiniais groja ne daugiau kaip 4 vaikai grupėje. Mes visą laiką derinamės, jei kuri mergaitė suserga, nes tada ji kažko naujo neišmoksta ir stabdomas grupės darbas. Jau geriau užsiėmimą atidedam ir susirenkam kitą dieną, kad būtų visos.
O juk ir visų amžiaus grupių užsiėmimuose kiekvieną kartą mokoma kas nors naujo, todėl praleisti yra negerai.

na, taip supratau, kad musu grupeje vietos 8 g.gif , bet vaikai nesusirenka. tai kol kas ner ko sakyti, kad grupes negumines.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 28, 19:54)
na, taip supratau, kad musu grupeje vietos 8 g.gif , bet vaikai nesusirenka. tai kol kas ner ko sakyti, kad grupes negumines.

Čia kaip kur. Mes tuoj kelsimės į didesnes patalpas, nes mažiukų grupės nebetelpa.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 12 28, 21:57)
Čia kaip kur. Mes tuoj kelsimės į didesnes patalpas, nes mažiukų grupės nebetelpa.

Čia man panašu į gudrią reklamą, kaip tarybiniais laikais - kur eilė, ten ir stoji apsipirkti. Taip ir čia - grupės perpildytos, eilė laukiančių, tad mokėkite ir tylėkite, jei kas netinka, nes į Jūsų vietą - šimtai... lotuliukas.gif

O realiai grupės pustuštės. Jos pilnos tik Vaižgantės pasisakymuose, nes ji "gina" savo verslą. 4u.gif

Gudru... biggrin.gif

O šiaip norėjau visus pasveikinti su Naujaisiais metais. Tegul Jums Tigras būna ramus ir įdomus... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ZEMIKA @ 2009 12 30, 18:20)
...O realiai grupės pustuštės. Jos pilnos tik Vaižgantės pasisakymuose, nes ji "gina" savo verslą.  4u.gif

Gudru... biggrin.gif

O šiaip norėjau visus pasveikinti su Naujaisiais metais. Tegul Jums Tigras būna ramus ir įdomus... drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif
Kažkaip neįsivaizduoju, kad Vaižgantė dirbtų Yamahoje.
P.s. mūsų grupė taip pat visa užpildyta mirksiukas.gif
Gerų ir sėkmingų tigro metų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 12 30, 23:10)
lotuliukas.gif
Kažkaip neįsivaizduoju, kad Vaižgantė dirbtų Yamahoje.
P.s. mūsų grupė taip pat visa užpildyta  mirksiukas.gif
Gerų ir sėkmingų tigro metų  4u.gif

Pas mus grupeje gal ir yra kelio vietos, bet neperdaugiausia schmoll.gif

Geru, siltu artejanciu nauju metu!
Atsakyti
QUOTE(ZEMIKA @ 2009 12 30, 18:20)
Čia man panašu į gudrią reklamą, kaip tarybiniais laikais - kur eilė, ten ir stoji apsipirkti. Taip ir čia - grupės perpildytos, eilė laukiančių, tad mokėkite ir tylėkite, jei kas netinka, nes į Jūsų vietą - šimtai... lotuliukas.gif

O realiai grupės pustuštės. Jos pilnos tik Vaižgantės pasisakymuose, nes ji "gina" savo verslą.  4u.gif

Gudru... biggrin.gif

Vaižgantė užsiima ezoterika, su muzika esu susijus tik tiek, kad kažkada mokiausi groti akordeonu, o dabar mano dukra lanko Yamahą...Jeigu man kažkas patinka- giriu, jei nepatinka- peikiu. Tai mano pasirinkimas.
Ir būtinai SM atsiranda skaičiuojančių mano pinigus ir besidominčių mano verslais biggrin.gif Tas lietuviškas pavyyyydas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 12 28, 16:57)

i pamokele ateina daug vaiku?  g.gif pas mus vos 3 - 4

mane draugė kalbino vest, nes sakė mokytoja prašė pažįstamus pakviest. Vaikų irgi susirenka kokie 4-5 ir tai ne visada. Čia mažiukai, dvimečiai. Kaune g.gif
Atsakyti
ZEMIKA, man Tavo mąstymas panašus į tarybinių laikų-kuo daugiau gauti nemokamai, nesvarbu ko tongue.gif
Su Naujais 000059.gif
Atsakyti
QUOTE(enine @ 2010 01 02, 17:35)
ZEMIKA, man Tavo mąstymas panašus į tarybinių laikų-kuo daugiau gauti nemokamai, nesvarbu ko tongue.gif 
  Su Naujais  000059.gif

o kodel mes turime moketi uz pamokeles, kuriu nelankeme tongue.gif o ypac del ligos g.gif
Atsakyti