kaip kokia prasme ? siulyti darba ,jus pagalvokit kiek zmoniu bedarbiai ,dabar jau zmogui nesvarbi spacialybe svarbu DARBO GAUTI ,o ka jos turi pas save ta jos ir siulo .nereikia pykti ant tu tarpininkiu ,jos juk nekaltos .dabar ne toks laikas kad ateini i birza ,pasiemi pilna numeriu ir skambineji ,dabar rasi darba tai tas pats kai islosti loterijoje !
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 09 27, 12:23)
kaip kokia prasme ? siulyti darba ,jus pagalvokit kiek zmoniu bedarbiai ,dabar jau zmogui nesvarbi spacialybe svarbu DARBO GAUTI ,o ka jos turi pas save ta jos ir siulo .nereikia pykti ant tu tarpininkiu ,jos juk nekaltos .dabar ne toks laikas kad ateini i birza ,pasiemi pilna numeriu ir skambineji ,dabar rasi darba tai tas pats kai islosti loterijoje !
kažkaip nesusikalbam.
jos nesiūlo bet kokio darbo. Siūlo arba pagal išsilavinimą, arba pagal patirtį. Gi nesiūlys žmogui su inžinieriniu išsilavinimu buhalterinio darbo ir pan. O jei atsiranda darbas pagal išsilavinimą, mano galvą, galėtų ir paskambinti, Žinoma, ne man vienai, bet čia jau renkasi darbdavys, ar ne? o gal tarpininkė nusprendžia, kam paskambinti, o kam nelabai?
Nieko iš jos (darbo biržos) aš ir nesitikiu. Tik kiekvienas turi dirbti savo darbą. O laiko - nepasakokit, kiek buvau ryte - taip daug žmonių. O nueikit po 15 valandos - nieko ten nebėra.
Nors ne, klystu, siūlo
Draugė pasakojo, ji dar motinystės atostogose, bet užsiregistravus DB, nes firma bankrutavo (buvusi kolegė). Ji baigusi muzikos akademiją, sakė, kiek nueina, tiek jai tarpininkė aiškina, kad ji nieko nesugeba, ir praeitą kartą pasiūlė viešųjų darbų, kai draugė paklausė, ką reik daryt. tai ji atsakė: valyt tualetus, šluot gatves.. nors puikiai žino, kad ji augina du mažus dvynukus, bet su tokiais pasiūlymais, mano galva yra grynas pasityčiojimas.
Beje, labai būtų įdomu, gal kas Vilniuje pas kažkokią tarpininkę su pavarde galūne -aitė vaikšto? būtų įdomu išgirsti, ar iš visų ji taip tyčiojasi. Čia papasakojau tik esmę.
QUOTE(Aleksandritas @ 2009 09 27, 12:36)
kažkaip nesusikalbam.
jos nesiūlo bet kokio darbo. Siūlo arba pagal išsilavinimą, arba pagal patirtį. Gi nesiūlys žmogui su inžinieriniu išsilavinimu buhalterinio darbo ir pan. O jei atsiranda darbas pagal išsilavinimą, mano galvą, galėtų ir paskambinti, Žinoma, ne man vienai, bet čia jau renkasi darbdavys, ar ne? o gal tarpininkė nusprendžia, kam paskambinti, o kam nelabai?
Aš nesu nieko pabaigusi, dabar tik mokausi antram kurse finansaus neakivaizdžiai. Man pasiūlė pardavimo vadybininkės darbą. Tokio darbo nesu dirbusi O kad ar darbdavys renkasi, tai abejoju Apie mane ten niekas nežinojo kad ateisiu. Ir apskritai jie pirmą kartą pamatė rekomendaciją iš DB, nežinojo ką rašyt, nors ta firma gyvuoja jau ne vienus metus.
QUOTE(Aleksandritas @ 2009 09 27, 13:36)
Draugė pasakojo, ji dar motinystės atostogose, bet užsiregistravus DB, nes firma bankrutavo (buvusi kolegė). Ji baigusi muzikos akademiją, sakė, kiek nueina, tiek jai tarpininkė aiškina, kad ji nieko nesugeba, ir praeitą kartą pasiūlė viešųjų darbų, kai draugė paklausė, ką reik daryt. tai ji atsakė: valyt tualetus, šluot gatves.. nors puikiai žino, kad ji augina du mažus dvynukus, bet su tokiais pasiūlymais, mano galva yra grynas pasityčiojimas.
Beje, labai būtų įdomu, gal kas Vilniuje pas kažkokią tarpininkę su pavarde galūne -aitė vaikšto? būtų įdomu išgirsti, ar iš visų ji taip tyčiojasi. Čia papasakojau tik esmę.
na cia tai pasityciojimas tikras
na tokia man nepapuolus.bet irgi idomi siule man kursus ,sakau ok imsiu kaip tik bus ,o dabar nuejus apie kursus net nekalba ,sako kolkas nieko nezinau .o drauge nuejus pas savo tarpininke sake kad yra kursai ir butent toje specialybeje i kuria as galvojau eiti .nu zodziu nesuprasi .
Sveikutės
Vaikui suėjus 2 metams žadu stoti į biržą ir vat įdomu kaip su ta pažyma Juk reikia kažkokią pristatyti iš buvusios darbovietės O ar jos forma yra nustatyta ir darbovietėje buhalterė turi ją žinoti ir išduoti? O gal ją reikia iš kur nors išsiraukti (DB puslapio)?
Tikiuos supratot, ką čia pripaisčiau
Vaikui suėjus 2 metams žadu stoti į biržą ir vat įdomu kaip su ta pažyma Juk reikia kažkokią pristatyti iš buvusios darbovietės O ar jos forma yra nustatyta ir darbovietėje buhalterė turi ją žinoti ir išduoti? O gal ją reikia iš kur nors išsiraukti (DB puslapio)?
Tikiuos supratot, ką čia pripaisčiau
QUOTE(♠Aušra♠ @ 2009 09 27, 13:47)
dabar kekvienam darbe yra atranka ,kad ir valytojos.nueini parasai prasyma aprodo darbo vieta ir liepia laukti skambucio ,o ar tavepriims dar nezinia
QUOTE(Aleksandritas @ 2009 09 27, 13:36)
Nieko iš jos (darbo biržos) aš ir nesitikiu. Tik kiekvienas turi dirbti savo darbą. O laiko - nepasakokit, kiek buvau ryte - taip daug žmonių. O nueikit po 15 valandos - nieko ten nebėra.
Nors ne, klystu, siūlo
Nors ne, klystu, siūlo
tai beabejo, skambina tik tiems, toms kurie atnesa sokoladuka, nebukit juokingos, darbo vietos viena diena atsiranda, kita diena jos jau nebuna, jei darbdavys daro atranka, tada gal skambineja zmonems, o jei naudojiesi internetu, puikiausiai gali matyti darbo vietas
Po 15 valandos turbut kavute tas dvi valandas geria
! | Skyrelyje "Socialinių reikalų labirintuose" draudžiama atidarinėti temas, kuriose kaupiama 50 psl. vieno-dviejų žodelių komentarų, kuriuose dalijamasi informacija - kada, kur ir kuri supermama gavo/negavo išmokas. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o ne keletą dienų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios, vertingos ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu ir naudinga skaityti visiems lankytojams ir po daugelio mėnesių/metų nuo jų parašymo. Naudoti forumą kitokiais tikslais yra draudžiama. Visi organizaciniai pasisakymai ir paplepėjimai (pvz. "ar jau gavote pašalpą?", "aš jau gavau", "o aš vis dar laukiu", "aš negavau") yra trinami. Paliekama tik pati svarbiausia informacija apie pašalpas. Antraip, ieškantiems konkrečios informacijos apie jas, reikės vartyti "n" puslapių ir gaišti brangų savo laiką |
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 09 28, 13:29)
sveika, man rugsėjį bus nepilnas ir paskutinis. liksi biržoje?
Ne manes niekas neklause sako, viskas turi individualia veikla tai ir nebesi, ir tik nutraukus veikla galeciau vel kreiptis.
Tai idomu yra tai kad ta pacia diena jau internete neberode man nei ismoku nei dalyvavimo laiko, tai net nezinau kiek man ten ko priskaiciuota.
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 09 28, 14:29)
sveika, man rugsėjį bus nepilnas ir paskutinis. liksi biržoje?
geriau likti, nes as isejau geguzes gale. kai baigesi ismoka,
o dabar vyro firma bankrutavo, tai vel uzsirasiau,
ir nezinau ar skaitosi man 6 men. buvimas birzoje
soc. paramai , sildymui pvz., nes pagal pajamas iseitu maziau 350 lt zmogui...
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 09 27, 14:09)
na cia tai pasityciojimas tikras
na tokia man nepapuolus.bet irgi idomi siule man kursus ,sakau ok imsiu kaip tik bus ,o dabar nuejus apie kursus net nekalba ,sako kolkas nieko nezinau .o drauge nuejus pas savo tarpininke sake kad yra kursai ir butent toje specialybeje i kuria as galvojau eiti .nu zodziu nesuprasi .
Na mano viena kolegė buhalterinius kursus gavo tik per pažintį ir supratau,kad ir pinigėlių pamokėjo.Už šokolado plytą ar kavos poką,nieks kursų gerų neduoda
QUOTE(Aleksandritas @ 2009 09 27, 14:36)
kažkaip nesusikalbam.
Nors ne, klystu, siūlo
Nors ne, klystu, siūlo
as vaisciojau pas aite,bet ji buvo is nauos vilnios.nu ciudna ji man. gal mazu ta pati