Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža 4 tema

QUOTE(agute77 @ 2010 01 21, 22:28)
Tris men. po 650lt,o kitus 50% algos,tai manau apie 400lt. mirksiukas.gif

man sake kad pirmus 3men po 650lt o kitus 3men bijau dabar suklisti su litukais bet apie 545;t gale nepamenu skaiciaus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 01 21, 21:11)
sseip kiek man sake kai iseini savo noru tai is darbo negausi nieko.

Neklaidinkit, nesvarbu kaip išėjot, jei yra 18 mėn. pašalpa priklauso
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 01 22, 01:49)

turėta mintyje,kad iš DARBO negaus išeitinės komensacijos.
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 01 22, 00:49)

savo noru isejus ar mokamos ismokos? pagal DB ta informacine lentele iseina kad ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 01 22, 01:49)

Taigi paskaitykite ką cituojate, aiškiai parašyta, kad jei išeinate savo noru tai darbdavys nieko nemoka mirksiukas.gif
O pašalpa ar priklauso jau kitas dalykas, nesvarbu pagal kokų straipsnį išeisite jei yra 18 mėn. stažo per paskutinius 3 m. tada pašalpa priklauso, o jei firma bankrutavo tai ir tų 18 mėn. nereik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 22, 09:45)
Taigi paskaitykite ką cituojate, aiškiai parašyta, kad jei išeinate savo noru tai darbdavys nieko nemoka  mirksiukas.gif
O pašalpa ar priklauso jau kitas dalykas, nesvarbu pagal kokų straipsnį išeisite jei yra 18 mėn. stažo per paskutinius 3 m. tada pašalpa priklauso, o jei firma bankrutavo tai ir tų 18 mėn. nereik  rolleyes.gif

išėjau savo noru ,man darbo birža moka,turiu ta reikiama darbo minimalų stažą,jei darbdavys butų išmokėjęs išeitinę,darbo birža nemokėtu,kažkiek tai laiko,bet paskui nežinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimabuz: 22 sausio 2010 - 10:26
QUOTE(laimabuz @ 2010 01 22, 10:23)
išėjau savo noru ,man darbo birža  moka,turiu ta reikiama darbo minimalų stažą,jei darbdavys butų išmokėjęs išeitinę,darbo birža nemokėtu,kažkiek tai laiko,bet paskui nežinau

jus teisi, atsiprasau uz kalidinga informacija 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri galite atsakyti i man iskilusius klausimus.

Mano vaikuciui spali suejo 2 metukai, likau be darbo, siuo metu uzsiregistravusi darbo birzoje. Ir siandien suzinojau, kad vel laukiuosi, gimdyti kazkur rugsejo pabaigoje. Kadangi dabar esu nedirbanti ir neturiu darbo, tai pinigeliu negausiu is niekur, tik tuos 97 lt? Nes turbut negalioja tas, kad kol vaikui sueis 3 metukai galiu gauti is Sodros, nes siuo metu esu be darbo. Bet jei dabar susirasciau darba, tai gal pasigerinciau pinigine situacija
Atsakyti
QUOTE(agute77 @ 2010 01 21, 21:28)
Tris men. po 650lt,o kitus 50% algos,tai manau apie 400lt. mirksiukas.gif

Is kur cia jus traukiat tokia informacija kad moka 50% algos? ar skaitot darbo birzos puslapi kaip apskaiciuojama pasalpa? pagal jus, jei mano alga buvo 3000, tai oho kiek gauciau (aisku jei nebutu sumazine lubu) biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaKat: 22 sausio 2010 - 11:17
QUOTE(LinaKat @ 2010 01 22, 12:15)
Is kur cia jus traukiat tokia informacija kad moka 50% algos? ar skaitot darbo birzos puslapi kaip apskaiciuojama pasalpa? pagal jus, jei mano alga buvo 3000, tai oho kiek gauciau (aisku jei nebutu sumazine lubu) biggrin.gif

Yra zmoniu ,kuriu alga buvo ir 500lt.Nuo ju ir skaiciuojami procentai,O jei jusu 3000lt,jums visus 6 men. mokes tuos 650.lt.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti