QUOTE(Aleksandritas @ 2009 09 25, 14:44)
Vakar labai supykau. Buvau darbo biržoje, užrašė man ant lapelio telefoną, adresą, kuriuo paskambinus turiu susitart dėl pokalbio į subsidijuojamą vietą. Ir ką, išėjau, paskambinau, o ten man vyriškis sako, jau kokią savaitė kaip mes turime subsidijuojamą darbuotoją
ir darbo biržai tipo dokumentai jau išsiųsti
Tai jei turiu teisę gauti subsidijuojamą darbo vietą (nes mažas vaikas), galvoju, kodėl ji man nepranešė tada, kai ta vieta atsirado?
taip ir liks paslaptim musėt
tai bet tarpininke ka mate, ta ir siule, ji gi ne spec dave, jeigu dar nebuvo isimtas skelbimas, tai matyt, dar nebuvo pranesta...
o tokiu kaip jus manau, darbo birzoje, ne viena lankotes, visiems apskambint laiko neuztektu
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 09 25, 20:48)
aš jūsų nuomonei pritariu, nes logiškai mąstant taip ir turi būti, bet mano draugė dabar stovi biržoj, ir tuo pačiu darbovietė saugo vietą. Tai vat man ir įdomu ar taip būna, ar pas ją nuslėpta. Ji man aiškina kad viskas tvarkingai, nors netikiu niekaip. Jeigu tikrai taip įmanoma ir aš taip pasidaryti norėčiau. Nors DK tokių fintų neradau niekur parašyta
kaip bedarbe jinai tikrai negali buti iregistruota, nes juk reikia pateikti pazyma is darbovietes ir atleidimo straipsni, o beabejo kaip dirbanti ir ieskanti darbo, gali buti, kaip bet kuris zmogus
QUOTE(medison @ 2009 09 26, 21:47)
Kažką esu skaičiusi,tik dabar jau neberadau taip greit,apie seniūnijos skiriamą paramą po to,kai jau baigiasi ta 6 mėnesių pašalpa iš Darbo biržos.
Ar aš klystu? Ir ar reikia tada iš biržos kažkokią pažymą pristatyti,kad esi bedarbis?
pazymu is darbo birzos nereikia pristatyti, kadangi jie mato duomenis apie jus, o ar skiriama pasalpa is seniunijos bus ar priklauso nuo jusu turto, pajamu, seimos nariu skaiciaus