Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža 4 tema

QUOTE(*Širdelė* @ 2009 09 25, 14:29)
Pirmadienį eisiu pati aiškintis tada kas ir kaip su tom pašalpom. Man išvis buvo akibrokštas kai pasakė kad mūsų miestas teisininkų neberegistruoja. Nesvarbu, tema ne apie tai

Čia http://www.supermama...owtopic=492479c yra paskelbtos taisyklės. Perskaitykit jas, kad paskui nekiltų nesusipratimų. Tikiuosi malonaus bendradarbiavimo  4u.gif

ką reiškia neregistruoja? koks skirtumas kokia specialybė?
gal norėjo pasakyt, kad į valstybės tarnybą eina konkursų būdu...

Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 09 25, 16:31)
ką reiškia neregistruoja? koks skirtumas kokia specialybė?
gal norėjo pasakyt, kad į valstybės tarnybą eina konkursų būdu...

Mane atsisakė registruoti, bet kadangi esu vis dar motinystės atostogose tai nekreipiau dėmesio, bet tuoj mažiui bus du metai, tai ir noriu viską išsiaiškinti.

Gal jūs tada žinot. kai išeidinėjau atostogų prašymą parašiau kad išeinu iki 3 metų. jeigu stojuosi į darbo biržą ar man būtina išeiti iš ankstesnės darbovietės? Ji man saugos vietą iki trejų metų? Nes jei visai nieko negaučiau, tai bent jau ten turėčiau kur grįšti. Ar aš aiškiai parašiau? tikiuosi supratot ko klausiu 4u.gif
Atsakyti
darboviete tai saugos vieta kol jums baigiasi atostogos,o paskui jei iseisit is darbo tai ir stokit i birza.

birza,registruoja bedarbius ,o jus rasot jeigu stojuosi į darbo biržą ar man būtina išeiti iš ankstesnės darbovietės tai jusu juk neregistruos birza ,nes busit neisejus is darbo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperBrunetė: 25 rugsėjo 2009 - 19:35
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 09 25, 20:33)
darboviete tai saugos vieta kol jums baigiasi atostogos,o paskui jei iseisit is darbo tai ir stokit i birza.

birza,registruoja bedarbius ,o jus rasot jeigu stojuosi į darbo biržą ar man būtina išeiti iš ankstesnės darbovietės tai jusu juk neregistruos birza ,nes busit neisejus is darbo  g.gif

aš jūsų nuomonei pritariu, nes logiškai mąstant taip ir turi būti, bet mano draugė dabar stovi biržoj, ir tuo pačiu darbovietė saugo vietą. Tai vat man ir įdomu ar taip būna, ar pas ją nuslėpta. Ji man aiškina kad viskas tvarkingai, nors netikiu niekaip. Jeigu tikrai taip įmanoma ir aš taip pasidaryti norėčiau. Nors DK tokių fintų neradau niekur parašyta
Atsakyti
o taip tai tikrai niekur negirdejau schmoll.gif kad galima stoveti birzoje ir buti idarbintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2009 09 24, 14:04)
Tai gal pas tą pačią tarpininkę vaikštom tongue.gif Nes aš irgi 16 d. buvau, o dar nepaskaičiuota.

pas mane paskaičiavimas jau atsirado šiand.
Tai dabar jau lauksiu pinigėlių blush2.gif

o kaip pas jus reikalai? blush2.gif 4u.gif

! 
Draudžiama - šiukšlinti/talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
* rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas;
*rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.
Visi organizaciniai pasisakymai ir paplepėjimai (pvz. "ar jau gavote pašalpą?", "kas naujo", "paskaičiavimai yra") yra trinami. Paliekama tik pati svarbiausia informacija apie pašalpas. Antraip, ieškantiems konkrečios informacijos apie jas, reikės vartyti "n" puslapių ir gaišti brangų savo laiką.

Radus pakartotinai, bus skiriami įspėjimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Širdelė*: 26 rugsėjo 2009 - 18:32
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 09 25, 20:48)
aš jūsų nuomonei pritariu, nes logiškai mąstant taip ir turi būti, bet mano draugė dabar stovi biržoj, ir tuo pačiu darbovietė saugo vietą. Tai vat man ir įdomu ar taip būna, ar pas ją nuslėpta. Ji man aiškina kad viskas tvarkingai, nors netikiu niekaip. Jeigu tikrai taip įmanoma ir aš taip pasidaryti norėčiau. Nors DK tokių fintų neradau niekur parašyta

Dirbantis žmogus gali būti registruotas darbo biržoje kaip ieškantis darbo. Tačiau jis neturi bedarbio statuso ir žinoma negauna bedarbio pašalpos.
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 09 25, 21:15)
Dirbantis žmogus gali būti registruotas darbo biržoje kaip ieškantis darbo. Tačiau jis neturi bedarbio statuso ir žinoma negauna bedarbio pašalpos.

teisingai,. apie tai ir www.ldb.lt tinklapy rasho, tai bus statusas tada "ieskantis darbo" . juk gali gauti ispejima apie atleidima ir toliau dar dirbti kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Aleksandritas @ 2009 09 25, 13:44)

Norėjau dar paklaust, kaip darbo birža siūlo darbus, jei atsiranda tinkamas? Jei ateinu vieną kartą į mėnesį, o darbas atsiranda tarpe tarp atėjimų, jos turi mums paskambinti, ar panašiai?  g.gif

Aš visai neseniai buvau gavusi skambutį iš DB dėl darbo. Pasakė tik tiek, kad reikia tą dieną atvažiuoti. Taip ir padariau. Pasiūlė darbą, davė rekomendaciją. Tik va jie neiškart tepaskambino, kai atsirado tas skelbimas. Aš jau buvau prieš kelias dienas nusiuntusi jiems CV, po to 5 dienų tik DB tepasiūlė ten darbą.
Atsakyti
Kažką esu skaičiusi,tik dabar jau neberadau taip greit,apie seniūnijos skiriamą paramą po to,kai jau baigiasi ta 6 mėnesių pašalpa iš Darbo biržos. g.gif Ar aš klystu? Ir ar reikia tada iš biržos kažkokią pažymą pristatyti,kad esi bedarbis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medison: 26 rugsėjo 2009 - 21:00
QUOTE(medison @ 2009 09 26, 21:47)
Kažką esu skaičiusi,tik dabar jau neberadau taip greit,apie seniūnijos skiriamą paramą po to,kai jau baigiasi ta 6 mėnesių pašalpa iš Darbo biržos. g.gif  Ar aš klystu? Ir ar reikia tada iš biržos kažkokią pažymą pristatyti,kad esi bedarbis? g.gif

QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 09 26, 21:55)
būtų gerai  unsure.gif

jin mokama kas tris men .daugiau apie ja cia http://www.supermama...howtopic=477302
Atsakyti
QUOTE(Aleksandritas @ 2009 09 25, 14:44)
Vakar labai supykau. Buvau darbo biržoje, užrašė man ant lapelio telefoną, adresą, kuriuo paskambinus turiu susitart dėl pokalbio į subsidijuojamą vietą. Ir ką, išėjau, paskambinau, o ten man vyriškis sako, jau kokią savaitė kaip mes turime subsidijuojamą darbuotoją  blink.gif  blink.gif ir darbo biržai tipo dokumentai jau išsiųsti  g.gif
Tai jei turiu teisę gauti subsidijuojamą darbo vietą (nes mažas vaikas), galvoju, kodėl ji man nepranešė tada, kai ta vieta atsirado? unsure.gif taip ir liks paslaptim musėt laugh.gif

tai bet tarpininke ka mate, ta ir siule, ji gi ne spec dave, jeigu dar nebuvo isimtas skelbimas, tai matyt, dar nebuvo pranesta...
o tokiu kaip jus manau, darbo birzoje, ne viena lankotes, visiems apskambint laiko neuztektu smile.gif

QUOTE(*Širdelė* @ 2009 09 25, 20:48)

kaip bedarbe jinai tikrai negali buti iregistruota, nes juk reikia pateikti pazyma is darbovietes ir atleidimo straipsni, o beabejo kaip dirbanti ir ieskanti darbo, gali buti, kaip bet kuris zmogus smile.gif

QUOTE(medison @ 2009 09 26, 21:47)
Kažką esu skaičiusi,tik dabar jau neberadau taip greit,apie seniūnijos skiriamą paramą po to,kai jau baigiasi ta 6 mėnesių pašalpa iš Darbo biržos. g.gif  Ar aš klystu? Ir ar reikia tada iš biržos kažkokią pažymą pristatyti,kad esi bedarbis? g.gif

pazymu is darbo birzos nereikia pristatyti, kadangi jie mato duomenis apie jus, o ar skiriama pasalpa is seniunijos bus ar priklauso nuo jusu turto, pajamu, seimos nariu skaiciaus smile.gif
Atsakyti