Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža 4 tema

Likus iki gimdymo 70 dienu,eini pas savo ginekologa ji israso tau tokia pazyma,o su ja eini i savo gyvenamosios vietos seniunija ir ten uzpildysit prasyma ir gausit vienkartine ismoka nesciai-260lt.Visos kitos ismokos tik gimus vaikeliuj.
Kadangi as pries koki menesi pati tvarkiausi,tai tikrai zinau-seniau reikejo eiti i socialini,o dabar visas pasalpas reik tvarkytis savo seniunijoj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-ruta: 21 sausio 2010 - 10:19
QUOTE(mama-ruta @ 2010 01 21, 10:16)
Likus iki gimdymo 70 dienu,eini pas savo ginekologa ji israso tau tokia pazyma,o su ja eini i savo gyvenamosios vietos seniunija ir ten uzpildysit prasyma ir gausit vienkartine ismoka nesciai-260lt.Visos kitos ismokos tik gimus vaikeliuj.
Kadangi as pries koki menesi pati tvarkiausi,tai tikrai zinau-seniau reikejo eiti i socialini,o dabar visas pasalpas reik tvarkytis savo seniunijoj  ax.gif

Priklauso nuo miesto, Klaipedosj seniuniju nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorkytea @ 2010 01 21, 03:05)
Ačiū lb,bet gal gali pasakyt,kur man kreiptis,jei sodra sako,kad man niex nepriklauso?Gal i vaikų teises eit?

Sodra gerai sako, jei nedirbate tada jum niekas iš jos nepriklauso. Tiesiog galėtų būti žmoniški ir nėščią moterį ne varyti lauk, o pasakyti kur kreiptis 4u.gif
Dėl visų išmokų turite kreiptis į Socialinį paramos centra, tik prieš eidama pasiskambinkite, nes kai kuriuose miestuose dėl tokių išmokų reikia kreiptis į seniūnijas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 21, 10:28)
Sodra gerai sako, jei nedirbate tada jum niekas iš jos nepriklauso. Tiesiog galėtų būti žmoniški ir nėščią moterį ne varyti lauk, o pasakyti kur kreiptis  4u.gif
Dėl visų išmokų turite kreiptis į Socialinį paramos centra, tik prieš eidama pasiskambinkite, nes kai kuriuose miestuose dėl tokių išmokų reikia kreiptis į seniūnijas  mirksiukas.gif

siap nelabai suprantu Jusu pozicijos, Sodros atzvilgiu, jie zino savo darza ir jei neturite stazo ir jie nemoka, o visiem kietiem klausimam ir socialiainiai paramos centrai...nes pas mane i darba irgi atvaro ir skundziasi ka daryt ir pan, as gi neispresiu visu socialiniu problemu, zinau viena ausimi apie pasalpas ir pan bet kur kas ka daro ne, ir man tiesa pasakius neidomu, nes man kai reikia pati ieskausi o ne puolu pirmo valstybines istaigos darbuotojo 4u.gif kad nezino kas kur ir uz ka duoda
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 21, 11:53)
siap nelabai suprantu Jusu pozicijos, Sodros atzvilgiu, jie zino savo darza ir jei neturite stazo ir jie nemoka, o visiem kietiem klausimam ir socialiainiai paramos centrai...nes pas mane i darba irgi atvaro ir skundziasi ka daryt ir pan, as gi neispresiu visu socialiniu problemu, zinau viena ausimi apie pasalpas ir pan bet kur kas ka daro ne, ir man tiesa pasakius neidomu, nes man kai reikia pati ieskausi o ne puolu pirmo valstybines istaigos darbuotojo  4u.gif kad nezino kas kur ir uz ka duoda

Savo darbe dažnai susidurdavau su žmonėmis kurie nežino kur kreiptis. Ir ne mano darbas buvo juos apšviesti apie tai, bet... Visi mes žmonės ir neviską išmanom, todėl manau jei aš nueičiau kur ir pradėčiau blūdint, tai labai džiaugčiausi jei mane kažkas nukreiptų kur reikia. Valstybinį aparatą suprasti yra sudėtinga unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu toki klausimeli tikiuosi suprasit ka turiu omenyje.
Pries gimdyma dirbau vienoje firmoje, iseidama parasiau kad motinystes atostogu iseinu 3 metams,( nors zinau kad galima grysti anksciau) dabar vaikui mano 2m 3men. zinau kad atgal grysti i ta darba nera labai daug vilciu, taigi mastau eiti pradzei i darbo birza,. kiek zinau priklausytu man is darbo birzos pasalpa taip pat skaiciujama nuo gautos pasalpos.
bet jei as iseinu savo noru ir parasau pareiskima, ar gauciau ta pasalpa ar butinai mane turi patys atleisti.
nes man daug paprasciau pacei iseiti,
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2010 01 21, 13:57)
Pries gimdyma dirbau vienoje firmoje, iseidama parasiau kad motinystes atostogu iseinu 3 metams,( nors zinau kad galima grysti anksciau) dabar vaikui mano 2m 3men. zinau kad atgal grysti i ta darba nera labai daug vilciu, taigi mastau eiti pradzei i darbo birza,. kiek zinau priklausytu man is darbo birzos pasalpa taip pat skaiciujama nuo gautos pasalpos.
bet jei as iseinu savo noru ir parasau pareiskima, ar gauciau ta pasalpa ar butinai mane turi patys atleisti.

MANO SITUACIJA PANASI BUVO,TIK ZINAI PATARIMAS BANDYK GRIST I SAVO DARBO VIETA PAPRASCIAUSIAI NUEJUS PARASAI PRASYMA ,KAD NORI GRIST I DARBA,JEI JAU JIE NIEKO NEPASIULYS BENT KOMPENSACIJA ISMOKES,O JEI ISEISI SAVO NORU NIEKS NEPRIKLAUSYS,BIRZA MOKES MAZAI,NES NUO SIU METU BERODS 650 PRIKLAUSO,O AS NET NEGAVAU UZ GRUODI PINIGU DAR g.gif O DARBU PATIKEK NE MARIOS,BENT MANO PADETIS SUNKI KAD NEDIRBT SAVAITGALI TOKIU PASIULYMU PRAKTISKAI NERA g.gif
Atsakyti
QUOTE(ungrida @ 2010 01 21, 13:14)
MANO SITUACIJA PANASI BUVO,TIK ZINAI PATARIMAS BANDYK GRIST I SAVO DARBO VIETA PAPRASCIAUSIAI NUEJUS PARASAI PRASYMA ,KAD NORI GRIST I DARBA,JEI JAU JIE NIEKO NEPASIULYS BENT KOMPENSACIJA ISMOKES,O JEI ISEISI SAVO NORU NIEKS NEPRIKLAUSYS,BIRZA MOKES MAZAI,NES NUO SIU METU BERODS 650 PRIKLAUSO,O AS NET NEGAVAU UZ GRUODI PINIGU DAR g.gif O DARBU PATIKEK NE MARIOS,BENT MANO PADETIS SUNKI KAD NEDIRBT SAVAITGALI TOKIU PASIULYMU PRAKTISKAI NERA g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2010 01 21, 14:57)

sveika.na as ir buvau pasirasiusi iki 3m.taciau nuvykau i darba esanti vln.isejau abipusiususitarimu,gavau pinigeliu uz nepanaudotas atostogas.uzsirasiau i birza,gausiu po 650lt nes esu pradirbusi ta 18men laikotarpi.seip kiek man sake kai iseini savo noru tai is darbo negausi nieko.
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 01 21, 21:11)
sveika.na as ir buvau pasirasiusi iki 3m.taciau nuvykau i darba esanti vln.isejau abipusiususitarimu,gavau pinigeliu uz nepanaudotas atostogas.uzsirasiau i birza,gausiu po 650lt nes esu pradirbusi ta 18men laikotarpi.seip kiek man sake kai iseini savo noru tai is darbo negausi nieko.

Galima abipusiu susitarimu ,tada ir is DB pasalpa gausite mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas . norejau paklausti. lapkricio men paskaiciavo kad gausiu maximalia bedarbio pasalpa. dabar zinau kad uz sausi gausiu jau 650 lt. o kaip likusieji trys menesiai? irgi 650 ar dar maziau? (lape buvo parasyta kad virs 800 buciau gavus jei nebutu sumazine).
Atsakyti
QUOTE(LinaKat @ 2010 01 21, 21:23)
Labas . norejau paklausti. lapkricio men paskaiciavo kad gausiu maximalia bedarbio pasalpa. dabar zinau kad uz sausi gausiu jau 650 lt. o kaip likusieji trys menesiai? irgi 650 ar dar maziau? (lape buvo parasyta kad virs 800 buciau gavus jei nebutu sumazine).

Tris men. po 650lt,o kitus 50% algos,tai manau apie 400lt. mirksiukas.gif
Atsakyti