Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža 4 tema

QUOTE(gėliukas @ 2010 01 14, 10:53)
o iš tikro laiku, tai pvz kuriom dienom moka birža? 15 d? ar pas juos nėra kažkokios tikslios dienos?

Už gruodį turite gauti po to kai sausio mėnesį apsilankysite pas tarpininkę, bet ne anksčiau kaip 10 d. Nes pašalpą moka už praėjusį mėnesį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 14, 11:50)
Už gruodį turite gauti po to kai sausio mėnesį apsilankysite pas tarpininkę, bet ne anksčiau kaip 10 d. Nes pašalpą moka už praėjusį mėnesį  4u.gif

vakar apsilankem dabar laukiam
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 14, 12:50)
Už gruodį turite gauti po to kai sausio mėnesį apsilankysite pas tarpininkę, bet ne anksčiau kaip 10 d. Nes pašalpą moka už praėjusį mėnesį  4u.gif

buvau prieš savaitę, o dabar jau lauksiu biggrin.gif

pasitikrinau, yra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėliukas: 14 sausio 2010 - 13:50
Labas visoms 4u.gif

Atsiprasau jei toks klausimas jau buvo paminetas, tiesiog neradau atsakymo unsure.gif

Pvz jei 2008-2009m motinystes atostogos, o po ju stojant i darbo birza reikalinga pazyma is paskutines darbovietes, ar ne g.gif ir ar moka birza pinigelius jei iseini is darbo savo noru, nes tiesiog nera galimybiu dirbti tokiu grafiku ir valandom..

Busiu labai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarmine: 14 sausio 2010 - 14:22
QUOTE(Sarmine @ 2010 01 14, 14:15)
Labas visoms  4u.gif

Atsiprasau jei toks klausimas jau buvo paminetas, tiesiog neradau atsakymo unsure.gif

Pvz jei 2008-2009m motinystes atostogos, o po ju stojant i darbo birza reikalinga pazyma is paskutines darbovietes, ar ne  g.gif  ir ar moka birza pinigelius jei iseini is darbo savo noru, nes tiesiog nera galimybiu dirbti tokiu grafiku ir valandom..

Busiu labai dekinga uz atsakyma  4u.gif

Pazymos jau nebereikia. As irgi isejau is darbo savo noru po motinystes atostogu-pasalpa mokes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2010 01 14, 14:49)
buvau prieš savaitę, o dabar jau lauksiu  biggrin.gif

pasitikrinau, yra  thumbup.gif

Kada gruodi istojai i birza? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inex @ 2010 01 14, 18:35)
Pazymos jau nebereikia. As irgi isejau is darbo savo noru po motinystes atostogu-pasalpa mokes mirksiukas.gif

Labai aciu uz toki greita atsakyma 4u.gif
Atsakyti
labukas,
iskilo klausimas, mane atleido is darbo(darboviete bankrutavo) pries metus, buvau dekretinese, jose esu nuo 2006m, auginu dvi mergytes, mazajai gruodu suejo 2m. ar verta stoti i birza jei laukiuosi trecio vaikelio?
manau nelabai, vistiek po 5-6men tureciau iseiti i dekretines
jei kvailas klausimas nepykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2010 01 14, 13:49)
buvau prieš savaitę, o dabar jau lauksiu  biggrin.gif

pasitikrinau, yra  thumbup.gif

o as dar negavau,galetu jau ir sumoket unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmine @ 2010 01 14, 22:02)
Labai aciu uz toki greita atsakyma  4u.gif

ner uz ka 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės.turiu lb daug kvailų klausimų į kuriuos man niekas neatsako (gal padėsit:)
1. Kokio dydžio db vienkartinė pašalpa (už gimdymą)?
2. Ar nėščia moteris turi teisę į kokią nors pašalpą, jei jau pusmetį stovi darbo biržoje? Ir ar po gimdymo bus kokios išmokos? Jei taip tai kokios?
3. Neštumo ir gimdymo atostogų biuletenį geriau tvarkytis prieš gimdymą ar po gimdymo? Nes girdėjau, kad jei būna komplikuotas gimdymas,tai didesnė išmoka priklauso,ar klystu?
Pleeez,apsiskaitę žmonės-padėkit!
Atsakyti
Laba diena. Norėčiau paklausti ar baigęs kolegiją studentas, iškart įstojęs i darbo biržą turi gauti nedarbo draudimo išmoką?

Ir jeigu taip, tai ar neišmokėtą pašalpą galima susigrąžinti ir kokiu būdu?

Ačiū.
Atsakyti