Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža 4 tema

QUOTE(Inex @ 2010 01 12, 16:52)
QUOTE(SuperBrunetė @ 2010 01 12, 15:45)

kiek jin kainuoja ?

nemokamai. O is paskutines darbuovetes pazymos apie dirbta laikotarpi nuo 2009-12-01 nebereikia mirksiukas.gif

pas mane tada senos zinios dar blush2.gif saunu kad nereik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(medison @ 2010 01 12, 16:00)
nesu tikra. Sakė visos pajamos kurios eina per mokesčių inspekcija g.gif
Jei deklaracijoje matomas neįgalumas,tada taip...

Taip neigalumas skaičiuojasi į pajamas ir atsiminusuoja ta suma iš pašalpos ir pašalpos gaunamas tik tas skirtumas.
Atsakyti
Gal kas zino jei gaunu ta pasalpa nedarbingumo,jei gausiu bilieteni tarkim dviems men. tai ar mokes ta pasalpa kaip mokeje,ar atides mokejima kol baigsis tas biletenis?
Atsakyti
QUOTE(Linaa @ 2010 01 12, 11:18)
O gal žinote kam reikia pateisinimą už praleistas dienas nešti? Tam mokymo centrui ar DB? Ir reikia biuletenio ar užtenka pažymos?

Pas mus užtenka pažymos ir ją reikia nešti į mokymo centrą, tam žmogui kuris yra už jus atsakingas. Matot jis pildo tokius žurnalus, kur rašo kiek kas buvę, valandomis. Tarkim aš negaliu ateit ir pasakau mokytojai, ji nieko nežymi ir man užskaito tą dieną. jei nuneši pažymąą ar biuletenį, tau už tas dienas nemokės stipendijos.
Papildyta:
QUOTE(mama-ruta @ 2010 01 12, 20:41)
Gal kas zino jei gaunu ta pasalpa nedarbingumo,jei gausiu bilieteni tarkim dviems men. tai ar mokes ta pasalpa kaip mokeje,ar atides mokejima kol baigsis tas biletenis?

Tuo ,metu kai būsi nedarbinga, tai nemokės, nes tu negalėsi ieškotis darbi iri sirgti vienu metu. Tai gaunasi, kad atsideda ir kiek žinau mokėjimas atsideda. Tiksliai nežinau.
Atsakyti
Kazin jei vyras istojo i birza gruodzio pirmom dienom,ar yra tikimybe sy men gauti pasalpa????? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 01 12, 22:30)
Kazin jei vyras istojo i birza gruodzio pirmom dienom,ar yra tikimybe sy men gauti pasalpa????? ax.gif

Nu teoriškai taip mirksiukas.gif . Pašalpa mokama už praeitą mėnesį. Lygiai kaip darbe alga. Taip, kad gausit už gruodį, tik ne už pilną ,mėnesį, kokia savaitė atsiminusuos. O jau kiek birža vėluoja paskutiniu metu, tai nzn g.gif Aš gaunu stipendiją, o ji niekad nevėluoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 01 12, 22:30)

Priklauso nuo to kada paskirta pašalpa. Jei pašalpą paskyrė gruodį tada sausį jau turi gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 13, 09:13)
Priklauso nuo to kada paskirta pašalpa. Jei pašalpą paskyrė gruodį tada sausį jau turi gauti  smile.gif

taip paskyre gruodi ir pasirase,tik man buvo,kai istojau i birza geguzi,o gavau pirma pasalpa liepa,nors sake kita menesi perves uz geguzio,bet deja nesulaukiau,tai klausymas kaip cia su vyru bus. g.gif o pinigu mirtinai reikia
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 01 13, 10:26)
taip paskyre gruodi ir pasirase,tik man buvo,kai istojau i birza geguzi,o gavau pirma pasalpa liepa,nors sake kita menesi perves uz geguzio,bet deja nesulaukiau,tai klausymas kaip cia su vyru bus. g.gif o pinigu mirtinai reikia

Matai, pašalpos dažnai vėluoja. Aš savo pirmąją, tai gavau po pusantro mėnesio tiktais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 01 13, 11:41)
Matai, pašalpos dažnai vėluoja. Aš savo pirmąją, tai gavau po pusantro mėnesio tiktais doh.gif

negazdinkite verysad.gif i taip nikas
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 13, 12:53)
negazdinkite  verysad.gif  i taip nikas

O vat gal jums pasiseks ir kaip tik gausite laiku mirksiukas.gif Pvz jau šią savaitę. Tikėkimės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 01 13, 13:03)
O vat gal jums pasiseks ir kaip tik gausite laiku mirksiukas.gif Pvz jau šią savaitę. Tikėkimės mirksiukas.gif

o iš tikro laiku, tai pvz kuriom dienom moka birža? 15 d? ar pas juos nėra kažkokios tikslios dienos?

turėčiau gaut ir aš pirmą išmoką ax.gif
Atsakyti