Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža 4 tema

QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 06, 14:18)
vien del to visiem galintiem neskite muila is cia, niekas jums nepades, niekam neidomu kad nesuduri galo su galu, dar sumazins viska atims, kad dirbtumete darba kurio nera arba i kuri nepriima nes nepatinkate...

o kaip slauga? turi gi jie kaska moketi?

kur jau cia taip greit nuleksi,jei butu kur tai manau visi is tos su... lt ..isdumtu seniausiai .gaunam prieziura ir neigalumas vaiko,bet kas augina neigalius vaikus,tas zino kiek kainuoja visokie vaistai,proceduros,mes esam is klp,o daznai vazinejam i kauna ir vilniu,tai keliones kainuoja,kartais soc paramos centras nuveza nemokamai jei turi laisva transporta,o dabar dar ir ten sumazino finansavymus,nu kaip ir visur tas pats,BAISU BAISU BAISU BAISU BAISU
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 01 06, 14:15)
o tai cia toks istatymas visalaika buvo ar naujais isleistas? g.gif

Visada mokėjo tik iki 30 dienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 06, 11:58)
Nu jum nepavydėtina situacija. Mokės pašalpą kiek priklauso, tik jai pasibaigus mokėjimą pratęs 30 dienų, t.y. dar vieną mėnesį. Bet pašalpą moka kai prsitatote biuletenį, tai turbūt tą pusę metų kol turėsite biuletenį negausite jokių pinigų  g.gif
Manau reikia būtinai skambinti į biržą ir klausti kaip viskas bus šiuo konkrečiu atveju, bet žinau, kad kol biuletenis neuždarytas tai jokių pinigų nemoka.

Tai reikia po mėnesio nueit pas daktarę užsidaryt biuletenį ir atsidaryt naują,aš kai nėščia buvau tai vos nevisą nėštumą su biuleteniu buvau tai kas mėnesį lygtais biuletenį uždarinėdavo ir pradėdavo naują be pertraukos.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2010 01 06, 14:02)
Tai reikia po mėnesio nueit pas daktarę užsidaryt biuletenį ir atsidaryt naują,aš kai nėščia buvau tai vos nevisą nėštumą su biuleteniu buvau tai kas mėnesį lygtais biuletenį uždarinėdavo ir pradėdavo naują be pertraukos.

biuleteni gauti iamanoma tik uz ji kiek moka cia klausimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 06, 14:05)
biuleteni gauti iamanoma tik uz ji kiek moka cia klausimas  doh.gif

skaiciuos nuo tos mazesnes sumos jei gaunat ismokas..t.y nuo tos mazesnes kuria skiria po 3 menesiu..
Atsakyti
QUOTE(nigma @ 2010 01 06, 15:37)
skaiciuos nuo tos mazesnes sumos jei gaunat ismokas..t.y nuo tos mazesnes kuria skiria po 3 menesiu..

dabar ziuriu neusikalbam, klausimas toks uz koki laikotarpi sodra apmoka biuleteni stovint darbo birzoj...(kalbame apie ilgesni negu 31diena)
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 06, 15:45)
dabar ziuriu neusikalbam, klausimas toks  uz koki laikotarpi sodra apmoka biuleteni stovint darbo birzoj...(kalbame apie ilgesni negu 31diena)

nu nesuprantu klausimo tada..auksciau siek tiek parasyta
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 06, 15:45)
dabar ziuriu neusikalbam, klausimas toks  uz koki laikotarpi sodra apmoka biuleteni stovint darbo birzoj...(kalbame apie ilgesni negu 31diena)

Taigi sakė,kad nepriklausomai nuo to kiek mėnesių būsi su biuleteniu tai iš tų mėnesių apmokės tik už vieną mėnesį.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif .Turiu klausimuka:bedarbio knygeleje kitas vizito laikas i DB yra vienoks,o laikas DB svetaineje nurodytas kitoks doh.gif ,diena ta pati,kuriuo laiku turiu pasirodyt,esu DB naujoke g.gif
Atsakyti
QUOTE(xairax @ 2010 01 07, 12:21)
Sveikos merginos 4u.gif .Turiu klausimuka:bedarbio knygeleje kitas vizito laikas i DB yra vienoks,o laikas DB svetaineje nurodytas kitoks doh.gif ,diena ta pati,kuriuo laiku turiu pasirodyt,esu DB naujoke g.gif

bet kada, man sakė, kad laikas nesvarbus mirksiukas.gif
aš sakiau, kad tinklapy nurodyta, kad galima keisti laiką, sako - mes nežiūrim ir nekontroliuojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 01 07, 14:12)
bet kada, man sakė, kad laikas nesvarbus  mirksiukas.gif
aš sakiau, kad tinklapy nurodyta, kad galima keisti laiką, sako - mes nežiūrim ir nekontroliuojam  biggrin.gif

Aciu 4u.gif ,dabar zinosiu.
Atsakyti
QUOTE(xairax @ 2010 01 07, 12:21)

Pas mane irgi taip buvo-nuejau pagal laika knyguteje 4u.gif
Atsakyti