Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža 4 tema

QUOTE(linaac @ 2009 09 24, 17:45)
Gal kas susidūrėt su tokia situacija?
Baigiasi motinystės ir vaiko auginimo atostogos,darbe gali pasiūlyti dirbti puse etato(nes kitaip nesigauna,vaika i darzeli turiu nuvesti as ir pasiimti as),beveik jau ir sutikau,bet ten nelabai patenkinti,kad tipo mažas vaikas,sirgs dažnai.Tai galvoju,kad reikia išeiti iš darbo.O jei užsiregistruosiu darbo biržoje,tai pašalpą mokės?Nes gaunasi,kad išeinu iš darbo savo noru,ar čia neturi reikšmės,kaip iš darbo išėjai.

Motinystės atostogos į stažą įsiskaičiuos, taigi jei du metus auginote vaiką pašalpą gausite, tik išmokos dydį skaičiuos pagal paskutinius 3 metus iki motinystės atostogų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 09 24, 18:17)
Motinystės atostogos į stažą įsiskaičiuos, taigi jei du metus auginote vaiką pašalpą gausite, tik išmokos dydį skaičiuos pagal paskutinius 3 metus iki motinystės atostogų  4u.gif

Biržoj buvau liepos mėnesį, tai man sakė kad pašalpa nepriklauso nes stažo nebeturiu, o aš iki kol išėjau į dekretą turėjau 3 m nepertraukiamo darbo stažą mastau.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Prašau pagalbos susigaudyti.Iš visų pusių mane puola,kad atseit darbo birža man turėtų mokėti pinigėlius,o aš sėdžiu nudelbus akeles ir karpau ausytėmis.
Nesu niekada dirbusi,taip pat niekados nesu ir darbo biržoje stovėjusi.Gaunu pačią mažiausią pašalpą 92 LT thumbup.gif auginu 6 mėn mergytę.Juk man nepriklauso daugiau jokie pinigėliai?Aš negaliu nieko reikalauti?O tuo labiau iš Darbo Biržos,kai nesu gyvenime dirbusi... net tokiu atveju,jeigu aš užsiregistruočiau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 09 24, 18:42)
Biržoj buvau liepos mėnesį, tai man sakė kad pašalpa nepriklauso nes stažo nebeturiu, o aš iki kol išėjau į dekretą turėjau 3 m nepertraukiamo darbo stažą mastau.gif

Tikrai turi priklausyti, gal papuolėte pas kokią naują darbuotoją, kuri nežinojo g.gif
Siūlau nueiti dar kartą ir pasikalbėti su kažkuo kitu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 09 25, 07:32)
Tikrai turi priklausyti, gal papuolėte pas kokią naują darbuotoją, kuri nežinojo  g.gif
Siūlau nueiti dar kartą ir pasikalbėti su kažkuo kitu  4u.gif

aš irgi taip manau, kad širdelei priklauso, būtinai eik dar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 09 25, 07:32)
Tikrai turi priklausyti, gal papuolėte pas kokią naują darbuotoją, kuri nežinojo  g.gif
Siūlau nueiti dar kartą ir pasikalbėti su kažkuo kitu  4u.gif

ir telefonu galima skambinti i informacija paklausti (tel. nr. bus www.ldb.lt)
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 09 24, 17:50)
Darbdavys mėnesį laiko negali mažinti etato, nebent Jūs sutiktumėt. O kad gautumėt pašalpą turi būti 18 mėn pradirbta. Laikas būtas motinystės atostogose nesiskaičiuoja

Klystate,as sunui suejus 3 metams,isejau is darbo ir atsistojau i darbo birza ir pinigelius gaunu,nes nuo 2008 01 01 visoms motinoms stazas skaiciuojasi.
Atsakyti
as irgi istojau i birza po 3,5 vaiko augino atostogu ir gaunu pasalpa,bet pries tai ir dirbus buvau nemazai smile.gif
Atsakyti
Merginos, o ar galima pasikeisti darbo biržoj tarpininkę?
Atsakyti
QUOTE(Aleksandritas @ 2009 09 25, 13:42)
Merginos, o ar galima pasikeisti darbo biržoj tarpininkę?

tai gi tarpininkės suskirstytos pagal rajonus g.gif
Atsakyti
Pirmadienį eisiu pati aiškintis tada kas ir kaip su tom pašalpom. Man išvis buvo akibrokštas kai pasakė kad mūsų miestas teisininkų neberegistruoja. Nesvarbu, tema ne apie tai

Čia http://www.supermama...owtopic=492479c yra paskelbtos taisyklės. Perskaitykit jas, kad paskui nekiltų nesusipratimų. Tikiuosi malonaus bendradarbiavimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 09 25, 14:29)
yra paskelbtos taisyklės. Perskaitykit jas, kad paskui nekiltų nesusipratimų. Tikiuosi malonaus bendradarbiavimo  4u.gif

na, ačiū dievui, kažkas sutvarkys, o tai jau buvau pavargus skaityt: gavau-negavau.

Norėjau dar paklaust, kaip darbo birža siūlo darbus, jei atsiranda tinkamas? Jei ateinu vieną kartą į mėnesį, o darbas atsiranda tarpe tarp atėjimų, jos turi mums paskambinti, ar panašiai? g.gif

Vakar labai supykau. Buvau darbo biržoje, užrašė man ant lapelio telefoną, adresą, kuriuo paskambinus turiu susitart dėl pokalbio į subsidijuojamą vietą. Ir ką, išėjau, paskambinau, o ten man vyriškis sako, jau kokią savaitė kaip mes turime subsidijuojamą darbuotoją blink.gif blink.gif ir darbo biržai tipo dokumentai jau išsiųsti g.gif
Tai jei turiu teisę gauti subsidijuojamą darbo vietą (nes mažas vaikas), galvoju, kodėl ji man nepranešė tada, kai ta vieta atsirado? unsure.gif taip ir liks paslaptim musėt laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleksandritas: 25 rugsėjo 2009 - 13:46