Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža 4 tema

QUOTE(bbbituteee @ 2010 01 05, 17:38)
as su tokiu klausimu.I darba birza reigstruotis eina jau koki 4 karta ir vis neuzregistruoja.Dabar paskutini karta kai nuejo pareiske, kad dar neuzregistruos nes darbo birzos knygele isimta Plungeje , pries koki 15 metu minimum.Ir jiem dabar reikia atsisiust dokumentus is ten.Nors nera nei dirbta Plungei nei gyventa tik tuo metu buvo paranku isiimt is ten.Ar taip gali but? Ar viesiem kas eina registruotis pagal deklaruota gyvenama vieta darbo birza siuncias dokumentus pries keliokia metu senumo is ten kur isimta knygele>? Man atrodo, kad cia laiko stumimas yra, nes nesuprantu tai be talono buvo- neprieeme, gavo talona vel ejo tada pareiske , kad ateit kita diena siandien jau nebespes, atejus kita diena pareiske kad dar tokiu ar tokiu docu reik( nors buvo klausta ko reikia ka atnest dave sarasa, bet pasirodo dar truko) dabar vel va jau atsisiut reikia kazka.nieko nebesuprantu ar visi kai eina registruotis tiek kartu vaiskto , kol uzregistruoj?nes jei tiek reikia eit ir kiekviena karta talona duoda tik po savaites anksciasusiai gi gali paskui vat ir trukt butent kokios dienos kad uztektu to stazo gaut pasalpai.nes pertuos 4 kartus jau dabar eina antras menuo ir dar neuzregistruoja niekaip. doh.gif  unsure.gif

taip siunciasi, as kai i vln atsikrausciau ir mano siuntesi is ten kur buvau registruota db, per pora savaiciu jau ateina dokumentai ir turi jus uzregistruoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Man iskilo klausimas. jei zmogus diebo ant minimumo, tai dabar, pasikeitus tvarkai ir max ismokai tapus 650 lt, pasalpos ismoka tesieks kelis simtus litu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2010 01 05, 21:52)
Man iskilo klausimas. jei zmogus diebo ant minimumo, tai dabar, pasikeitus tvarkai ir max ismokai tapus 650 lt, pasalpos ismoka tesieks kelis simtus litu? 4u.gif

Kaip yra maximali pašalpa, taip yra ir minimali. Tik dabar tiksliai nepamenu kokia ji g.gif Seniau berods, 360 ar kažkas panašaus buvo. Bus ko gero minimalus pragyvenimo lygis g.gif Gal kas tiksliau?
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2010 01 05, 20:52)

Aš dirbau ant puse etato,tuo metu alga buvo 330lt,kol buvau motinystės atostogose tas minimaliausias atlyginimas kilo,kilo ir mano motinystės pašalpa,dabar esu DB įstojus ir gaunu pašalpą 500 su viršum,tad aš ir nesuprantu kaip jie ten skaičiuoja,bet tikėjaus,kad gausiu mažiau,tad džiaugiuos,kad bent tiek gaunu.
Atsakyti
laba diena
Turiu klausimuka.Mano mama gruodzio pradzioj patyre trauma,gydymas ilgas,gydytojai sako kad biliotenis bus maziausiai 6men pratesinejams,o ji stovi birzoj,cia kazkur skaiciau kad uz bilioteni temokes tik menesi g.gif ,o poto nieko,ar tai tiesa?nes mes galvojom pusmeti gaus uz bilioteni,jei poto pageres savijauta,uzdarys bilioteni,ir galvojam kad tiek pat prasites ir birzoj laikotarpis kiek buvo bilioteni ir vel gaus ismoka g.gif .
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 01 06, 11:12)
laba diena
Turiu klausimuka.Mano mama gruodzio pradzioj patyre trauma,gydymas ilgas,gydytojai sako kad biliotenis bus maziausiai 6men pratesinejams,o ji stovi birzoj,cia kazkur skaiciau kad uz bilioteni temokes tik menesi g.gif ,o poto nieko,ar tai tiesa?nes mes galvojom pusmeti gaus uz bilioteni,jei poto pageres savijauta,uzdarys bilioteni,ir galvojam kad tiek pat prasites ir birzoj laikotarpis kiek buvo bilioteni ir vel gaus ismoka g.gif .

galvojote deja, tik menesiukas apmokamas, gal yra kokiu issimciu siulyciau su pacia vadybininke kalbet
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 06, 12:31)
galvojote deja, tik menesiukas apmokamas, gal yra kokiu issimciu siulyciau su pacia vadybininke kalbet

blink.gif schmoll.gif ot velnias,tai kaip ligoniams isgyvent,is ko tad vaistus pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 01 06, 12:12)
laba diena

Nu jum nepavydėtina situacija. Mokės pašalpą kiek priklauso, tik jai pasibaigus mokėjimą pratęs 30 dienų, t.y. dar vieną mėnesį. Bet pašalpą moka kai prsitatote biuletenį, tai turbūt tą pusę metų kol turėsite biuletenį negausite jokių pinigų g.gif
Manau reikia būtinai skambinti į biržą ir klausti kaip viskas bus šiuo konkrečiu atveju, bet žinau, kad kol biuletenis neuždarytas tai jokių pinigų nemoka.
Atsakyti
laba diena, galit gal patart..esu uzsiregistravus DB, nuo spalio men., dbr laukiuosi. kokie tolesni veiksmai mano turetu buti? pasalpos negaunu, nes stazas per mazas /ach, tos autorkes/ doh.gif gal kuri turi patirties? aisku, reiks skambintis savajai konsultantei..
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 01 06, 11:57)
blink.gif  schmoll.gif ot velnias,tai kaip ligoniams isgyvent,is ko tad vaistus pirkti g.gif

klausimu daug, ne tik ligoniam mes seimas auginam,issvaizduokite kad DB tik pusmeti gaus ir as manau neturi buti issimciu ir taip menesiu prasitesite....tada su vadybininke kad i atsiymejimus kaip nors nueitumete ir tuos 6 men gautumete
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 06, 12:58)
Nu jum nepavydėtina situacija. Mokės pašalpą kiek priklauso, tik jai pasibaigus mokėjimą pratęs 30 dienų, t.y. dar vieną mėnesį. Bet pašalpą moka kai prsitatote biuletenį, tai turbūt tą pusę metų kol turėsite biuletenį negausite jokių pinigų  g.gif
Manau reikia būtinai skambinti į biržą ir klausti kaip viskas bus šiuo konkrečiu atveju, bet žinau, kad kol biuletenis neuždarytas tai jokių pinigų nemoka.

Jau du kartu kaip pratesia bilioteni buvom nuveze tarpininkei,ji atsikopino,ir pasake kai uzdarys sy atvesti atgal,kad atsizymetu,bet kad va temokes sodra tik men to ir nepasake g.gif o galbut net nepusmeti bus bilioteni o dar ilgiau unsure.gif o tai cia toks istatymas visalaika buvo ar naujais isleistas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 06, 13:47)
klausimu daug, ne tik ligoniam mes seimas auginam,issvaizduokite kad DB tik pusmeti gaus ir as manau neturi buti issimciu ir taip menesiu prasitesite....tada su vadybininke kad i atsiymejimus kaip nors nueitumete ir tuos 6 men gautumete

na ir as pati stoviu birzoj,gavau pusmeti pasalpa,toliau nieko,nei darbo turiu nei ka,o ir priimti nieks nenori,nes auginu neigalu vaika,o plius daznai zergantis,tai valdziai nerupi,kaip zmones vercias,ir nepasiskusi...................................
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 01 06, 13:15)
na ir as pati stoviu birzoj,gavau pusmeti pasalpa,toliau nieko,nei darbo turiu nei ka,o ir priimti nieks nenori,nes auginu neigalu vaika,o plius daznai zergantis,tai valdziai nerupi,kaip zmones vercias,ir nepasiskusi...................................

vien del to visiem galintiem neskite muila is cia, niekas jums nepades, niekam neidomu kad nesuduri galo su galu, dar sumazins viska atims, kad dirbtumete darba kurio nera arba i kuri nepriima nes nepatinkate...

o kaip slauga? turi gi jie kaska moketi?
Atsakyti