QUOTE(bbbituteee @ 2010 01 05, 17:38)
as su tokiu klausimu.I darba birza reigstruotis eina jau koki 4 karta ir vis neuzregistruoja.Dabar paskutini karta kai nuejo pareiske, kad dar neuzregistruos nes darbo birzos knygele isimta Plungeje , pries koki 15 metu minimum.Ir jiem dabar reikia atsisiust dokumentus is ten.Nors nera nei dirbta Plungei nei gyventa tik tuo metu buvo paranku isiimt is ten.Ar taip gali but? Ar viesiem kas eina registruotis pagal deklaruota gyvenama vieta darbo birza siuncias dokumentus pries keliokia metu senumo is ten kur isimta knygele>? Man atrodo, kad cia laiko stumimas yra, nes nesuprantu tai be talono buvo- neprieeme, gavo talona vel ejo tada pareiske , kad ateit kita diena siandien jau nebespes, atejus kita diena pareiske kad dar tokiu ar tokiu docu reik( nors buvo klausta ko reikia ka atnest dave sarasa, bet pasirodo dar truko) dabar vel va jau atsisiut reikia kazka.nieko nebesuprantu ar visi kai eina registruotis tiek kartu vaiskto , kol uzregistruoj?nes jei tiek reikia eit ir kiekviena karta talona duoda tik po savaites anksciasusiai gi gali paskui vat ir trukt butent kokios dienos kad uztektu to stazo gaut pasalpai.nes pertuos 4 kartus jau dabar eina antras menuo ir dar neuzregistruoja niekaip.
taip siunciasi, as kai i vln atsikrausciau ir mano siuntesi is ten kur buvau registruota db, per pora savaiciu jau ateina dokumentai ir turi jus uzregistruoti