Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža 4 tema

QUOTE(ragana99 @ 2010 01 02, 14:57)

as tai nelabai isivaizduoju kaip ten tie kursai vyksta. as maniau kad ten pora kartu per savaite po pora valandu pasedesim ir viskas. o pazystama sake kad ji pardavejos kursus lanke, tai nuo 9 ryto iki 5 vakaro, 5 dienas per savaite!!!!! nu kaip i normalia mokymo istaiga eitum biggrin.gif o jau taip atpratus mokytis blush2.gif  lotuliukas.gif

Taip kursai vyksta kaip normalioj mokymo įstaigoj. Bet nepamirškit, kad ir stipendiją gaunate kaip algą 560lt. Ir dar kelionę birža apmoka. Nuolatinį ar talonėlius. Taip, kad nemanau, kad labai jau sunkus mokymasis nuo 9 iki 15 valandos...
Atsakyti
QUOTE(ragana99 @ 2010 01 02, 14:15)
vaikui vasary sueis 3 metai. bet as apskritai jokio darbo stazo neturiu. niekur niekada nedirbau blush2.gif na dirbau bet labai trumpai

pasalpa nepriklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimke2 @ 2010 01 02, 17:54)
Nes turiu ap[sisprest ar dirbt su patentu ar eit is darbo nes labai nenoriu to patento verysad.gif

blink.gif
labai paprastas patarimas: jei turit darbą, apie ką čia daugelis svajoja, tai ir dirbkit. Prarast darbą labai lengva, o susirasti paskui nebus taip paprasta.
Atsakyti
QUOTE(ragana99 @ 2010 01 02, 13:57)
tai vilniuj tai sake nuo sausio 20 turi administravimo kursai prasidet. as tik nepaklausiau kiek truks. na is esmes tai man kiek truks nera skirtumo, vistike bedarbe biggrin.gif  ydomu kiek mokes ir ka jie ten dar kompensuoja, pvz kelia ir t.t.

bet jeigu nori suspet i juos tai paskubek pas savo tarpininke, nes man tai dar visokiu reikalu liepe susitvarkyt kaip pvz - komisija gydytoju pereit. ir dar pas psichologa reikes nueit ir tada tipo jau galesiu mokytis smile.gif

as tai nelabai isivaizduoju kaip ten tie kursai vyksta. as maniau kad ten pora kartu per savaite po pora valandu pasedesim ir viskas. o pazystama sake kad ji pardavejos kursus lanke, tai nuo 9 ryto iki 5 vakaro, 5 dienas per savaite!!!!! nu kaip i normalia mokymo istaiga eitum biggrin.gif o jau taip atpratus mokytis blush2.gif  lotuliukas.gif

na ryt ar poryt reikes nuvaziuoti pas tarpinike ir paklausiu, nes vistiek namie bunu, nors as ir mokausi neakivaizdziai dar, bet jei nuo sausio 20 tai man butu labai patogu, nes ir sesija jau bus i pabaiga tai kaip tik po vienu mokslu galesiu i kitus eiti biggrin.gif jei aisku tarpininke dar duos eiti nes kai tokia tarpininke tai.. doh.gif
Atsakyti
kursai tikrai vyksta kasdien, kai ejau del padavejos-barmenes, sedejom nuo 9 berods iki 15-16 val. po to buvo ekzaminai, po to dar buvo praktika, kuri truko irgi visa diena, ar net ilgiau, bet pot pora dienu pertrauka 4u.gif
Atsakyti
ax.gif Noriu paklausti.Ar registruotis darbo birzoj gali tik tam mieste kur esi registruotas nepaisant to, kad gyveni kitam mieste? Pvz mano gyvenama vieta deklaruota provincijoj, bet dabar gyvenu Kaune.Ar galiu registruotis Kauno darbo birzoj ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nigma @ 2010 01 03, 22:26)
taip, tas laikotarpis kol busite ant biuletenio apsimokestins tuo pasalpos dydziu kuris jau po 3 men buna (tuo mazesniu) ir pasalpos mokejimo laikas prasites tiek dienu kiek busite ant biuletenio, taciau tai negali but ilgiau nei menesis

nesamone...mano MB prabuvo 2men ant biletenio DB,galejo testis iki ilgiau(iki 3-paskui perduoda komisijai del grupes),bet nebuvo reikalo smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 01 04, 15:21)
ax.gif Noriu paklausti.Ar registruotis darbo birzoj gali tik tam mieste kur esi registruotas nepaisant to, kad gyveni kitam mieste? Pvz mano gyvenama vieta deklaruota provincijoj, bet dabar gyvenu Kaune.Ar galiu registruotis Kauno darbo birzoj ? g.gif

Taip gali. Tik jei registruojatės Kaune, tada turite nurodyti faktinę gyvenamąją vietą Kaune.

QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 01 04, 15:55)
nesamone...mano MB prabuvo 2men ant biletenio DB,galejo testis iki ilgiau(iki 3-paskui perduoda komisijai del grupes),bet nebuvo reikalo smile.gif mirksiukas.gif

Tiesiog ne taip supratote. Biuletenis gali tęstis ilgiau, bet mokės neilgiau nei už mėnesį.
Atsakyti
Gausit merginos barti nuo moderatorės, kam ne į temą kalbat 4u.gif
Štai yra tema bendraminčiuose, kur galima kalbėt apie DB išmokas. Čia neleidžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(♠Aušra♠ @ 2010 01 04, 19:38)

Teatleižia mums moderatorė angel.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksandritas @ 2010 01 04, 10:42)
blink.gif
labai paprastas patarimas: jei turit darbą, apie ką čia daugelis svajoja, tai ir dirbkit. Prarast darbą labai lengva, o susirasti paskui nebus  taip paprasta.

tai as suprantu kad reikia brangint darba bet kad tas mano darbas ir taip jauciasi kad laikinai nes jau sunkoka ir alga sumazino tai as ir bijau kai jau visai atleis ar man tas patentas nebus pamaises ir gausiu pinigeliu nors is birzos kad nebuciau visai ant ledo likusi nes tikrai laikinai dar ta musu parduotuvele laikysis
Atsakyti
as su tokiu klausimu.I darba birza reigstruotis eina jau koki 4 karta ir vis neuzregistruoja.Dabar paskutini karta kai nuejo pareiske, kad dar neuzregistruos nes darbo birzos knygele isimta Plungeje , pries koki 15 metu minimum.Ir jiem dabar reikia atsisiust dokumentus is ten.Nors nera nei dirbta Plungei nei gyventa tik tuo metu buvo paranku isiimt is ten.Ar taip gali but? Ar viesiem kas eina registruotis pagal deklaruota gyvenama vieta darbo birza siuncias dokumentus pries keliokia metu senumo is ten kur isimta knygele>? Man atrodo, kad cia laiko stumimas yra, nes nesuprantu tai be talono buvo- neprieeme, gavo talona vel ejo tada pareiske , kad ateit kita diena siandien jau nebespes, atejus kita diena pareiske kad dar tokiu ar tokiu docu reik( nors buvo klausta ko reikia ka atnest dave sarasa, bet pasirodo dar truko) dabar vel va jau atsisiut reikia kazka.nieko nebesuprantu ar visi kai eina registruotis tiek kartu vaiskto , kol uzregistruoj?nes jei tiek reikia eit ir kiekviena karta talona duoda tik po savaites anksciasusiai gi gali paskui vat ir trukt butent kokios dienos kad uztektu to stazo gaut pasalpai.nes pertuos 4 kartus jau dabar eina antras menuo ir dar neuzregistruoja niekaip. doh.gif unsure.gif
Atsakyti