Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža 4 tema

QUOTE(*Širdelė* @ 2009 09 24, 18:42)
Biržoj buvau liepos mėnesį, tai man sakė kad pašalpa nepriklauso nes stažo nebeturiu, o aš iki kol išėjau į dekretą turėjau 3 m nepertraukiamo darbo stažą mastau.gif

Kažką nusišnekėjo,nes aš iki nėštumo dirbau 7 mėn.,per nėštumą buvau su biuleteniu,paskui 2 su puse metų motinystės atostogose,nutraukiau motinystės atostogas,išėjau iš darbo,įstojau į DB ir gaunu bedarbio pašalpą.
Atsakyti
Mes su vyru abu bedarbiai, man jau tris mėnesius mokėjo pašalpą dabar ji turėtu kaip ir sumažėt, bet gal kad labai mažos musų pajamos koks nors įstatymas mūsų pusėje ir pašalpos nemažintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2009 12 21, 12:50)
Mes su vyru abu bedarbiai, man jau tris mėnesius mokėjo pašalpą dabar ji turėtu kaip ir sumažėt, bet gal kad labai mažos musų pajamos koks nors įstatymas mūsų pusėje ir pašalpos nemažintu g.gif

schmoll.gif pajamų darbo birža nežiūrės,siūlau pasidomėti dėl socialiniu pašalpų,skyrelyje"mažas pajamas gaunantiems"
Atsakyti
cia ir vel as blush2.gif daug klausimu kyla, nes nesenai uzsiregistravau, o mano konsultante serga, lankaus vis pas kitas. idomu kada man tiketis pirmosios ismokos, uzsiregistravau lapkricio 3, paskutinis apsilankymas buvo gruodzio 11, ir vis dar nepravesta pasalpa. g.gif cia kazkas minejo kad rodo jog paskaiciuota, o kur toki skyreli rasti, pas mane prisijungus prie ismoku nieko panasaus neraso g.gif raso tik kad negavau dar ismokos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaKat @ 2009 12 21, 13:31)
cia ir vel as blush2.gif  daug klausimu kyla, nes nesenai uzsiregistravau, o mano konsultante serga, lankaus vis pas kitas. idomu kada man tiketis pirmosios ismokos, uzsiregistravau lapkricio 3, paskutinis apsilankymas buvo gruodzio 11, ir vis dar nepravesta pasalpa. g.gif  cia kazkas minejo kad rodo jog paskaiciuota, o kur toki skyreli rasti, pas mane prisijungus prie ismoku nieko panasaus neraso g.gif raso tik kad negavau dar ismokos ax.gif

Gausite si menesi, tik ismokos buna po to menesio 15d. iki galo menesio, bet buna kad ir veluoja labai, yra buve, kad gaunam tik dar kito menesio pradzioje. Kantrybes ir laukit, sumokes. O raso jums teisingai, nes dar ismokos negavote, irasas atsiras priespat pervedant pinigelius. Man veliausiai yra buve, kad irasas atsirado o pinigai ikrito po savaites, bet dazniausiai jau po keliu dienu ikrenta arba net ta pacia diena.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 12 21, 18:33)
O tai gal galit įdėt nuorodą kur galima pažiūrėt tuos paskaičiuotus pinigėlius 4u.gif

http://www.ldb.lt/LD...ce-2df5e86d0691

prisijunkite ir matysite skilti ISMOKOS ten matysite visus pinigelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 12 21, 19:33)
O tai gal galit įdėt nuorodą kur galima pažiūrėt tuos paskaičiuotus pinigėlius 4u.gif

Ieinate i www.ldb.lt, ten virsuje yra registracija, prisiregistruojate ir tada jau prisijunge matysite ivairias paslaugas tarp ju apie ismokas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaKat @ 2009 12 21, 14:31)
cia ir vel as blush2.gif  daug klausimu kyla, nes nesenai uzsiregistravau, o mano konsultante serga, lankaus vis pas kitas. idomu kada man tiketis pirmosios ismokos, uzsiregistravau lapkricio 3, paskutinis apsilankymas buvo gruodzio 11, ir vis dar nepravesta pasalpa. g.gif  cia kazkas minejo kad rodo jog paskaiciuota, o kur toki skyreli rasti, pas mane prisijungus prie ismoku nieko panasaus neraso g.gif raso tik kad negavau dar ismokos ax.gif

Matyt, su tais mokejimais visur problemu yra. Pirma ismoka gavau greitai. O uz lapkriti iki siol pinigu nera, nors buvau pas konsultante praeita pirmadieni. Pasiskambinau siandien, tai sako, kad ismoka paskaiciuota tik vakar doh.gif , kad pinigu birza neturi ir reikes ilgiau laukti, negu praeita karta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2009 12 22, 17:08)
man nesigauna  prisiregistruoti DB e.paslaugos niekaip verysad.gif

www.ldb.lt virsuje desineje yra "registracija", ten paspausite tada apacioje pamatysite "pradeti registracija tinklalapyje" pasirinksite ieskantiems darbo , paspauskite ir uzpildykite reikalingus laukus (vardas pavarde asmens kodas jusu sugalvotas vartotojo vardas ir el.pastas), kai viska suvesite jums i pasta atsius patvirtinima registracijos o tada jau galesite vel uzeje i www.ldb.lt paspausti "prisijungti" suvesti savo vartotojo varda ir jums atsiusta slaptazodi ir viskas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mumukas: 22 gruodžio 2009 - 17:24
QUOTE(LinaKat @ 2009 12 23, 17:47)

Nesnekekti mamos cia apie pinigus, nes is moderatores gausit pastaba, tam buvo atidaryta tema : http://www.supermama...?...96940&st=84 . Mus jau del to bare. blush2.gif
Atsakyti
4u.gif ,per kiek dienu po isejimo is darbo reikia prisiregistruot i birza?ar terminas nesvarbu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2009 12 24, 02:20)
4u.gif ,per kiek dienu po isejimo is darbo reikia prisiregistruot i birza?ar terminas nesvarbu g.gif

Nesvarbu 4u.gif
Atsakyti