Sveikos,
gal kuri buvote susidurusi ir žinoti Pas mane tokia situacija, greitu metu tapsiu bedarbe ir eisiu registruotis į DB. Atleidžiant man bus priskaičiuota, bet neišmokėta iseitinė kompensacija. Ar birža vistiek man nukels pašalpos mokėjimą tiek mėn. už kiek bus kompensacija priskaičiuota? Nes kiek žiūrėjau jų puslapyje jie naudoja termina išmokėta , o aš faktiškai tų pinigų negausiu, arba gausiu labai negreitai.
QUOTE(Cesi @ 2009 12 03, 15:47)
Sveikos,
gal kuri buvote susidurusi ir žinoti Pas mane tokia situacija, greitu metu tapsiu bedarbe ir eisiu registruotis į DB. Atleidžiant man bus priskaičiuota, bet neišmokėta iseitinė kompensacija. Ar birža vistiek man nukels pašalpos mokėjimą tiek mėn. už kiek bus kompensacija priskaičiuota? Nes kiek žiūrėjau jų puslapyje jie naudoja termina išmokėta , o aš faktiškai tų pinigų negausiu, arba gausiu labai negreitai.
Nukels tiek už kiek paskaičiuota.
QUOTE(Neraitė @ 2009 12 03, 15:55)
Nukels tiek už kiek paskaičiuota.
Nesvarbu ,kad realiai negauni jokios išmokos,jie žiūri kas dokumentuose,jai dokumentuose rašo,kad priskaičiuota,tai jie užskaito kaip išmokėta ir jiems vienodai kada tu tuos pinigus gausi ar išvis negausi,nieks nesigilina,taip į kiekvieną asmeniškai.
sveikos, gal kas zino,jei birzoj isstovi 6 men ir nieko negauni nes pritruko iki 18men,tai po tu 6men priklauso gaut pasalpa is birzos?ar cia reikia eit tvarkytis i soc rupyba?
QUOTE(balta_rožytė @ 2009 12 07, 13:08)
sveikos, gal kas zino,jei birzoj isstovi 6 men ir nieko negauni nes pritruko iki 18men,tai po tu 6men priklauso gaut pasalpa is birzos?ar cia reikia eit tvarkytis i soc rupyba?
Birža nemokės.
QUOTE(balta_rožytė @ 2009 12 07, 12:08)
priklauso socialine pasalpa 315lt ,ja tvarkytis seniunijoje
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 12 07, 20:38)
priklauso socialine pasalpa 315lt ,ja tvarkytis seniunijoje
o ji priklauso bet kam, kas isstovejes virs 6men, irjau nebegauna pinigeliu, ar tik tam kas net negavo ir tuos pirmus 6men pinigeliu?
QUOTE(wilioke_ @ 2009 12 07, 20:48)
o ji priklauso bet kam, kas isstovejes virs 6men, irjau nebegauna pinigeliu, ar tik tam kas net negavo ir tuos pirmus 6men pinigeliu?
kas isstovejas 6 men DB ir nevirsija pajamu daugiau info cia http://www.supermama...howtopic=511646
as irgi su tokiu klausimeliu,esu vaiko prieziuros atostogose iki gruodzio 20d,(t.y iki vaikui sueis 2 metukai),is darbo iseisiu,stosiu i darbo birza,ar man kas nors priklausys,jei taip tai kiek as gauciau pinigeliu,vaika auginu viena,tetis palikes mus ,aciu
QUOTE(Kauniete1 @ 2009 12 08, 15:01)
as irgi su tokiu klausimeliu,esu vaiko prieziuros atostogose iki gruodzio 20d,(t.y iki vaikui sueis 2 metukai),is darbo iseisiu,stosiu i darbo birza,ar man kas nors priklausys,jei taip tai kiek as gauciau pinigeliu,vaika auginu viena,tetis palikes mus ,aciu
gausi pinigeliu, o suma tai panasi kiek ir dekretas, bent jau man taip buvo, pirmus 3 men gauni 100% likusius 3 men 85%
Sveiki gal kas gales atsakyti.Taigi situacija tokia-istojau i DB budama nescia,tik to nesakiau(nezinau kodel bet akusere taip patare),dabar man paskyre ta pasalpa iki balandzio men.,bet gyditoja israse dekreta nuo vakar iki balandzio men.,tai ar as ji pristacius i DB gausiu tuos pinigus vistiek,ar gausiu tik tada kai pasibaigs tas dekretas?Tikiuosi labai nesusipyniau,nes sunku deliot mintis
na,va
sumažino ...kiek įmokų per tris darbus ardama sumokėjau,o dabar špyga
http://www.delfi.lt/...a.d?id=26662019
sumažino ...kiek įmokų per tris darbus ardama sumokėjau,o dabar špyga
http://www.delfi.lt/...a.d?id=26662019