QUOTE(mmazge @ 2009 11 30, 21:48)
Sveikos mergaites, reikia jusu patarimo. Esu
, uzsiregistravau DB, nes darbdavys bankrutavo. Tarpininke man per pirma susitikima dave vienos imones telefono nr, kad pasiskambinciau del darbo. Jokiu rekomendaciju nedave. As paskambinau tai imonei pasakiau savo situacija, jie atsake kad apsvarstys ir jei tiksiu paskambins. taip ir nesulaukiau jokio skambucio. Idomu ar DB netraktuos to kaip kad as atsisakiau pasiulymo.
Ir kitas klausimas. Zinau kad birza moka tik skirtuma tarp bedarbio pasalpos ir neigalumo. Gal zinote kaip sodra, kada man skaiciuos motinystes pasalpa (kiek zinau birzos mokama pasalpa draudziamosios pajamos) ims tai ka birza ismokejo ar tai ka priskaiciavo. Na sakykik man pasalpa priskaiciavo 700, o ismoka tik 80 Lt. tai kuria suma sodra ims?
1. Jei nedave lapo tai tai nieko neatsitiks, man irgi pirma karta dave tik numeri ir darbdavys nepaskambino, tai kita karta nuejus taip ir pasakiau, kad nepaskambino ir viskas. Baudzia tik tuo atveju jei jau gauni lapa tada jau butinai turi gauti ju parasa apie ju sprendima.
2. Sito atsakyti negaliu, bet manau, kad visgi ka ismokejo.
Papildyta:
QUOTE(Porcelianinė @ 2009 11 30, 19:29)
manau, kad kirs visiems, nes tik nuo nauju per mazai sutaupytu
Tikrai kirs visiems, nes tam ir kuria si istatyma.
O be to kam perskaiciuodineti, kas gavo iki 650 Lt ir toliau gaus taip pat, kas daugiau gaus 650 Lt ir vsio, nemanau, kad dar kazka nauja isgalvos.