Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža 4 tema

QUOTE(valdonė @ 2009 11 16, 12:07)
Sveiki, norėjau paklausti jei išeisiu iš darbo savo noru ar gausiu iš DB pašalpą?  4u.gif  Ir kaip suskaičiuoti kiek priklausys pašalpa?

teisingai, gavo vyras, nors savo noru ejo, Stazas 18 men. buvo.

Gal kas nors žinote ar dėl soc. remtinumo galima kreiptis, jei aš buvau 6 mėn. registruota DB, vasarą nebuvau reg-ta ir nedirbau, dabar 2 mėn. jau vėl reg-ta. Ar čia 8 mėn gaunasi, ar tik 2 mėn. skaičiuoja.
Atsakyti
QUOTE(lina07 @ 2009 11 18, 15:00)
teisingai, gavo vyras, nors savo noru ejo, Stazas 18 men. buvo.

Gal kas nors žinote ar dėl soc. remtinumo galima kreiptis, jei aš buvau 6 mėn. registruota DB, vasarą nebuvau reg-ta ir nedirbau, dabar 2 mėn. jau vėl reg-ta.  Ar čia 8 mėn gaunasi, ar tik 2 mėn. skaičiuoja.

nu bet ot tai klausimas doh.gif tai kaip jum bus 8, jei vasara buvo nutraukata naryste DB! tai aisku, kad skaitysis dabar viskas is naujo,- 2 men registruota, niekas jum neuzskaitis uz grazias akis kazkada buvusiu menesiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilioke_: 18 lapkričio 2009 - 15:32
Noriu paklaust, kiek kartų galima atsisakyt darbo, kad nesustabdytų bedarbio statuso? Ir dar - ar atsisakant darbo reikia kur nors pasirašyt ar užtenka pasakyt žodžiu ? g.gif Man šiandien buvo tokia situacija - lyg ir pasiūlė nueit pas vieną darbdavį, bet aš nelabai parodžiau susidomėjimo, nes ten dėvėtų drabužių parduotuvė, o aš turėjau nuo tų rūbų alergiją. Kol gūžčiojau pečiais ir svarsčiau, jinai sako - viskas aišku, ateisi po 2 savaičių. Dabar sėdžiu ir svarstau - kažin ar mano gūžčiojimus gali priskirt prie atsisakymo ar ne?
Atsakyti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 11 19, 15:30)
as manau ,jei zodziu neisreiskiai tai manau kad ne  rolleyes.gif

Aš ir manau,kad ne,nes pavz. mano profesija kirpėja,o kirpyklos tuščios,be savos klientūros nėra ką veikt,nes atliginimo nieks nemoka, o gauni procentus nuo surinktos sumos arba perkies verslo liudijimą,susimoki už kėdę ir meldies,kad nenueitum į minusą,Tai nuėjus į darbo biržą tiesiai šviesiai pasakiau,kad kirpėjos darbo man nesiūlytų,nes noriu dirbt o nevaizduot,kad dirbu ir dar pati susimokėt už tą sėdėjima,tai jokių problemų,paklausė ką noriu dirbt ir siūlo darbus pagal tai ką norėčiau ir galėčiau dirbt.
Atsakyti
Merginos, noriu suzinoti ,kaip su tais kurie dirba puse etato, gal tokiems irgi galima stot i darbo birza, gal ir kokiu pinigeliu imanoma gaut? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2009 11 20, 12:17)
Merginos, noriu suzinoti ,kaip su tais kurie dirba puse etato, gal tokiems irgi galima stot i darbo birza, gal ir kokiu pinigeliu imanoma gaut?  ax.gif

Nu ir naivumas jūsų bigsmile.gif . Taigi dirbate, kokių pinigų jūs norite? g.gif Pašalpa yra bedarbiams
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2009 11 20, 12:17)
Merginos, noriu suzinoti ,kaip su tais kurie dirba puse etato, gal tokiems irgi galima stot i darbo birza, gal ir kokiu pinigeliu imanoma gaut?  ax.gif

Biržoje užsiregistruoti galite kaip ieškanti darbo, bedarbio statuso neturėsite nes esate dirbanti, taip pat ir bedarbio pašalpos nemokės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,gal galit kuri pakonsultuoti.Situacija tokia,jau trečias mėnuo esu registruota darbo biržoje,specialybė chemikė-technologė,tačiau kelis metus dirbau parduotuvėje pardavėja.Tai man vakar pasiūlė pardavėjos darbą prie alkoholio ir maisto prekių.Tačiau prieš mėnesį gulėjau ligoninėje ir jokiais būdais nieko sunkaus negaliu kelti,nes trūkinėja kraujagyslės vidaus organuose.Paklausiau savininkės,tai ten ir dėžes su alum reikia pačiai atsinešti ir t.t.Ji parašė,kad aš atsisakiau darbo.Tai man tikriausiai reikia nedarbingumo pažymą paimti?Ar turi teisę sustabdyti mano bedarbio statusą,jai aš atsisakiau?Nors darbo biržoje sakiau,kad prie maisto negaliu dirbti.
Atsakyti
QUOTE(vikute321 @ 2009 11 24, 15:18)
Sveikos merginos,gal galit kuri pakonsultuoti.Situacija tokia,jau trečias mėnuo esu registruota darbo biržoje,specialybė chemikė-technologė,tačiau kelis metus dirbau parduotuvėje pardavėja.Tai man vakar pasiūlė pardavėjos darbą prie alkoholio ir maisto prekių.Tačiau prieš mėnesį gulėjau ligoninėje ir jokiais būdais nieko sunkaus negaliu kelti,nes trūkinėja kraujagyslės vidaus organuose.Paklausiau savininkės,tai ten ir dėžes su alum reikia pačiai atsinešti ir t.t.Ji parašė,kad aš atsisakiau darbo.Tai man tikriausiai reikia nedarbingumo pažymą paimti?Ar turi teisę sustabdyti mano bedarbio statusą,jai aš atsisakiau?Nors darbo biržoje sakiau,kad prie maisto negaliu dirbti.

Būtinai paimkite iš gydytojo pažymą, kad tokio darbo dirbti negalite, nes kitaip nutrauks pašalpos mokėjimą...
Atsakyti
QUOTE(vikute321 @ 2009 11 24, 15:18)

Reikėtų reikalaut,kad rašytų jog atsisakot dėl sveikatos,o patvirtinimui iš gyditojo pažymą paimt,kad negalit nieko sunkaus kilnot.
Atsakyti
Ačiū mergaitės už patarimus.Pašalpos kol kas dar negaunu tik po pusės metų.Šiandien susiskambinau su savo šeimos daktarę,tai pirmadienį einu, į komisiją,kad nustatytu darbingumą.Bet ryt į darbo biržą,tai jau tikriausiai nutrauks bedarbio pašalpą?
Atsakyti
QUOTE(vikute321 @ 2009 11 24, 19:20)
Ačiū mergaitės už patarimus.Pašalpos kol kas dar negaunu tik po pusės metų.Šiandien susiskambinau su savo šeimos daktarę,tai pirmadienį einu, į komisiją,kad nustatytu darbingumą.Bet ryt į darbo biržą,tai jau tikriausiai nutrauks bedarbio pašalpą?

Pasakykite, kad eisite pas gydytoją, bandykite susitarti 4u.gif
Atsakyti