QUOTE(rakarma @ 2009 11 16, 17:04)
Sveiki, norejau pasiteirauti. Esu isiregistravus darbo birzoje. Ir kosncultante nusiunte mane i darba, ta prasme man siulo darba. Dave rekomendacija ir as nuvykau. Ten man paaiskino kas ir kaip,bet man netiko,kad darbas yra pamaininis 4d dirbi,4 d laisva. Man netinka toks grafikas. Man toje rekomendacijoje parase kad netinka darbo rezimas. Gryzus pas konscultante ji man pareiske,kad as atsisakiau darbo ir man bus nutraukiamas pasalpos mokejimas. Ar tai gali buti tiesa? Bet as neatsisakiau darbo man tik netiko darbo grafikas,as netiriu kur palikti vaiku. ( zinoma ejau i ta imone prasyti,kad parasytu,kad turi kita asmeni). Ar gali man nutraukti pinigelius jei as atsisakiau, dabo del netinkamo grafio. Ziauriai nepatinka mano koncultante,kartais nesuprantu ka ji sneka ir ko ji nori. Man labai idomu, ar taip galima del netinkamo grafiko nutraukti pinigelius?
Tikrai gali, nes jiems neidomu, kad tu negali dirbti slenkanciu grafiku, jiems tai atsisakymas pasiulymo o tai jau gresia pasalpos nutraukimu. Eik pas konsultante ir prasyk kaip nors kad nenutrauktu, prisigerink pagaliau nunesk kokia dovanele, pasnekek zmoniskai, nes kitaip pasalpos gali nebematyti.
Beje, kitam kartui, kad nenutrauktu pasalpos mokejimo, galima su darbdaviu susitarti, kad parasytu: neatitinka kvalifikacijos arba uzimta vieta.