Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža 4 tema

QUOTE(sala6 @ 2009 11 16, 00:46)
gal kas zino gal galite padeti verysad.gif

Pabandykit pasiskaityti čia,puslapio pabaigoje
Atsakyti
QUOTE(wilioke_ @ 2009 11 16, 10:35)
jei jusu pajamos mazos tada turetu priklausyti, tik pazymas reikes pristatyti i darzeli, cia jau paciame darzelyje pasidomek, tau viska pasakys kokiu pazymu reikia mirksiukas.gif

aciu jums mamytes uz atsakymus o pajamos musu yra tik tie pinigeliai valstybes po 52lt tai iseina 104lt
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2009 11 13, 18:17)
Kaip be butu vistiek jums teks i Vilniu vaziuoti, iseiti is darbo, nes kol is jo neisejote jus nebusite bedarbe o tik ieskanti darbo o moka pasalpa tik bedarbiams (jau pats zodis bedarbis t.y be darbo o jus kol neisejote is buvusios darbovietes esate ne be darbo, jus vis dar dirbate.) Aisku jei jusu darbdavys sutiks, galite padaryti viska nuotoliniu budu nusiusti jiems prasymus iseiti is darbo jie atsius reikiamus dokumentus pasirasyti jus vel siusite atgal ir t.t, bet abejoju ar jie bus tokie geranoriski, nors galit pabandyti pasiskambinti jiems.  mirksiukas.gif O pasalpa pradeda moketi 8 diena po registracijos ( jei negausite jokios kompensacijos arba neatleis del jusu kaltes) pvz. istojat i DB lapkricio 10 d. pradeda skaiciuoti pasalpa nuo 18 d.  pirma pasalpa gaunat gruodi uz lapkricio 18-30 d.

o man pradejo moketi po 7d,kai isiregistravau i DB.maziausia suma yra 350lt.

QUOTE(sala6 @ 2009 11 16, 10:42)
aciu jums mamytes uz atsakymus o pajamos musu yra tik tie pinigeliai valstybes po 52lt tai iseina 104lt

kompensacija darzeliui gausit,jei busit soc remtini.tai darzelis bus 100%nemokamas.bet DB turit but registruoti 6men,tuomet galesit eit prasyt soc pasalpos.jei neturit jokiu pajamu,tai vienam asmeniui bus skaiciuojama 350lt,taciau soc skyrius kompensuoja 90%,tai gausit po 315lt 3men.paskui vel reikes tvarkytis popierius pasalpai gaut.
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti jei išeisiu iš darbo savo noru ar gausiu iš DB pašalpą? 4u.gif Ir kaip suskaičiuoti kiek priklausys pašalpa?
Atsakyti
QUOTE(valdonė @ 2009 11 16, 12:07)
Sveiki, norėjau paklausti jei išeisiu iš darbo savo noru ar gausiu iš DB pašalpą?  4u.gif   Ir kaip suskaičiuoti kiek priklausys pašalpa?

Jei turit 18 mėn. darbo stažo per paskutinius 36 mėn., tuomet gausite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neraitė: 16 lapkričio 2009 - 11:17
QUOTE(valdonė @ 2009 11 16, 11:07)
Sveiki, norėjau paklausti jei išeisiu iš darbo savo noru ar gausiu iš DB pašalpą?  4u.gif  Ir kaip suskaičiuoti kiek priklausys pašalpa?

pasiziurekit cia,viskas bu aisku:
http://www.ldb.lt/In...rbo_ismoka.aspx
Atsakyti
o maisto paketus dalina ? dar niekad nesikreipiau cia butu Vilniuj .aciuuu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sala6 @ 2009 11 16, 11:24)
o maisto paketus dalina ? dar niekad nesikreipiau cia butu Vilniuj .aciuuu smile.gif

maisto paketus gauna tos seimos,asmenys, kuriu pajamos nevirsija 525lt.kreiptis reikia i savo seniunija ar soc skyriu.
Atsakyti
QUOTE(sala6 @ 2009 11 16, 10:42)

tai tik tvarkykites dokumentus, su tokiom pajamom tai jums dar priklauso ir maisto produktai, ne tik kad kompensacija uz darzeli mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau pasiteirauti. Esu isiregistravus darbo birzoje. Ir kosncultante nusiunte mane i darba, ta prasme man siulo darba. Dave rekomendacija ir as nuvykau. Ten man paaiskino kas ir kaip,bet man netiko,kad darbas yra pamaininis 4d dirbi,4 d laisva. Man netinka toks grafikas. Man toje rekomendacijoje parase kad netinka darbo rezimas. Gryzus pas konscultante ji man pareiske,kad as atsisakiau darbo ir man bus nutraukiamas pasalpos mokejimas. Ar tai gali buti tiesa? Bet as neatsisakiau darbo man tik netiko darbo grafikas,as netiriu kur palikti vaiku. ( zinoma ejau i ta imone prasyti,kad parasytu,kad turi kita asmeni). Ar gali man nutraukti pinigelius jei as atsisakiau, dabo del netinkamo grafio. Ziauriai nepatinka mano koncultante,kartais nesuprantu ka ji sneka ir ko ji nori. Man labai idomu, ar taip galima del netinkamo grafiko nutraukti pinigelius?
Atsakyti
QUOTE(rakarma @ 2009 11 16, 17:04)
Sveiki, norejau pasiteirauti. Esu isiregistravus darbo birzoje. Ir kosncultante nusiunte mane i darba, ta prasme man siulo darba. Dave rekomendacija ir as nuvykau. Ten man paaiskino kas ir kaip,bet man netiko,kad darbas yra pamaininis 4d dirbi,4 d laisva. Man netinka toks grafikas. Man toje rekomendacijoje parase kad netinka darbo rezimas. Gryzus pas konscultante ji man pareiske,kad as atsisakiau darbo ir man bus nutraukiamas pasalpos mokejimas. Ar tai gali buti tiesa? Bet as neatsisakiau darbo man tik netiko darbo grafikas,as netiriu kur palikti vaiku. ( zinoma ejau i ta imone prasyti,kad parasytu,kad turi kita asmeni). Ar gali man nutraukti pinigelius jei as atsisakiau, dabo del netinkamo grafio. Ziauriai nepatinka mano koncultante,kartais nesuprantu ka ji sneka ir ko ji nori. Man labai idomu, ar taip galima del netinkamo grafiko nutraukti pinigelius?

Tikrai gali, nes jiems neidomu, kad tu negali dirbti slenkanciu grafiku, jiems tai atsisakymas pasiulymo o tai jau gresia pasalpos nutraukimu. Eik pas konsultante ir prasyk kaip nors kad nenutrauktu, prisigerink pagaliau nunesk kokia dovanele, pasnekek zmoniskai, nes kitaip pasalpos gali nebematyti. schmoll.gif

Beje, kitam kartui, kad nenutrauktu pasalpos mokejimo, galima su darbdaviu susitarti, kad parasytu: neatitinka kvalifikacijos arba uzimta vieta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mumukas: 16 lapkričio 2009 - 16:36
QUOTE(Mumukas @ 2009 11 16, 17:33)
Tikrai gali, nes jiems neidomu, kad tu negali dirbti slenkanciu grafiku, jiems tai atsisakymas pasiulymo o tai jau gresia pasalpos nutraukimu. Eik pas konsultante ir prasyk kaip nors kad nenutrauktu, prisigerink pagaliau nunesk kokia dovanele, pasnekek zmoniskai, nes kitaip pasalpos gali nebematyti.  schmoll.gif

Beje, kitam kartui, kad nenutrauktu pasalpos mokejimo, galima su darbdaviu susitarti, kad parasytu: neatitinka kvalifikacijos arba uzimta vieta.

Tai irgi neteisybė,tai jaigu aš neturiu vairuotojo teisių ir negaliu dirbt vienokio ar kitokio darbo tai ką ir skaitos,kad atsisakau.Jai žmogus negali dirbt dėl darbo grafiko,tai nėra atsisakymas dirbti,o tik atsisakymas dirbt pagal tokį grafiką,nes nėra kur dėt mažamečio vaiko,kažkaip žmogiškumo tai konsultantei trūksta. doh.gif
Atsakyti