QUOTE(Auruze @ 2009 11 07, 11:33)
Sveikos,
atsiprasau, jei jau apie tai buvo kalbeta, bet man nepavyko rasti.
Gal Jus zinotumete atsakyma i mano klausima...
Situacija tokia - man bunant (ir dar esant) motinystes atostogose imone, kurioje dirbau, sustabde veikla ir savaime aisku, kad neturiu kur grizti.
Taigi, kai vaikui sukaks 2 metukai, susitvarkau popieriukus ir planuoju keliauti i darbo birza (jei nerasiu darbo iki tol). Bet yra vienas niuansas - ar nesutrukdys man gauti bedarbio pasalpa tai, jog turiu vienos veikiancios imones akciju? nesakys man - pati esi savininke ir neini dirbti? Realiai ta imonele vos laikosi ir dar vieno darbuotojo ten tikrai nereikia...
Dekoju uz atsakymus!
atsiprasau, jei jau apie tai buvo kalbeta, bet man nepavyko rasti.
Gal Jus zinotumete atsakyma i mano klausima...
Situacija tokia - man bunant (ir dar esant) motinystes atostogose imone, kurioje dirbau, sustabde veikla ir savaime aisku, kad neturiu kur grizti.
Taigi, kai vaikui sukaks 2 metukai, susitvarkau popieriukus ir planuoju keliauti i darbo birza (jei nerasiu darbo iki tol). Bet yra vienas niuansas - ar nesutrukdys man gauti bedarbio pasalpa tai, jog turiu vienos veikiancios imones akciju? nesakys man - pati esi savininke ir neini dirbti? Realiai ta imonele vos laikosi ir dar vieno darbuotojo ten tikrai nereikia...
Dekoju uz atsakymus!
Gali buti, kad negausi, nors... reiktu aiskintis pas juos. Cia gal priklausys nuo to, ar gauni kaip akcininke kazkokias pajamas ar ne.
Pvz as zinau, kad jeigu esi iregistraves uki (esi popierinis ukininkas) ir gauni kazkokias ismokas (pvz uz pievas, ten viena karta metuose mokamos ne kazin kokios sumos), o siaip negauni pajamu anei cnt - pasalpa nemokama. Tipo gavai 500lt metams ir gyvenk