Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža 4 tema

QUOTE(Justulia @ 2009 10 19, 15:49)
Noriu patarimo, esu vaiko priežiūros atostogose iki vaikui sueis 3m., bet va  vaikui suėjo 2m. ir nusprendžiau grįžti į darba, bet įmonė nebeveikia, yra tik jos dokumentai, bet ji neveikia, nėra biuro nieko, bankrotas. Tai nusprendžiau kreiptis i darbo birža, kaip manote ar ji man mokės? Labai dėkui.  blush2.gif

Jei du metus buvote vaiko priežiūros atostogose pašalpa priklausys.
Atsakyti
QUOTE(Justulia @ 2009 10 19, 15:49)
Noriu patarimo, esu vaiko priežiūros atostogose iki vaikui sueis 3m., bet va  vaikui suėjo 2m. ir nusprendžiau grįžti į darba, bet įmonė nebeveikia, yra tik jos dokumentai, bet ji neveikia, nėra biuro nieko, bankrotas. Tai nusprendžiau kreiptis i darbo birža, kaip manote ar ji man mokės? Labai dėkui.  blush2.gif

pirmiausia, jie turėjo pranešti raštu. Pašalpa priklausys tik tuo atveju, jei kreipsitės per 6 mėnesius nuo bankroto paskelbimo dienos.
Tik darbo biržoj, kad registruotų, vistiek reikės pažymos iš buvuvios darbovietės apie išmokėtas sumas. Jei nebėra įmonės, man regis, savivaldybėj reik klaust. Gal kas susidūrė. Bet be pažymos neregistruoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleksandritas: 19 spalio 2009 - 16:38
Bankroto atveju, turi buti bankroto administratorius, o jei jau nutraukta, turi buti archyve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksandritas @ 2009 10 19, 17:35)
pirmiausia, jie turėjo pranešti raštu. Pašalpa priklausys tik tuo atveju, jei kreipsitės per 6 mėnesius nuo bankroto paskelbimo dienos.
Tik darbo biržoj, kad registruotų, vistiek reikės pažymos iš buvuvios darbovietės apie išmokėtas sumas. Jei nebėra įmonės, man regis, savivaldybėj reik klaust. Gal kas susidūrė. Bet be pažymos neregistruoja.

Nesvarbu kada paskelbtas bankrotas, pašalpą mokės kai užsiregistruos biržoje.
Pažymos iš darbovietės reikės.
Atsakyti
tai gal bankroto administratorius tą pažymą gali duot? nors abejoju, juk ją išduoda buhalterija
Atsakyti
LABA DIENA, norejau paklausti, ar visuose DB rengiamuose kursuose mokama stipendija ir gal kas zinote kiek? ax.gif ar cia priklauso kokie kursai? g.gif as lankysiu buhalterines apskaitos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaaana @ 2009 10 22, 16:17)
LABA DIENA, norejau paklausti, ar visuose DB rengiamuose kursuose mokama stipendija ir gal kas zinote kiek? ax.gif  ar cia priklauso kokie kursai? g.gif  as lankysiu buhalterines apskaitos 4u.gif

Priklauso nuo kursų.
Atsakyti
Laba diena-reikalinga konsultacija.imone po poros menesiu ruosiasi likviduoti, tai gi-is darbo iseinu ne savo noru.taip pat ismokes iseitine kompensacija.isidarbinau is kart po studiju baigimo.sioje imoneje busiu isdirbusi 16 menesiu,. daugiau stazo neturiu.ar man priklausys bedarbes pasalpa ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 10 22, 17:16)
Priklauso nuo kursų.

Nešnekėkit ko nežinot. Stipendija visuose kursuose vienoda.

QUOTE(egliukas28 @ 2009 10 22, 18:52)
Laba diena-reikalinga konsultacija.imone po poros menesiu ruosiasi likviduoti, tai gi-is darbo iseinu ne savo noru.taip pat ismokes iseitine kompensacija.isidarbinau is kart po studiju baigimo.sioje imoneje busiu isdirbusi 16 menesiu,. daugiau stazo neturiu.ar man priklausys bedarbes pasalpa ar ne? 4u.gif

Manau, kad nepriklauso bedarbio pašalpa. Nes, kad ją gauti per paskutinius 36 mėn turite būti išdirbus 18. Nesvarbu ar išėjote savo noru ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget The Pain: 23 spalio 2009 - 09:01
QUOTE(zaaana @ 2009 10 22, 16:17)
LABA DIENA, norejau paklausti, ar visuose DB rengiamuose kursuose mokama stipendija ir gal kas zinote kiek? ax.gif  ar cia priklauso kokie kursai? g.gif  as lankysiu buhalterines apskaitos 4u.gif

Pasitaisau, nuo pavasario už visus kursus stipendija mokama vienodo dydžio.
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 10 23, 10:00)
Nešnekėkit ko nežinot. Stipendija visuose kursuose vienoda.
Manau, kad nepriklauso bedarbio pašalpa. Nes, kad ją gauti per paskutinius 36 mėn turite būti išdirbus 18. Nesvarbu ar išėjote savo noru ar ne.

va ka radau LDB puslapyje "nedarbo socialinio draudimo išmoka skiriama bedarbiams neatsižvelgiant į jų nedarbo draudimo stažą, kai jie įstatymų nustatyta tvarka buvo atleisti iš darbo ar valstybės tarnautojų pareigų nesant darbuotojo ar valstybės tarnautojo kaltės, dėl nepriklausančių nuo darbuotojo ar valstybės tarnautojo aplinkybių ir darbdavio bankroto atveju arba baigė privalomąją nuolatinę pradinę karo tarnybą ar alternatyviąją krašto apsaugos tarnybą arba buvo atleisti iš šių tarnybų ištarnavę ne mažiau kaip pusę nustatyto laiko." vadinasi man priklausys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 10 23, 10:00)
Stipendija visuose kursuose vienoda.

Nešnekėkit ko nežinot.
Jeigu įmonė bankrutuos, jus atleis pagal 137 str., bedarbio pašalpa jum priklausys jei kreipsitės į darbo biržą per 6 mėnesius, nesvarbu, kad nėra 18 mėnesių darbo stažo.
Atsakyti