Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža 4 tema

gausit ismoka . nes esat isdirbus 6 metus ,neskaiciuojant atostogu vaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 12, 20:49)
Merginos, kas žinot?

Jei darbo birža mokėjo nuo kovo iki rugsėjo, tai kada vėl dabar turėtų mokėt, jei negaučiau darbo? 

Ačiū, kas greit atsakys

kita pasalpa bus mokama kitu metu rugsejo menesi, jei kazkur padirbsite vel smile.gif
Atsakyti
Toks klausimas - informacija apie išmokas internete atsiranda iki ar po mokėjimo?
Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2009 10 14, 15:32)
Toks klausimas - informacija apie išmokas internete atsiranda iki ar po mokėjimo?
Dėkui.

iki
Atsakyti
sveikos,istojau i DB 09.18.po keliu dienu pranese ,kad bus mokama bedarbio pasalpa.daviau saskaitos nr,bet pinigeliu dar nera.noriu paklausti nuo kada pradeda moketi pinigus.pas tarpininka reikia po 10dienu.ir ar galima susitarti kad pinigu mokejima atidetu ,na, kad juos pradetu moketi veliau g.gif aciu.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2009 10 14, 17:59)
sveikos,istojau i DB 09.18.po keliu dienu pranese ,kad bus mokama bedarbio pasalpa.daviau saskaitos nr,bet pinigeliu dar nera.noriu paklausti nuo kada pradeda moketi pinigus.pas tarpininka reikia po 10dienu.ir ar galima susitarti kad pinigu mokejima atidetu ,na, kad juos pradetu moketi veliau  g.gif  aciu.

Jums buvo pradeta skaiciuoti pasalpa nuo rugsejo 26 d tai gausite uz tas kelias dienas rugsejo spali, bet tik po to kai nueisite pas tarpininke spali, taigi po 10 dienu. Kai nueisite pas tarpininke tai galite ir paprasyti, kad jums dar nemoketu, arba galit ir paskambinti ir paprasyti sulaikyti mokejima, nemanau kad jie priestarautu.
Atsakyti
Turiu tokį klausimuką: metų pradžioje porą mėnesių stovėjau darbo biržoje ir gavau pašalpą. Įsidarbinau, pradirbau apie 8 mėnesiuis ir noriu sužinoti ar jei išeičiau dabar iš darbo ar gaučiau pašalpą. Prieš tai turėjau apie 8 metų nepertraukiamo darbo stažą.
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2009 10 14, 15:32)
Dėkui.

o kur jus pasiziurit apie paskirtas ismokas, nes mano vyrui paskyre ismoka dar rugsejo menesi, bet iki siol negavom ir internete uzsiregistravus nerodo nieko. gal Klaipedoje veluoja.
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2009 10 15, 13:12)
Turiu tokį klausimuką: metų pradžioje porą mėnesių stovėjau darbo biržoje ir gavau pašalpą. Įsidarbinau, pradirbau apie 8 mėnesiuis ir noriu sužinoti ar jei išeičiau dabar iš darbo ar gaučiau pašalpą. Prieš tai turėjau apie 8 metų nepertraukiamo darbo stažą.

Gausit kita pasalpa praejus metams nuo paskutines pasalpos mokejimo kai buvot registruota darbo birzoje smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

nesenai baigiau mokslus ir esu nedirbusi keletą metų. Šiuo metu nerandu darbo. Girdėjau, kad mokama kažkokia pašalpa. Ar taip?
Vyro pajamos apie 1800, atskaičius mokesčius.
Atsakyti
QUOTE(Zemeje @ 2009 10 16, 04:40)
Sveiki,

nesenai baigiau mokslus ir esu nedirbusi keletą metų. Šiuo metu nerandu darbo. Girdėjau, kad mokama kažkokia pašalpa. Ar taip?
Vyro pajamos apie 1800, atskaičius mokesčius.

Bedarbio pašalpą gausite tik jei per paskutinius trejus metus dirbote bent 18 mėnesių.
Atsakyti
Noriu patarimo, esu vaiko priežiūros atostogose iki vaikui sueis 3m., bet va vaikui suėjo 2m. ir nusprendžiau grįžti į darba, bet įmonė nebeveikia, yra tik jos dokumentai, bet ji neveikia, nėra biuro nieko, bankrotas. Tai nusprendžiau kreiptis i darbo birža, kaip manote ar ji man mokės? Labai dėkui. blush2.gif
Atsakyti